Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:40:17
|
|
|
|
eca89
|
Voci, amdn divne ste ! A, joj Nato ja sam mislila da si brinet, prekraŠna su , bas nježno izgledaš!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:40:24
|
|
|
|
nata11
|
Hvala zene Serpi ti ga pretera sad
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:50:21
|
|
|
|
madre
|
voci, kao lutka si amdn, skroz si sik, bas onako kako ja volim, originalno, a stoji ti vrh nato, stvarno te nisam tako zamsiljala... skroz si mi slatka a i bila sam nekako sigurna da si starija od mene...
< Poruku je uredio madre -- 5.12.2015 15:52:15 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:56:09
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: vocicana Toliko mi je simpaticno bilo kao i sada kada sam se ukljucila na forum, to Serpica I sve divne stvari I recepti za zatrudnjivanje, da si mi draga iako ne znam kako izgledas. A ne znam sta da kazem za to da izgleda kao dete kraj tebe. Ali sigurna sam da si zgodna cica. sad cu da ti ubacim jednu fotku ali nije od skora samo da znas i hvala
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 16:12:42
|
|
|
|
serpica
|
Znaci,Voci ni nalik nisam ovome sto vidis...uzele godine danak ovo je pre ravno 3 god a mozda i 4.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 16:23:53
|
|
|
|
madre
|
linija ce se vrati na staro uskoro a sto se tice lika, tu se kod svih nas godine vide ali macka ostaje macka
< Poruku je uredio madre -- 5.12.2015 16:25:38 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 16:28:18
|
|
|
|
choopa choops
|
Serpi slazem se sa madre Cure super ste Voci tebe kad sam vidjela prva asocijacija mi je Mišel Fajfer
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 16:40:32
|
|
|
|
nata11
|
Serpi pa ova poslednja nije od pre 4 god, tada sam te znala
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 16:49:01
|
|
|
|
serpica
|
hvala zenice,nekad rano ujutru u zoru kad nema mnogo forumasa ubaciu sliku kako izgledam sada
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 16:51:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Serpi ti si stvarno lepa zena,imas bas lepo lice Sto rece madre,prava macka
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 16:53:30
|
|
|
|
Maraj
|
Natooo ja te zamisljala kao crnku. Super si
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 17:44:03
|
|
|
|
amdn
|
mamike sve ste lepe i zgodne, a koliko vidim ni na jednoj se ne vide prave godine, sve delujemo mladjano :) vazno je kako se osecamo pa onda tako i izgledamo. Nato ni ja ti ne bih dala 29 :) a ni meni niko 36 :)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 18:01:29
|
|
|
|
bebilule
|
O voci, opet taj dekolte . Super ste mi ali serpiiiiii iznenadjenje meni totalno. Bas te nisam tako zamisljala!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 18:11:34
|
|
|
|
emicaa
|
Ja se slažem sa ostalima da je Šerpi prava mačka,žena i po Nato ti si divna,kao pahuljica
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 18:39:59
|
|
|
|
Leptiric123
|
Natu i Serpi macke znam od ranije, a vas dve ste preslatke, a umetnica, videla sam i ranije negde ovde sliku prava umetnica
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 21:01:15
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: bebilule O voci, opet taj dekolte . Super ste mi ali serpiiiiii iznenadjenje meni totalno. Bas te nisam tako zamisljala! Bebi,neka rr drugarica mi odavno rece da me je zbog nika zamisljala skroz drugacije,probacu da citiram njene reci; "mala,okrugla masna domacica" nekako tako, hvala na komplimentima ne osecam se tako pogotovo ne sada ali bice bolje,tamo na leto
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 23:18:13
|
|
|
|
cockic
|
url=http://www.Slikomat.com/slika/5928718.htm] [/url]
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 23:18:58
|
|
|
|
cockic
|
Može li me neko okrenuti
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 23:22:11
|
|
|
|
veselicaa
|
Cockic,koja macka,divna si Uopste te nisam ovako zamisljala.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 23:23:16
|
|
|
|
madre
|
cockic, prava si lepotica mada sam tebe vidjala i nekada ranije ovde u temi... cini mi se da si bila plavusa, koja je ovo sada boja, kad si se farbala?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 23:24:59
|
|
|
|
Zemunka85
|
Waao jako si lepa. Ti si neko ko me asocira na dobre savete pa sammislila da si starija. I uvek si jako prijatna. A ja bih da vidim kako madre izgledaaa😀
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 23:26:58
|
|
|
|
Trcosava
|
E kad se klikne na sliku, normalna si Ja sam pristrasna - kakva god da je boja bila pre, nemoj ovu menjaš
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 5.12.2015 23:28:24 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 23:29:49
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Zemunka85 Ti si neko ko me asocira na dobre savete pa sammislila da si starija. I uvek si jako prijatna. Isto i ja sam tako mislila.
< Poruku je uredio veselica -- 5.12.2015 23:30:11 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 23:33:15
|
|
|
|
cockic
|
Hvala vam Ja sam bila plava odavno.pa pustila svoju prirodno smedju.bila u trudnicama takva pa se posle porođaja sa cerom isatiram i onda ofarbam opet u plavo.ali mi se nije svidelo i rešim da budem crvena tj.bordo
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 23:36:24
|
|
|
|
Rosita
|
Cockic, divna kombinacija tena, boje ociju i kose
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.