Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.5.2011 12:17:20
|
|
|
|
Katychoo
|
Bravo Mulan Navijamo za vec sledeci mesec!!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.5.2011 12:31:27
|
|
|
|
mulan
|
IZVORNA PORUKA: Katychoo Bravo Mulan Navijamo za vec sledeci mesec!! Hvala ti punooooo
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.5.2011 15:56:12
|
|
|
|
marija andrijana
|
Mulan navijam da budu !
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.5.2011 15:57:58
|
|
|
|
moja ciklama
|
bravo Milan! i ja idem na Front u pon!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.5.2011 16:01:48
|
|
|
|
marija andrijana
|
Ciklamice
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.5.2011 20:36:28
|
|
|
|
mulan
|
Ciklamice, malo sam porazgovarala sa prof. dr. V i on mi je rekao sta mi je ciniti posle HSG Pitanje za obe: U koje vreme cete biti u NF? Ja dolazim u 11h mozda nesto ranije imam zakazano kod dr J., pa bismo mogle na neku brzo-poteznu kaficu.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.5.2011 22:40:14
|
|
|
|
GRGA
|
d@d@ Hvala puno na lepim recima..............................................................................................ohrabrite nas .........nisam ja neka placljivica naprotiv nekako sam hladnokrvna na sve te stvari za koje kazu da boli----aliiiiiiii nazalost od ovog meseca i HSG nema nista----------------------- Razlog toga je --radilas am papu,posto me je dr primila zanu reko ajde koltoskopsi da radimo kada budu stigle analize tj danas u sredu.Jer sam menstruaciu trebala dobiti u utorak.Jutros me je probudio takav bol u stomaku(iam mnogo bolne menstruacije),naravno dobila sam tacno 26 dana od dana prve menstruacije,,,i propao mi HSG jer nemam koltoskopski:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ........................................................Papa je super,ali dzabe ovaj mesec ipak radim samo folikulumetriju
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.5.2011 22:44:11
|
|
|
|
GRGA
|
MULAN superrrrrrrrrrrrrrrr odradila si posao,,,bila je anestezija znaci super.......malo odmaraj i budite nevaljali tri meseca...Kod mene sigurno nece biti anestezija---a i sto se tice toga bolje da ne bude-pola zivota samo sam pod anestezijama,,,:))tako da cu izdrzati!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.5.2011 23:25:46
|
|
|
|
mulan
|
IZVORNA PORUKA: GRGA MULAN superrrrrrrrrrrrrrrr odradila si posao,,,bila je anestezija znaci super.......malo odmaraj i budite nevaljali tri meseca...Kod mene sigurno nece biti anestezija---a i sto se tice toga bolje da ne bude-pola zivota samo sam pod anestezijama,,,:))tako da cu izdrzati! Maksimalno su mi svi izasli u susret sta god da mi je trebalo i bas su bili ljubazni sto lekari sto osoblje. Drustvo u sobi mi je bas bilo zanimljivo tako da mi je dan proleteo. Grga, dobro ti je krenulo sto se briseva tice i to je veliki pomak. Ja sam u ciklusu spremala vecinu papira i uradila 8 dana od pocetka istog. Papa i kolposkopija ti vaze 6. meseci, pa ih ti svakako uradi i za tili cas ce sledeca menstruacija i bilo bi dobro da ti zakazu HSG. Navijam za korak napred
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.5.2011 8:24:08
|
|
|
|
GRGA
|
Ma da zacas to prodje--iskreno gde sada da mi porani:((Zaista mi se nikada nije desilo da dobijem 5 dana ranije tj 6.A li sta je tu je ovjaj mesec cu iskoristiti za folikulumetriju!!!A sledeci HSG.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2011 12:18:08
|
|
|
|
marija andrijana
|
Mulan draga, ja sam takodje u 11h kod Jovanovica. Moze kafa!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.6.2011 20:38:01
|
|
|
|
NaDaLiCa
|
