|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
26.5.2011 12:17:20   
Katychoo
Bravo Mulan user posted image
Navijamo za user posted image vec sledeci mesec!! user posted image

LOVELY

When the soul is ready, the things are too...:)

(odgovor članu mulan)
Direktna veza do poruke: 1076
26.5.2011 12:31:27   
mulan

IZVORNA PORUKA: Katychoo

Bravo Mulan user posted image
Navijamo za user posted image vec sledeci mesec!! user posted image

Hvala ti punooooouser posted image

(odgovor članu Katychoo)
Direktna veza do poruke: 1077
26.5.2011 15:56:12   
marija andrijana
 user posted image user posted image user posted image

Mulan navijam da budu user posted image !

(odgovor članu mulan)
Direktna veza do poruke: 1078
26.5.2011 15:57:58   
moja ciklama
bravo Milan!
i ja idem na Front u pon!user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu marija andrijana)
Direktna veza do poruke: 1079
26.5.2011 16:01:48   
marija andrijana
Ciklamice user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 1080
26.5.2011 20:36:28   
mulan
Ciklamice, malo sam porazgovarala sa prof. dr. V i on mi je rekao sta mi je ciniti posle HSG user posted image
Pitanje za obe: U koje vreme cete biti u NF?
Ja dolazim u 11h mozda nesto ranije imam zakazano kod dr J., pa bismo mogle na neku brzo-poteznu kaficu.

(odgovor članu marija andrijana)
Direktna veza do poruke: 1081
26.5.2011 22:40:14   
GRGA
d@d@ Hvala puno na lepim recima..............................................................................................ohrabrite nas .........nisam ja neka placljivica naprotiv nekako sam hladnokrvna na sve te stvari za koje kazu da boli----aliiiiiiii nazalost od ovog meseca i HSG nema nista-----------------------user posted image user posted image Razlog toga je --radilas am papu,posto me je dr primila zanu reko ajde koltoskopsi da radimo kada budu stigle analize tj danas u sredu.Jer sam menstruaciu trebala dobiti u utorak.Jutros me je probudio takav bol u stomaku(iam mnogo bolne menstruacije),naravno dobila sam tacno 26 dana od dana prve menstruacije,,,i propao mi HSG jer nemam koltoskopski:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

........................................................Papa je super,ali dzabe ovaj mesec ipak radim samo folikulumetriju

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 1082
26.5.2011 22:44:11   
GRGA
MULAN superrrrrrrrrrrrrrrr odradila si posao,,,bila je anestezija znaci super.......malo odmaraj i budite nevaljali tri meseca...Kod mene sigurno nece biti anestezija---a i sto se tice toga bolje da ne bude-pola zivota samo sam pod anestezijama,,,:))tako da cu izdrzati!

(odgovor članu mulan)
Direktna veza do poruke: 1083
26.5.2011 23:25:46   
mulan

IZVORNA PORUKA: GRGA

MULAN superrrrrrrrrrrrrrrr odradila si posao,,,bila je anestezija znaci super.......malo odmaraj i budite nevaljali tri meseca...Kod mene sigurno nece biti anestezija---a i sto se tice toga bolje da ne bude-pola zivota samo sam pod anestezijama,,,:))tako da cu izdrzati!

Maksimalno su mi svi izasli u susret sta god da mi je trebalo i bas su bili ljubazni sto lekari sto osoblje. Drustvo u sobi mi je bas bilo zanimljivo tako da mi je dan proleteo.

Grga, dobro ti je krenulo sto se briseva tice i to je veliki pomak. Ja sam u ciklusu spremala vecinu papira i uradila 8 dana od pocetka istog. Papa i kolposkopija ti vaze 6. meseci, pa ih ti svakako uradi i za tili cas ce sledeca menstruacija i bilo bi dobro da ti zakazu HSG. Navijam za korak napred user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1084
27.5.2011 8:24:08   
GRGA
Ma da zacas to prodje--iskreno gde sada da mi porani:((Zaista mi se nikada nije desilo da dobijem 5 dana ranije tj 6.A li sta je tu je ovjaj mesec cu iskoristiti za folikulumetriju!!!A sledeci HSG.

