|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
20.6.2011 9:57:31   
d@d@
Ivasd,navijam jakooooo za user posted image ili user posted image user posted image !

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1126
20.6.2011 11:51:02   
ivasd
Ja navijam za sve draga user posted image user posted image user posted image user posted image

iva

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 1127
20.6.2011 14:55:16   
zvoncica79
Drage moje,

HSG mi je zakazan u N.frontu za 24.06. pa pisem utiske,posle toga...

(odgovor članu ivasd)
Direktna veza do poruke: 1128
20.6.2011 15:20:32   
GRGA
Zvoncice user posted image user posted image user posted image user posted image da hsg donese sa sobomuser posted image ,,i da sve bude ok,,navijam!!

(odgovor članu zvoncica79)
Direktna veza do poruke: 1129
20.6.2011 18:04:18   
Slavija
Cao zenske...evo i ja malo da vam se pridruzimuser posted image .Godinu dana kako pokusavam da user posted image ...radila sam hormone na pocetku...bila na hormonskoj terapiji..uz to i stimulacija jajnika...i posto nije uspelo..lekar mi je reko da se javim odmah nakon user posted image ..kako bi me pripremio za HSG.a treblo bi sutra da dodjeuser posted image .Pa me zanima koliko traje priprema...dali se brzo dobijaju rezultati i dali bi HSG da se uradi istok tog ciklusa kad i analize...???Molim vas neka od vac da mi objasni kako ide priprema..nije mi frka od HSG-a..i zelim to sto pre da obavim...ukoliko je moguce..a da i jeli tacno negde sam procitala na netu da ceo taj ciklus u kome se radi HSG nema odnosa...jel to istina???

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1130
20.6.2011 18:11:23   
liliana
Priprema se radi kao za operaciju-ne jedeš prethodni dan od podne, klistiraju te i to je to. Rezultati se znaju odmah, zato što su to, u stvari, rentgenski snimci. To sa odnosima-prvi put čujem. Mislim da smeš slobodno da se "odnosiš"!!!user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1131
20.6.2011 18:18:26   
Slavija
user posted image Liliana..Hvala ti!!!user posted image Bas si me obradovala za to odnosenje...posizela bi..jos to da mi oduzmuuser posted image ..pa ne ide posle svega...a ja stvarno procitala..pise...E a za rezultat..nisam mislila na rezultat HSG-a..nego rezultati..briseva,krvi..i svega toga sto predhodi...???ali to sad nije ni bitno..kad cu ja moci da se ,,ODNOSIM,,user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1132
20.6.2011 18:22:38   
liliana
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1133
20.6.2011 18:25:22   
m@j@25
ako rade sa anastezijom takva je procedura, al ako se radi bez anasezije nema takve pripreme jednostavno ujutru dodjes zene su cak neke i jele pre toga ja nisam htela, a bolje bi bilo da jesam nesto lagano pojela

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1134
20.6.2011 18:37:28   
Slavija
Radice mi bez anestezije...a dr.mi je rekao pre HSG-a treba. da mi se uradi....bris na hlamidiju,ureaplazmu i mikoplaz...i urino kultura..pacervikalni bris-bakterioloski..user posted image ..pa mi to nista nije jasno..posto se to kod nas sve zakazuje..i cekaju se dugo rezultati....

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 1135
20.6.2011 18:41:37   
Slavija
m@j@25...  + ODREDJIVANJE KRVNE GRUPE..NEMAM POJMA HVALA TI NA ODG..Bas bi zelela da bude bas kao sto si ti rekla..

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1136
20.6.2011 18:41:53   
m@j@25
u beogradu to je za par dana gotovo, pa odmah zakazi sve sto mozes nadam se da se ne ceka duze od 15 20 dana a hsg se inace radi 8-10 tog dana

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1137
20.6.2011 18:56:20   
Slavija
HVALA TI !!! m@j@25...OTICICU SUTRA DA SE RASPITAM....kako sta..ide..