Evo i mene posle duzeg vremena,bila sa kod doktora,u kratkim crtama imam blokadu hormona zbog stresa,sad moram duzi period da pijem lekove pa cemo videti sta dalje ali za sada nista od
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.6.2011 13:45:24
|
|
|
|
mulan
|
Nadalice probaj nesto da radis sto ce ti misli usredsrediti i sto te ispunjava cisto da smanjis stres. Znam da ti je tesko, ali isto tako moras da se izdignes situacije jer ako se nerviras pogorsaces sebi zdravlje. Znam da ti je zelja jaka za samim tim imas najlepsi i najaci motiv da prevazidjes sve ovo. Ne zelim da te ove recenice povrede vec da znas da pokusavam da te ohrabrim za korak dalje i da premostis problem koji imas.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.6.2011 17:27:31
|
|
|
|
NaDaLiCa
|
Hvala ti mnogo, svesna sam ja toga i trudicu se u svemu sto mi je doktor rekao jer znam da je vredna toga. Nadam se da ce i mene Bog malo pogledati.... A blokadu hormona sam dobila zbog bolnog hsg-a a i od stresa zbog zivota narocito zbog posla kojim se bavim..... ali ne gubimo nadu,jako nas je lepo prihvatio ovaj doktor i vidi se da zeli da nam pomogne, za razliku od onog proslog koji nam je i napravio problem...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 7.6.2011 14:28:33
|
|
|
|
ivasd
|
Cao svima evo i mene ja sam nova na ovom forumu,cekam ciklus pa na Hsg pa cu vam preneti svoje iskustvo .Zanima me da li je neko radio to u Smederevu .
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 7.6.2011 14:38:48
|
|
|
|
ksenija81
|
Ivasd, samo napred, je ne znam nikog ko je tamo radio, ali valjda ce se neko javiti. I dobrodosla
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 7.6.2011 14:56:12
|
|
|
|
NaDaLiCa
|
Dobrodosla ivasd
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 7.6.2011 15:14:18
|
|
|
|
ivasd
|
Valjda ce se neko javiti a i ako se ne javi to je idem pa cu onda ja vama reci .
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.6.2011 19:10:24
|
|
|
|
GRGA
|
IVa dobro nam doslaaaa pa niko nije radio,,jas am trebala raditi u Pozarevcu ,,ali evo sada sam primila pregnil ,,veceras muckam:)()pa ako to ne uspee sledeci mesec radim hsg u pozarevcu:)))
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 10.6.2011 0:52:36
|
|
|
|
ivasd
|
Hvala na dobrodoslici Grga .... Dobro ti to izmuckaj veceras mozda ti hsg i nece trebati
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.6.2011 10:45:42
|
|
|
|
d@d@
|
Grga,drzim palceve da smuckate malu,slatku ili mozda !
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.6.2011 14:01:08
|
|
|
|
GRGA
|
GRGA muckala i muckala i sada ceka da vidi sta je smuckala ivasd ajde prikljuci nam se u cekamo dve crtice
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.6.2011 14:03:00
|
|
|
|
GRGA
|
d@d@ Hvala punooo na divnim zeljama ..muckanje zavrseno,,4 dana dva puta na dan:))) muz mi je vise bezao do kuce nego sto je sedeo kuci:))A sada cekanje za 10 dana trebam raditi test.....jajnici me bole,,(mada je to od pregnila pretpostavljam)i danas me je tako zignuo stomak da sam se ohladila,,,,,,opustena sam pa videcemo!!!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.6.2011 22:41:52
|
|
|
|
ivasd
|
Grga dodjoh ja u sobu cekamo dve crtice kad ona zakljucana .... :) ako ima jos neka za razonodu i casku javi ... BAS SAM NESTO UPLASENA SUTRA JE TAJ DAN FAMOZNI mog hsg videcemo kako ce biti.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.6.2011 22:49:39
|
|
|
|
GRGA
|
IVO JESTE ZAKLJUCANA JE NAPUNILI STRANICU IDID NA CEKAMO II CRTICE JUN 2011 II DEO.iVA ne daj se,,izdrazii ,,mi zene smo u stamnju izdrazati sve!!Naravno za nase bebice..A kada to prodje pricas mi kako je bilo jer i mene to cekaaaaa
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?