RE: Cake Pops (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Buba Mira -> RE: Cake Pops (1.12.2014 10:49:23)

Meni je sa crnom sve jasno i ok, bela me je zezala zbog gustine. [sm=smiley1.gif]

Mislim da je to zbog prvog puta. Na kraju sam uspela da nađem gustinu.

A što se slova za fondan tiče, ima da se kupe kalupi sa slovima za seču fondana, mada ja mislim da ćeš ti to lepo iseći i sama. [sm=smiley1.gif]

Edit: ja bih od tvrđeg kartona isekla slova. Pa bih stavila ta kartonska slova na fondan, pa nožem sekla okolo, oko slova. Milsim da ti je tako najlakše. [sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Cake Pops (1.12.2014 10:51:33)

Ooodlicni su Bubo, divni[sm=smiley1.gif]

Mene ceka to za tri nedelje otprilike...ako budem isla do Ni svraticu bas do maxi-ja po oreo ali cu praviti spljostene po Tasinoj ideji jer nam je ionako tema za igraonicu NG i Deda Mraz, ako ne, onda cu sa smajlicima okrugle [sm=smiley36.gif]

Odlicni su recepti i ideje [sm=bravo.gif]

Buba Mira -> RE: Cake Pops (1.12.2014 11:01:06)

Hvala [sm=smiley9.gif]

veselicaa -> RE: Cake Pops (1.12.2014 14:27:24)

Buba Miro prelepi su popsici a hvala i na receptu [sm=smiley36.gif] Ja sam dosad pravila cake pops sa plazmom ili sa biskvitom ali ovaj recept sa Oreom mi je super.Probacu sigurno.

Sanjica26 RR -> RE: Cake Pops (1.12.2014 14:40:26)

Trco ja nisam stavila cake u zamrzivac. Pojacala sam temperaturu u frizideru i lepo su se stegli. Nisu ispadali. Radila sam po Minjinom receptu koji se pece. Pisle se biskvit izmrvi i pomesa sa nutelom. Bubin recept je jednostavniji, ali ja sam njega nasla i super je ispalo. Treba jos da uvezbam ganas i bice savseno za Teodorin rodjendan.
Buba Miro koliko ti je ispalo ukupno?

Buba Mira -> RE: Cake Pops (1.12.2014 16:40:11)

75 komada popsova od 6 kutija keksa po 175 grama

Ivanka 75 -> RE: Cake Pops (1.12.2014 16:49:59)

Buba, super su Pops [sm=bravo.gif]

Trco, probaj da ispises slova od cokolade (u spric sa uskim otvorom, pa na pek papir da se ohlade), pa ih zalepi na loptice, npr bela cokolada na loptice od crne cokolade.

Maraj -> RE: Cake Pops (24.12.2014 17:27:31)

BM divni su ti! Ja uh nisam pravila do sad. Sve planiram za Novu god da ih napravim. Jedino me plasi taj preliv a i imam onaj konbinovani frizider. Dakle samo tri fioke zamrzivača. Pa ako kuglice stavim na stapic necu moci da ih stavim u zamrzivač jer necu imati mesta u visinu...

superm -> RE: Cake Pops (24.12.2014 17:32:10)

Ja sam nabavila aparat za cake pops. Dobila sam i dva recepta pa sam jedan vec pravila. Ukusno i zarazno!

Anoniman -> RE: Cake Pops (30.12.2014 16:56:36)

Buba Miro kupila sam sve za cake pops. Samo jedno pitanje cime si mrvila kesks? Ja planiram jednu turu sa krem sir maslacem, a drugu sa nutelom....

mama krava -> RE: Cake Pops (30.12.2014 17:05:08)

UM i ja planiram da ih sutra pravin, bas od Oreo keksa, ali moracu da stavim margarin ili možda neki sok u par njih da bi i ovaj naš alergičar mogao da jede.

A ona crnkinja Lorraine na 24 kitchen ih pravi sa kremom i izmrvi ih u multipraktiku ili ti secku!

Anoniman -> RE: Cake Pops (30.12.2014 17:08:20)

Mk hvala na odgovoru[sm=smiley31.gif] i ja sam mislila tako sutra cu d aih probam.

E a da probas sa kikiriki buterom, je li na to alergcan, nemam ideju sa cim bi jos mogla[sm=zmeden.gif]

mama krava -> RE: Cake Pops (30.12.2014 17:15:24)

Da, mogla bih, ali je još mali za kikiriki, tj nismo ga još uveli i treba da ga izbegavamo što duže. Inače ja OBOŽAVAM puter od kikirikija... Mogla bih sa bademovim puterom, ali je mnoooogo skup!

