Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 6.5.2011 18:55:23
|
|
|
|
NaDaLiCa
|
Super d@d@ drago mi je da je sve ok i za tebe, sad na mucenje pa da vidis i da bude sto pre
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.5.2011 10:36:04
|
|
|
|
d@d@
|
Maki,M@j@,Maccana,Nadalice,hvala vam puno!Mnogo mi znaci vasa podrska!Od juce smo krenuli sa muckanjem i "dizanjem nogu" i nadamo se da ce ovog puta upaliti ! Nadalice,sta se desava kod tebe?Da li si bila kod drugog dr.?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.5.2011 11:11:03
|
|
|
|
Launa
|
Pozdrav svim curama.Radila sam hsg i sve je ok,ali mi je doktor rekao da zbog zracenja preskocimo ovaj mesec s pravljenjem bebe.Naravno da smo pazili ali ja bas ne dobijam tacno u dan.Jos 6 dana do ciklusa,a ja od jutros imam gorusicu i vrtoglavicu i nije mi sve jedno.Sta ako sam trudna,da li ce trudnoca biti zdrava?Nadam se da nisam.Pozz
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.5.2011 11:50:58
|
|
|
|
daca77
|
d@d@, drago mi je da je sve ok Ja sutra radim bris na ureaplasmu, ako ne dodje...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.5.2011 12:58:55
|
|
|
|
d@d@
|
Hvala Daco!Mnogo sam srecna sto je sve ok i sad muckamo,muckamo,muckamo!Drzim palceve da bris bude negativan a ti javljaj!Najbolje bi bilo da je bris ok i da ne dodje pa da mi javis da su u pitanju !
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.5.2011 13:04:24
|
|
|
|
d@d@
|
Launa,ja sam radila HSG u petak 06.05. i moj dr. mi je rekao da odmah mozemo da radimo na bebi,da je pozeljno!Pitala sam ga za zracenje i nasmejao se i rekao da je zracenje minimalno i da nema opasnosti za !Mi smo ga poslusali!Najbolje da verujes svom dr. ali mislim da bi trebalo da se konsultujes i sa jos nekim dr.!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.5.2011 21:21:15
|
|
|
|
Launa
|
d@d hvala ti puno.Najverovatnije da nisam trudna.A i desilo mi se da me je poljubila drugarica ciji sin ima boginje pa sam se i tu malo uplasila.Bila sam vec trudna,tako da znam da je ovo ipak samo pms.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 10.5.2011 16:14:34
|
|
|
|
d@d@
|
Launa,navijam da ipak bude jer svaka trudnoca je razlicita i mozda ovog puta bude sve drugacije pa se iznenadis!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 11.5.2011 7:53:54
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: d@d@ Hvala Daco!Mnogo sam srecna sto je sve ok i sad muckamo,muckamo,muckamo!Drzim palceve da bris bude negativan a ti javljaj!Najbolje bi bilo da je bris ok i da ne dodje pa da mi javis da su u pitanju ! Hvala na lepim zeljama, d@d@...ali, zastitu koristimo vec 9 meseci...sto zbog virusa, sto zbog bakterija...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 11.5.2011 11:21:42
|
|
|
|
d@d@
|
Daco,da li si odradila bris?Nadam se da ce rezultat biti ok pa onda bez zastite na muckanje,muckanje,muckanje !Posle tako duge pauze imam osecaj da ces vec prvi mesec ugledati !Kod mene klasika-muckanje,"dizanje nogu",muckanje,"dizanje nogu",muckanje..... i tako i krug !Danas mi je 13 dc i nemam siptome ni O ni PMS ni a obicno imam bar neki !
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 11.5.2011 11:39:44
|
|
|
|
d@d@
|
Nadalice,nema te !Sta se desava kod tebe?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 13.5.2011 10:08:44
|
|
|
|
d@d@
|
Daco,Nadalice,M@j@,sta je sa vama?Ima li lepih novosti? !Danas mi je 14dc,muckali smo sa punim gasom i 26.05. ne treba da dodje !
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.5.2011 11:34:46
|
|
|
|
vanchi
|
mene zanima jedno: sta izaziva blokadu jajovoda? ... citala sam na netu da infekcije kao sto su hlamidija,gonorea izazivaju PID (pelvic inflammatory disease) koja izaziva blokadu jajovoda... da je to jedna od cestih pojava...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.5.2011 13:10:44
|
|
|
|
ksenija81
|
Pa da uglavnom infekcije izazivaju zacepljenje jajovoda, kao i upale jajnika, operacija slepog creva... Od upala jajnika mozes imati i priraslice,mogu treplje da se ostete, moze biti u jajovodima i ta neka tecnost koja smeta za oplodnju...
