Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 29.11.2013 13:06:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bez Mikrotalasne i Masine za sudove ne bih mogla sad da zivim!!!
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 29.11.2013 13:26:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Masina za sudove - druga naj prijateljica U poslednje vreme sam umesto miksera pocela da koristim onu rucnu mutilicu - znaci, tehnika - ruka Cesto koristim i ono cudo na paru na spratove.
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 29.11.2013 13:30:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Mikrotalasnu najviše volim da koristim,zatimaparat za kokice...a mašina za pranje sudova je na spisku za kupovinu,mada i nežurim
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 29.11.2013 14:29:50
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Cesto koristim i ono cudo na paru na spratove. Mi smo taj aparat dobili jos kao poklon za svadbu,otpakovali i hvata prasinu u plakaru Ivanka sta spremas u njemu?
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 29.11.2013 14:57:33
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: minnica Naša kuhinja je dosta mala, pa ne koristim čak ni aparate koje imam onoliko često koliko bih želela jer me mrzi da rasklapam i sklapam. Elem, po frekvenciji korišćenja ide ovako (ne računam šporet): mašina za sudove, mikrotalasna, secko, blender, pekarica, aparat za bakin kolač, pica pekač. Imam i toster, ali ga nekako nikad ne koristim, kao ni onaj aparat za kuvanje na pari, a mogla bih. Počela sam da koristim toster i to vrlo često!
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 29.11.2013 15:02:08
|
|
|
|
New Mom
|
Mašina za pranje suđa, boginja.
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 29.11.2013 15:07:30
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja zaboravila da pomenem toster,on nam je glavni u ove zimske dane
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 29.11.2013 15:09:32
|
|
|
|
Lu
|
Čim se probudim palim kuhalo za vodu, pravim kavu. Koristim ga često tokom dana, mikrovalnu takođe, to dvoje znači najviše. Mašina za suđe normalno, dalje ide rezalica za meso, sjeckalica za povrće, ja ništa ne spremam sve je uvijek je u kuhinji.
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 29.11.2013 16:01:18
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Bez Mikrotalasne i Masine za sudove ne bih mogla sad da zivim!!! na ovo bih samo dodala i secko
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 29.11.2013 16:28:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: hanka IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Cesto koristim i ono cudo na paru na spratove. Mi smo taj aparat dobili jos kao poklon za svadbu,otpakovali i hvata prasinu u plakaru Ivanka sta spremas u njemu? Najvise pirinac, uglavnom ga koristim da obarim povrce za dodatak jelu.
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 7.2.2014 13:11:26
|
|
|
|
Leptiric123
|
Blender, bokal za vodu i toster (roštilj, moze na njemu da se griluje).
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 7.2.2014 14:51:03
|
|
|
|
Klarita
|
Seckalicu mikser pizza grill
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.2.2014 21:38:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Mikrotalasnu i stapni mikser.
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.2.2014 22:13:54
|
|
|
|
wivern
|
Masinu za sudove i rernu..ostali delovi sporeta mi i nisu neophodni
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.2.2014 22:57:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Rucnu mutilicu
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.2.2014 23:00:56
|
|
|
|
moja ciklama
|
Zaljubljena, od prvog dana, KLIK
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.2.2014 23:01:29
|
|
|
|
jovicaa
|
uh sve volim od tehnike i sve bih volela da imam. najvise koristim sudoperilicu logicno... sporet, iako ga ne volim, otpadaju mu vrata od rerne...
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.2.2014 23:03:13
|
|
|
|
Verolina
|
Ja mikrotalasnu ne koristim, a i masinu za sudje retko ukljucujem. Nekako ja to nabrzaka operem sama. Obozavam secka i stapni mikser.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.2.2014 23:11:23
|
|
|
|
superm
|
Masina za sudje, blender.
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.2.2014 23:11:40
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama Zaljubljena, od prvog dana, KLIK Ciklama, koliko je zdravo spremanje hrane u mikrotalasnoj znam da odavno kruze price, da nije zdravo ni podgrevati hranu, i ja je licno ne koristim, iako je priznajem korisna. Kod mene se koristi najvise toster i blender
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.2.2014 23:17:06
|
|
|
|
jovicaa
|
ni ja vise ne koristim mikrotalasnu, bas iz straha da je nezdrava, a i riknula je pre izvesnog vremena, tako da se odluka sama ucvrstila
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.2.2014 23:19:31
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ja mikrotalasnu ne koristim, a i masinu za sudje retko ukljucujem. Nekako ja to nabrzaka operem sama. Obozavam secka i stapni mikser. Polakoooo! Doćiće i njenih 5 minuta! Mašina za suđe mi je omiljena! Bila je pokvarena dva meseca i ja sam bila u depresiji Ali stvarno mi mnogo znači, naročito sad sa dvoje dece i Ivkovom slavom od rođendana Obožavam i moj novi secko koji mi kupila mama. skrati mi vreme rendanja koječega i seckanja povrća za supu. Mikrotalasnu koristim samo za razmrzavanje, podgrevanje ručka za mene i mm i za kokice. Toster je jedna od takođe obožavanih "mašina" (tako D zove sve sprave u kuhinji) Ma obožavam sve što može da mi pomogne da više vremena provodim sa decom a ne u kuhinji. Iako volim da kuvam i mućkam
< Poruku je uredio Modessty RR -- 27.2.2014 23:20:03 >
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.2.2014 23:20:23
|
|
|
|
jovicaa
|
Mašina za suđe mi je omiljena! Bila je pokvarena dva meseca i ja sam bila u depresiji user posted image Ali stvarno mi mnogo znači, naročito sad sa dvoje dece i Ivkovom slavom od rođendana user posted image isto modesti
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 28.2.2014 8:56:14
|
|
|
|
isidora88
|
pored masine za sudove i mikrotalasne, moj novi najbolji prijatelj
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 28.2.2014 9:04:07
|
|
|
|
Didy
|
Isidora Sigurno će ti služiti!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?