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 1138
20.6.2011 19:35:59   
liliana
IZVORNA PORUKA: m@j@25

ako rade sa anastezijom takva je procedura, al ako se radi bez anasezije nema takve pripreme jednostavno ujutru dodjes zene su cak neke i jele pre toga ja nisam htela, a bolje bi bilo da jesam nesto lagano pojela

Meni je HSG rađen bez anestezije i procedura je kao što sam  u prethodnom postu pisala, dakle-kao za operaciju

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 1139
20.6.2011 19:47:01   
Slavija
OK Zene hvala vam puunooouser posted image ..a ja cu sad da se trudim da sto manje o tome razmisljam...pa se javljam kad sve to obavim..da podelim iskustvo ..sa ostalima...a do tada...ja cu da se ,,ODNOSIM,,.Manje opterecena nego ranije..user posted image

< Poruku je uredio Slavija -- 20.6.2011 19:49:07 >

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1140
20.6.2011 19:47:32   
m@j@25
gde si radila u beogradu se to ne radi uopste verovatno zavisi od klinike,ma da ne vidim i zasto da se radi priprema kao za operaciju ako se radi bez anastezije

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1141
20.6.2011 20:33:38   
liliana
Nisam radila u BG, a u BG se, uglavnom radi sa anestezijom

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 1142
20.6.2011 22:46:54   
m@j@25
u visegradskoj se radi bez anastezije ja sam radila bez anasteije 

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1143
20.6.2011 22:57:06   
GRGA
user posted image user posted image user posted image Samo hrabro i napred i ne opterecuj se to te ceka pa te ceka,,,i brzo prodje a jos brze se zaboravi!!!

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1144
21.6.2011 11:36:38   
d@d@
user posted image -za "odnosim"-user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1145
21.6.2011 11:49:03   
zvoncica79
Grga, divna si ! Hvala za podrsku!

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 1146
23.6.2011 15:05:00   
d@d@
user posted image -za sve!

(odgovor članu zvoncica79)
Direktna veza do poruke: 1147
23.6.2011 19:18:31   
GRGA
user posted image user posted image user posted image Samo hrabro jer sve se to zaborvi samos eseti kadas i bila mala pa ti vadili zub i kako sis trepela ili pred neki ispit ili polaganje a sada ti je smesno..Sve se zaboravi!!

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 1148
24.6.2011 0:30:39   
Slavija
ajoj GRGA dragauser posted image ja se ne plasim.....imam hrabrosti na pretek...nakon hormonske tepapije..stimulacije..svih simpoma prezivljenih taj HSG kako ste mi opisale je naspram toga sitnica...a da ne pominjem kako sam nekada imala bolne menstruacije..bol je znao da bude jak i trajao je svih 5-6 dana koliko je trajalauser posted image ...mene muci to sto mi se nekako sve to oduzilo cini mi se da sam trebala hsg vec odavno da odradim....vise nemam strpljenja..inace danas sam trebala da dobijem i nema je user posted image ...a zadnja 3-4 meseca je bila tacna u dan...cekam jos dan,dva pa da vidimo ko zna...mozda budem te srece da izbegnem hsg..mada su male sanse..user posted image I JEL NEKA OD VAS OSTALAuser posted image ODMAH NAKON HSG-A????

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1149
24.6.2011 0:36:25   
GRGA
Joj i ja nekada hocu sve to da ubrzam, ali veruj mi kada te uhvate doktori u masinu ,,ne pustaju te i dok ne dobijes bebu ne staju............Znas koliko slucaja ima da su ostale trudne nakon hsg-a samo doktori (reci ce ti tvoj),,uvek savetuju da nakon hsg zena ne sme ostati trudna mesec dana jer pustaju kontrast koji te malo ozraci pa zbog bebe ,,ali nakon toga je puno zena osatlo trudno jer te mao procisti!!

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here