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.5.2011 14:16:20
|
|
|
|
vanchi
|
cuj operacija slepog creva, mislim da je to ako slepo crevo prsne.. ja sam ga operisala u januaru ali nije puklo vec me ta strana bolila malo i ja doktoru odem i tako operisem.......da li to znaci da ja mogu imati zacepljen desni jajovod, ili..
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 17.5.2011 12:38:29
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 Pa da uglavnom infekcije izazivaju zacepljenje jajovoda, kao i upale jajnika, operacija slepog creva... Od upala jajnika mozes imati i priraslice,mogu treplje da se ostete, moze biti u jajovodima i ta neka tecnost koja smeta za oplodnju... ja sami mala i infekcije i upale jajnika, a snimag HSG kaže, jajovodi prohodni ili je Dr. negde zabrljao koji mi je radio HSG,
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 17.5.2011 12:50:15
|
|
|
|
Maccana
|
Neverujem da je pogresio.Pre se pogresi da su ti prohodni a da te uhvatio neki spazam(stezanje)jajovoda pa da se kontrast ne razliva.Ako ti je rekao da su prohodni-onda je to to! Takodje i infekcije i upale ako su na vreme primecene i izlecene nece doci do ostecenja jajovoda.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 17.5.2011 13:30:24
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: Maccana Neverujem da je pogresio.Pre se pogresi da su ti prohodni a da te uhvatio neki spazam(stezanje)jajovoda pa da se kontrast ne razliva.Ako ti je rekao da su prohodni-onda je to to! Takodje i infekcije i upale ako su na vreme primecene i izlecene nece doci do ostecenja jajovoda. Hvala. Na vreme primećene, ali duže lečene i izlečane!! Htela sam da kažem, kako nema pravila
< Poruku je uredio moja ciklama -- 17.5.2011 13:31:00 >
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 17.5.2011 18:25:03
|
|
|
|
vanchi
|
ja ne vjerujem da sam ikada imala upalu jajnika... uvjek su mi ciklusi bili redovni i srednje bolni...nista strasno da moram piti tablete ili stavljati obloge. Prvi put sam ginekologu isla u 2009 sa svojih 21 godinu i sve je uredno bilo....sad idem cesce i sve ok...nemam abnormalni papa bris je 'normalan' 3 grupa....imala sam samo 1 cistu ali to se formiralo posle spontanog.... kakvi su simptomii upale jajnika, jajovoda itd?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 17.5.2011 21:22:17
|
|
|
|
mica slavljenica
|
Vanchi, na zalost, kada je hlamidija u pitanju upala moze proci potpuno asimptomatski, moj slucaj i sada mi je levi jajovod potpuno neprohodan a desni delimicno
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.5.2011 15:03:28
|
|
|
|
mulan
|
U sledece sedmice tacnije u sredu radim HSG, pa eto mene sa komentarima cim to zavrsim.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.5.2011 15:43:15
|
|
|
|
moja ciklama
|
HSG kod Vasiljevića?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.5.2011 16:26:04
|
|
|
|
mulan
|
Vasiljevic je bio na kratko, pa nas je primio Jovanovic i on mi je zakazazao HSG, a toliko je brzo govorio da mi je na uputu i pogresno ime i prezime napisao
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.5.2011 21:13:55
|
|
|
|
marija andrijana
|
Jesu li bar ista pocetna slova?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.5.2011 21:47:17
|
|
|
|
mulan
|
Ni blizu! Veruj mi da je toliko brzo pricao, kao onaj sto ima 10 sec i sto mora da govori vrlo brzo I bez obzira sto mu je dva puta zvonio telefon za onih 5 min dok sam bila tamo, toliko sam bila skoncentrisana na to sto mi govori, da mi nije smetalo sto me pogresno oslovljavao Nisu mi ni smetale njegove opaske to sam ja preformulisala da je to deo njegovog sarma (koji je diskutabilan) Sledeci put cu mu dati cokoladnu bombonu, pa ga mozda i predjem da govori malo sporije ili ce se moj prof. dr gosn. V. nevidljivi napokon pojaviti jer imam zarku zelju da upoznam coveka koji ce mi voditi kroz ovu meni vaznu zivotnu bitku.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?