(odgovor članu mulan)
Direktna veza do poruke: 1085
28.5.2011 12:18:08   
marija andrijana
Mulan draga,
ja sam takodje u 11h kod Jovanovica. Moze kafa! user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1086
3.6.2011 20:38:01   
NaDaLiCa
Evo i mene posle duzeg vremena,bila sa kod doktora,u kratkim crtama imam blokadu hormona zbog stresa,sad moram duzi period da pijem lekove pa cemo videti sta dalje ali za sada nista oduser posted image     user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NaDaLiCa)
Direktna veza do poruke: 1087
4.6.2011 13:45:24   
mulan
user posted image Nadalice probaj nesto da radis sto ce ti misli usredsrediti i sto te ispunjava cisto da smanjis stres. Znam da ti je tesko, ali isto tako moras da se izdignes situacije jer ako se nerviras pogorsaces sebi zdravlje. Znam da ti je zelja jaka za user posted image samim tim imas najlepsi i najaci motiv da prevazidjes sve ovo. Ne zelim da te ove recenice povrede vec da znas da pokusavam da te ohrabrim za korak dalje i da premostis problem koji imas. user posted image

(odgovor članu NaDaLiCa)
Direktna veza do poruke: 1088
4.6.2011 17:27:31   
NaDaLiCa
Hvala ti mnogo, svesna sam ja toga i trudicu se u svemu sto mi je doktor rekao jer znam da jeuser posted image  vredna toga. Nadam se da ce i mene Bog malo pogledati....user posted image  A blokadu hormona sam dobila zbog bolnog hsg-a a i od stresa zbog zivota narocito zbog posla kojim se bavim..... ali ne gubimo nadu,jako nas je lepo prihvatio ovaj doktor i vidi se da zeli da nam pomogne, za razliku od onog proslog koji nam je i napravio problem...user posted image

(odgovor članu mulan)
Direktna veza do poruke: 1089
7.6.2011 14:28:33   
ivasd
Cao svima evo i mene ja sam nova na ovom forumu,cekam ciklus pa na Hsg pa cu vam preneti svoje iskustvo .Zanima me da li je neko radio to u Smederevu .

iva

(odgovor članu NaDaLiCa)
Direktna veza do poruke: 1090
7.6.2011 14:38:48   
ksenija81
Ivasd, samo napred, je ne znam nikog ko je tamo radio, ali valjda ce se neko javiti.
I dobrodosla user posted image

Bog ne stavlja prepreke za koje nije siguran da možeš da predješ...

(odgovor članu ivasd)
Direktna veza do poruke: 1091
7.6.2011 14:56:12   
NaDaLiCa
Dobrodosla ivasd  user posted image

(odgovor članu ivasd)
Direktna veza do poruke: 1092
7.6.2011 15:14:18   
ivasd
Valjda ce se neko javiti a i ako se ne javi to je idem pa cu onda ja vama reci .

iva

(odgovor članu NaDaLiCa)
Direktna veza do poruke: 1093
9.6.2011 19:10:24   
GRGA
IVa dobro nam doslaaaa pa niko nije radio,,jas am trebala raditi u Pozarevcu ,,ali evo sada sam primila pregnil ,,veceras muckam:)()pa ako to ne uspee sledeci mesec radim hsg u pozarevcu:)))

(odgovor članu ivasd)
Direktna veza do poruke: 1094
10.6.2011 0:52:36   
ivasd
Hvala na dobrodoslici Grga .... Dobro ti to izmuckaj veceras mozda ti hsg i nece trebati user posted image

iva

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1095
14.6.2011 10:45:42   
d@d@
Grga,drzim palceve da smuckate malu,slatku user posted image ili mozda user posted image user posted image !

(odgovor članu ivasd)
Direktna veza do poruke: 1096
14.6.2011 14:01:08   
GRGA
user posted image user posted image user posted image user posted image GRGA muckala i muckala i sada ceka da vidi sta je smuckala ivasd ajde prikljuci nam se u cekamo dve crtice

(odgovor članu ivasd)
Direktna veza do poruke: 1097
14.6.2011 14:03:00   
GRGA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image d@d@ Hvala punooo na divnim zeljama ..muckanje zavrseno,,4 dana dva puta na dan:)))user posted image user posted image muz mi je vise bezao do kuce nego sto je sedeo kuci:))A sada cekanje za 10 dana trebam raditi test.....jajnici me bole,,(mada je to od pregnila pretpostavljam)i danas me je tako zignuo stomak da sam se ohladila,,,,,,opustena sam pa videcemo!!!

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 1098
14.6.2011 22:41:52   
ivasd
Grga dodjoh ja u sobu cekamo dve crtice kad ona zakljucana .... :) ako ima jos neka za razonodu i casku javi ... BAS SAM NESTO UPLASENA SUTRA JE TAJ DAN FAMOZNI mog hsg videcemo kako ce biti.

iva

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1099
14.6.2011 22:49:39   
GRGA
IVO JESTE ZAKLJUCANA JE NAPUNILI STRANICU IDID NA CEKAMO II CRTICE JUN 2011 II DEO.iVA ne daj se,,izdrazii ,,mi zene smo u stamnju izdrazati sve!!Naravno za nase bebice..A kada to prodje pricas mi kako je bilo jer i mene to cekaaaaa

(odgovor članu ivasd)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here