Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 23:07:10
|
|
|
|
Zemunka85
|
Aahahahah moje obe stomaklije bile, te da se ne trudim ja mnogo :D. Inace ja o mom metabolizmu ne smem. Mene u srednjoj malte ne lecili od bulimije, kostur bila, zvali me Ausvic ceo zivot kuburim sa kilazom na mojih 175cm 50kg i cao, Sad brt 70kg. Taaaacnooooo osetim godine majke mi. Nisu to neke (30) ali po metabolizmu dada. Inace i ja sam jela kao mis ceo zivot i onda kako sam 100god dojila utripujem da moram da jedem (tj i morala sam) i sad mi taj trip ostao i Boze me 'prosti ja moram da jedem 24/7. Uzas. A i zeludac se rasirio valjda ,,, ja nzm sta je ovo .. samo bih jela. A karakter nula. Od kako sam prestala da dojim a ima godinu dana, bacam se na dijetu svaki ponedeljak. Ali evo je NG kada se od 1.1. bacim na dijetu ... (prosle NG sam imala 60, aj i ok ali sad 70 +++)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 20.12.2015 23:22:16
|
|
|
|
Leptiric123
|
Zemunka to je najgore...mene je dojenje upropastilo, a samo 6 meseci. U nekoj drugoj temi ćemo o tome...:) samo mahni gde pišeš
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.12.2015 13:21:33
|
|
|
|
Torbica
|
Leptirko,Zemunka,Sanjice moja,hvalaaaa Ja sam srecna i ispunjena. Ali nemam onu klasicnu lepotu kao Leptirko,Cockic,divne ste! Lepota je u ocima posmatraca.Ljubim vas sve..
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.12.2015 13:22:41
|
|
|
|
Leptiric123
|
Torbice hvala draga
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 21.12.2015 13:26:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Torbice divna si
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.12.2015 9:14:40
|
|
|
|
17 joka
|
Cockic,Leptirko,Torbice prave ste lepotie ja cu vam postaviti uskoro jednu moju sliku jer sad sasvim drugacije izgledam mada ja nemm ovakvu prirodnu lepotu
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.12.2015 22:58:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Anči, specijalna slika sas zulufi samo za tebe Jbt ovo je bilo pre skoro 8 godina!!! 20mb image hosting
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.12.2015 23:34:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Wau Trco kako si lepa,kazem ja da kratka kosa stoji samo prelepim ljudima
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.12.2015 7:34:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Ajao Veselice to je staaaaaara slika. Kratka kosa ne ide bez šminke. A to veče je bilo izuzetno lepo društvo iz bivše firme je izašlo jedno veče. Joj kako sam se tad napila Ehm i hvala na kompimentu
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 26.12.2015 7:35:00 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.12.2015 7:39:45
|
|
|
|
branki*
|
Trco ali,stvarno si super izgledala tu,dobro ti stoji ovakav friz!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.12.2015 10:58:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Trco super ti stoji! Ja volim takve frizure ali na drugim devojkama, meni ne stoji.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.12.2015 11:21:10
|
|
|
|
vocicana
|
Kako si lepaaaaa, koliko su ti oci, zelene, prelepe! Odavno nisam videla da neko ima tako lepe zelene oci!!!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.12.2015 12:30:29
|
|
|
|
Figaro88
|
Trco lepotice Lepo ti stoji kratko :)
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.12.2015 16:56:26
|
|
|
|
emicaa
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.12.2015 17:24:41
|
|
|
|
jess021
|
Emiceeeee, divna si! Frizura ti je super, vec sam je jednom komentarisala, ali stomak ti je najlepsi
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.12.2015 17:25:39
|
|
|
|
Torbica
|
Trco - bombastic, leeepa! Emice, divna frizura, vesele oci, pozitivna, nezna, lepa, super!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.12.2015 17:29:13
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Emiceeeee, divna si! Frizura ti je super, vec sam je jednom komentarisala, ali stomak ti je najlepsi Trco, jbt preskocih tvoju fotografijy. Mnogo ti je lepa frizura, bas dobro izgledas
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 27.12.2015 17:39:36 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.12.2015 17:41:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Emice, ti li pobrkala teme? Trudnjački stomaci su na drugoj. Šalim se, lepa si mi sa sve trbom Hvala drage moje, ali rekoh ova je staaaara slika. Trenutno izgledam kao da me poplava izbacila, ali ću uživam malo u staroj slavi
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.12.2015 17:47:53
|
|
|
|
Figaro88
|
Emice uopste te tako nisam zamisljala,valjda zbog te Mase Super izgledas,stomacic je divaaan
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.12.2015 18:41:48
|
|
|
|
eca89
|
Trco, Emice divne !
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.12.2015 20:47:55
|
|
|
|
branki*
|
Emiceee kako ti super stoji trudnicki stomacic!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.12.2015 20:53:02
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala vam hvala,kosa mi je sad porasla i plače za farbanjem što se tiče stomačića nekako mi djeluje povelik,moram se slikati ujutru pa uporedit
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.12.2015 20:56:17
|
|
|
|
branki*
|
Sta pricas,kakvi povelik!?bas je malen i lep,ma taman!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.12.2015 21:16:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice divna si
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 28.12.2015 8:30:46
|
|
|
|
tekilica
|
Sve sam zamisljala kao crnke, osim sto sam prelepu Uninu mamu zamisljala kao plavusu :)
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.