Sanjica26 RR -> RE: Cake Pops (30.12.2014 19:41:46)

Unina mama ja sve stavljam u blender.

Anoniman -> RE: Cake Pops (30.12.2014 20:47:10)

Sanjice jesi li i ti ove pravila?

Mariya -> RE: Cake Pops (9.3.2015 13:45:09)

Ja ih pravila od noblica i cipiripija:
Preukusni su!!
[img]http://www4.slikomat.com/13/0309/4q3-DSCF96_thumb.jpg[/img]
Sad bih da napravim zute, kao smajlije.Da li neko iskusan zna, da li se ganas od bele cokolade moze ofarbati jestivom bojom?
Ili ima neku ideju kako da budu zute kuglice, ali da nije fondan ili slicna masa?

Sanjica26 RR -> RE: Cake Pops (9.3.2015 17:58:07)

Unina mama ja tek ovu poruku vidim. [sm=smiley13.gif] Pravila sam po onom receptu koji sam postavila.

lelaigor -> RE: Cake Pops (10.3.2015 10:05:54)

IZVORNA PORUKA: Mariya

Ja ih pravila od noblica i cipiripija:
Preukusni su!!
[img]http://www4.slikomat.com/13/0309/4q3-DSCF96_thumb.jpg[/img]
Sad bih da napravim zute, kao smajlije.Da li neko iskusan zna, da li se ganas od bele cokolade moze ofarbati jestivom bojom?
Ili ima neku ideju kako da budu zute kuglice, ali da nije fondan ili slicna masa?

MAriya, čokoladu lepo obojiti možeš jedino uljanim bojama.

Mariya -> RE: Cake Pops (16.3.2015 21:41:54)

Hvala puno Lela!!Reci mi molim te gde mogu naci te uljane boje?U radnjama imaju one u prahu i nedavno sam videla neke u tubi, da nisu te uljane?
Ili ako imas neki drugi predlog kako da napravim zute cakepops-e?

lelaigor -> RE: Cake Pops (17.3.2015 9:16:58)

IZVORNA PORUKA: Mariya

Hvala puno Lela!!Reci mi molim te gde mogu naci te uljane boje?U radnjama imaju one u prahu i nedavno sam videla neke u tubi, da nisu te uljane?
Ili ako imas neki drugi predlog kako da napravim zute cakepops-e?

Uljane boje mogu jedinokod nekog dobavljača za poslastičare, npr. ovde: KLIK
U tubi su verovatno gel boje, nisam nigde videla da se u slobodnoj prodaji prodaju uljane boje.
Što se tiče žutih cakepopsa, ja sam ih za posao radila sa topljenim fondanom, kao lego:

[img]http://www.dodaj.rs/f/1B/6G/31hVG8YU/p1180062.jpg[/img]

Mislim, možeš ti probati i sa običnim bojama, ali neće biti lepa boja i postoji mogućnost da se zgrudva čokolada, sa belom čokoladom pažljivo kod topljenja jer skoro svaka hoće da se zgrudva ako se pretera sa temperaturom.

Mariya -> RE: Cake Pops (30.3.2015 14:44:17)

Hvala puno Lela na informacijama[sm=smiley1.gif]
Ovi tvoji zuti su predivni[sm=bravo.gif]

lelaigor -> RE: Cake Pops (30.3.2015 15:36:25)

Nema na čemu, pitaj šta treba! I hvala [sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Cake Pops (9.7.2015 20:41:51)

Buba Miro,predivni su ! I hvala na detaljnom opisu postupka i receptu ! Ja bih bas trebala tematiku Frozen [sm=smiley1.gif] a za sina nsto muski [sm=smiley36.gif]jos nisam smislila.Ili cu raditi dve tri vrste univerzalnih...
Lelo,tvoji su preslatki ! [sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Cake Pops (9.7.2015 20:47:32)

[sm=bravo.gif] bravo lelaigor, valjda ću i ja nekad uspeti da napravim ovakve[sm=smiley1.gif]

Buba Mira -> RE: Cake Pops (10.7.2015 7:52:45)

Hvala na pohvalama za popsiće, ove godine moram opet da pravim, a tema za rođus će izgleda biti Minions (Malci, po naški), oni mali žuti jednooki stvorovi iz crtaća Despicable me [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>