Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 23:54:45
|
|
|
|
cockic
|
Ja sam iznenadjena da mi ok stoji ova boja.mislila sam da ću morati više da se šminkam,ali stvarno ne mora.ja samo rumenilo maskaru labelo.tako da ko se odluči za crvenu boju ipak nije obavezno puno šminke
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.12.2015 10:53:30
|
|
|
|
nata11
|
Cockic prelepa si. A boja ti fenomenalno stoji
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.12.2015 15:08:11
|
|
|
|
veselicaa
|
Cockic imas svetao ten i zelene oci,nije ni cudo da ti lepo stoji srvena boja kose.To je savrsena kombinacija bas kao i plave oci i tamnija boja kose.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.12.2015 16:55:14
|
|
|
|
vocicana
|
Cockic Serpice izgledas kao bomba
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.12.2015 21:11:18
|
|
|
|
branki*
|
Cockic,wow,kakve oci
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.12.2015 21:20:33
|
|
|
|
jess021
|
Natu sam videla na fb, bas lepo izgleda i mladoliko. Serpi, ti si macka nema sta Cockic, kakve oci, vau!! Bas si lepotica
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.12.2015 22:08:20
|
|
|
|
milicicak
|
Ja vise necu da vas zamisljam, sve ste drugacije nego u mojim mislima i svaka prelepa na svoj nacin
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.12.2015 22:19:50
|
|
|
|
amdn
|
Milicicak skroz si u pravu , necu ni ja da vas zamisljam, zao mi sto kad god je dRRuzenje u bg-u ja nisam tad bila u gradu, nadam se da necu propustiti sledece gledanje, Cockic zaista divna boje kose uz ten i oci, A serpi macka sa toliko macica :)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 6.12.2015 23:00:34
|
|
|
|
Leptiric123
|
Cockic, ja mislim da se nešto nisam ni kuckala sa tobom...tako da te nisam ni zamišljala Pun pogodak za boju, baš ti stoji, ne znam koje si godište ali izgledaš kao devojčica, prelepa stvarno
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 11:00:48
|
|
|
|
Leptiric123
|
Evo jedna naša zajednička...cerka pomaže mami u održavanju kondicije, vežba= pačiji ples
< Poruku je uredio Leptiric123 -- 20.12.2015 11:01:54 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 11:25:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Leptirko
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 11:46:10
|
|
|
|
Leptiric123
|
Dunja za moje trbusnjake pobrinulo se dete od kog ne stizem da jedem
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 19:58:40
|
|
|
|
BubaBubica
|
Kakve mame imamo ovde na rr razmišljam da li i ja da stavim jednu fotku, mada u poslednje vreme sam totalno ne fotogenična, ne znam šta mi se desilo
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 20:00:51
|
|
|
|
veselicaa
|
Leptiric macka si,rekoh ja Bubo stavi obavezno,tebe bas nisam videla.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 20:12:13
|
|
|
|
Figaro88
|
Leptiric fenomenalno izgledas
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 20:20:11
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hvala žene Bubo i ja to isto mislim za sebe a svi kazu obrnuto, tako da to je tvoje neko nezadovoljstvo koje drugi ne vide
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 20:47:37
|
|
|
|
Torbica
|
Koje ciceeeee!!!! Evo jedna nasminkana ja, nedavno, za zurku sa kolektivom!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 20:54:26
|
|
|
|
eca89
|
Leptirko divno izgledas. Cokic tebe vidim prvi put, bas si lijepa, zracis. Torbice,divna si nisam te nikako dosad vidjela!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 20:57:36
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala Eco, ma sminka svaku zenu ulepsa, inace nisam nista posebno, prosecna. A mm kaze da sam najlepsa bez sminke, ja se ne slazem...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 21:15:30
|
|
|
|
isidora88
|
forum prepun lepih zena, bravo
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 22:07:41
|
|
|
|
Leptiric123
|
Torbice ja sam tebe skroz drugacije zamisljala...I nekako starije. Bas si mi nekako nežna i simpatična, lepa si našminkana pusti ti mm.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 22:23:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Torbica moja lepa Lepa si i bez sminke. Osoba koja jednostavno zraci.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 22:29:50
|
|
|
|
choopa choops
|
Ljepotice sve od reda!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 22:36:46
|
|
|
|
Zemunka85
|
Torbice dada ti si tacno taj tip zene koja zraci. Svakako si lepa, videla sam te i bez sminke i sa ali + zracis nekom dobrotom. Leptirko, prezgodna si. Kako vam zene to uspeva? Ja imam 15kg vise nego pre trudnoce, vec me oppppppasna depresija po tom pitanju hvata. Bas mi je tesko da nosim ovu kilazu....
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 22:55:08
|
|
|
|
Leptiric123
|
Zemunka hvala, ja jednostavno imam dobar metabolizam a genetiku sad manje vise, baba mi je imala +100 a mislim da je i druga oko stotke... Mada da se ne lažemo ja jedem jedan eventualno dva obroka dnevno, kad vidim da su se pojavili šlaufi izbacim hleb i testo i za koji dan sve ok...al tako malo tamo malo vamo, ja sam imala +25 u trudnoći
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.