zvezdica009 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (29.1.2010 13:52:52)
|
evo da vam javim, bila sam pre dva dana na hsg-u, ustanovljeno mi je da su oba jajovoda zacepljena , desni potpuno, levi do pola, ali ni jedan ni drugi nisu uspeli da mi produvaju ili otpuse ili vec kako god da ih osposobe [sm=smiley13.gif] radila sam to u drzavnoj bolnici i nisu mi dali nikakvu anesteziju, bolelo me je ali ne toliko da nisam mogla da izdrzim, posle su mi rekli kako sam hrabra, ali dzabe mi sve to, ja sam mislila da sto vise boli da je to bolje i da ce uspeti da ih produvaju ali mozete zamisliti moj sok kad sam ustala sa stola i kad su mi rekli bila si super ali nismo uspeli da ih produvamo...sansa da zatrudnis prirodnim putem je trenutno nikakva, mozes se opredeliti za laparoskopiju ili za vto [sm=smiley13.gif] da li je neka od vas imala ovakav slucaj, da su joj jajovodi bili zapuseni pa da je posle laparoskopije ostala trudna? da naglasim da sam ja pre nekoliko godina vec radila tu laparoskopiju i ovo bi mi bio drugi put da je radim [sm=smiley13.gif] ima li smisla uopste raditi ili mi je bolje da se odmah odlucimo za vto ?
|
|
|
|