Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 28.2.2014 9:07:40
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: nina26 Ciklama, koliko je zdravo spremanje hrane u mikrotalasnoj znam da odavno kruze price, da nije zdravo ni podgrevati hranu, i ja je licno ne koristim, iako je priznajem korisna. Kod mene se koristi najvise toster i blender Vidi ovako, i ja sam verovala u to dok se nisam raspitala..dobro..naime..ono što sam saznala je, da nema naučnih istraživanja koja su verodostojna i koja govore o štetnosti mikrotalasne. Onda, masa ljudi koje znam koristi mikrotalasnu od kada ih znam i zdravi su..moje prijateljice, i prijatljice moje mame, koje su "vani" isključivo koriste mikrotalasne zrake u sve svrhe spremanja hrane..znam bebe koje sada imaju 20tak godina i čije se mleko samo u mikrotalasnim podgrevalo. I treće, vidite da je moja mikrotallasna noviji model, kupila sam je letos, sva je savršena..i još sam odabrala model koji ima opcije zdravog kuvanja povrća, piletine, ćuretine i ribe. Dal je zdravo ne znam , ali, da je brzo i ukusno znam. Povrće se kuva u sopstvenom soku, samo se u krompir doda 4 kasike vode, skuva se za 4-8 min i ukus bude kao puter. da ne govorim o ukusu blitve, zelja, kukuruza, pastrmke i piletine.. Što se podgrevanja tiče, jaka je baš, za 1 min hrana je vrela, tako da podgrevam hranu za 30sec, a ako je supa iz frižidera i težoj činiji, ide 1min-2min.
< Poruku je uredio moja ciklama -- 28.2.2014 9:11:24 >
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 28.2.2014 9:58:07
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Didy Isidora Sigurno će ti služiti! sluzi me savrseno za sada, pu,pu seckalica je savrsena(za 5 sek.usitinim luk), i mleveno meso jako brzo i lepo ujednaci. mutilicom sam vec mutila slag i neke filove, odlican je, mnogo jaci od redovnog miksera, nema vise da moram da mutim 10 minuta sto se stapnog miksera tice, do sad sam pravila krem corbu i pire, super je, pire bude kao puding (ne dodajem nista osim malo soli i mrvicu mleka)
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 2.11.2015 20:14:46
|
|
|
|
madre
|
je l kada kazete secko mislite na onu univerzalnu seckalicu? vec neko vreme planiram da je kupim, za seckanje luka, sargarepe i ostalog povrca pa me zanima da li bas lepo i sitno isecka ili to ne bude bas tako? za sta je najcesce koristite? sada sam nasla neku boschovu na akciji pa bih iskoristila ako lepo odradi posao
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 2.11.2015 20:19:55
|
|
|
|
Mariya
|
Ja imam secko koji je dodatak uz stapni mikser i super je. Koristim ga za mlevenje keksa, oraha, lesnika i sl. Melje i meso. U njemu pravim masu za cake pops, knedle od mesa za supu...
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 2.11.2015 22:28:37
|
|
|
|
branki*
|
Trenutno blender zbog boke,inace mikser.
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 18.11.2015 8:48:23
|
|
|
|
Leptiric123
|
Masinu za sudove , blender i toster.
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 18.11.2015 10:12:52
|
|
|
|
Maraj
|
Trenutno najvise koristimo mikrotalasnu. Ko bi rekao..... i to zbog sterilizatora za flasice. Dobila sam na RR MAM sterilizator za flašice za mikrotalasnu. To se trenutno najvise koristi u mojoj kuci pravi poklon sam dobila
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 18.11.2015 10:33:13
|
|
|
|
Figaro88
|
Secka najcesce,dobili smo onaj veliki multipraktik i on samo tako stoji,upotrebim ga dva puta godisnje,mikrotalasnu isto....
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 18.11.2015 10:35:25
|
|
|
|
branki*
|
A,ja,npr,secka nisam upotebila doslovce nijednom!
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 18.11.2015 10:49:47
|
|
|
|
Mariya
|
Ja secka koristim najviše za kolače. Prva na listi je mikrotalasna, pa štapni mikser zbog H,pa sudomasinu i mikser.
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 18.11.2015 10:55:48
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Ja imam secko koji je dodatak uz stapni mikser i super je. Koristim ga za mlevenje keksa, oraha, lesnika i sl. Melje i meso. U njemu pravim masu za cake pops, knedle od mesa za supu... Isto . Maloprije sam spremila keks za kolac. Super stvarcica. Uz njega mikser obavezno i mikrotalasnu .
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 18.11.2015 12:54:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mutilicu za kafu
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 18.11.2015 15:15:00
|
|
|
|
isidora88
|
Mikser, secko, mikrotalasna. Moram da nabavim sokovnik, bas mi se piju domaci sokovi
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 19.11.2015 7:38:31
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR IZVORNA PORUKA: Mariya Ja imam secko koji je dodatak uz stapni mikser i super je. Koristim ga za mlevenje keksa, oraha, lesnika i sl. Melje i meso. U njemu pravim masu za cake pops, knedle od mesa za supu... Isto . Maloprije sam spremila keks za kolac. Super stvarcica. Uz njega mikser obavezno i mikrotalasnu . Kako izgleda taj secko ? Mislite na onaj dodatak koji se menja na stapnom mikseru? Zar on moze da melje i jezgrasto voce? Nemam to ....
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 19.11.2015 9:14:21
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mikrotalasnu i secka, za sve pare sam ih iskoristila sto bi rekli
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 20.11.2015 17:31:22
|
|
|
|
jovicaa
|
Mašina za pranje sudova, blender i mikser.. Ali bez masine za sudove ne znam sta bih spase nas..
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 20.11.2015 18:32:47
|
|
|
|
milicicak
|
Sve Imam seckalicu, baby bulet, veliki blender, stapni mikser, mesoreznica sve ih koristim. Mikrotalasna i masina za sudove rade non stop. Skoro sam dobila aparat za pravljenje kokica. E to sam vratila, kokice iz serpe su mnogooo bolje
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 7.10.2016 22:00:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bez mikrotalasne ne bih mogla da funkcionisem, naravno masinu za sudove i stapni mikser, vrhunska stvar!
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 7.10.2016 22:14:05
|
|
|
|
Sandricak
|
Decko i mikser za nes kafu :-)
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 7.10.2016 22:18:46
|
|
|
|
lesica
|
Sve To radi non stop. A u ovom trenutku, mašina za sušenje veša je dobila počasno mesto I daaaa, najizrabljivaniji aparat je muzička linija sa podešenih par radio stanica
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 7.10.2016 22:20:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sandricak da nisi mozda htela da napises secko Lesice.. sve ti to stoji u kuhinji bas sam zla! A za masinu za susenje ti zavidim ..i ja bih je naj vise volela
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 7.10.2016 22:24:49
|
|
|
|
lesica
|
Anck, ne bi verovala... meni je kuFinja bukvalno pola zivotnog prostora.
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 8.10.2016 0:07:54
|
|
|
|
choopa choops
|
Baš razmišljam...Jedino šporet, mašinu za suđe i frižider Sve ostalo, koristim povremeno, pa ih čak i stavim u kese da e skupljaju prašinu. Od sitnih aparata koristim još i mikser, mikro talasnu i aparat za esperso. Sokovnik, blender, multipraktik, mesoreznicu, pica pekac, toster, grill i evo ne znam šta još ... e da aparat za šećernu vunu ...mi najčešće stoji po kesama da ne smeta mala mi je kuhinja, i onda sve to fino potrpam i zatvorim
< Poruku je uredio choopa choops -- 8.10.2016 0:09:15 >
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.11.2016 17:25:10
|
|
|
|
nata11
|
Da li ko koristi aparat za kuvanje na paru, koja marka i kako ste zadovoljni?
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.11.2016 17:34:57
|
|
|
|
emicaa
|
na pitanje sta od tehnike u kuhnji rado koristite ja bih odgovorila telefon
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?