Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 11:08:09
|
|
|
|
emicaa
|
voci moja divna
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 11:37:22
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 11:48:22
|
|
|
|
Maraj
|
Voci prelepa si. Mislim da sam ti vec rekla
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 11:52:35
|
|
|
|
nata11
|
A ja se nikad nisam prikazala Moracu da okacim neku fotku
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 12:04:12
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala Maraj. Jesi vec rekla, hvala puno
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 12:42:03
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: nata11 A ja se nikad nisam prikazala Moracu da okacim neku fotku Posto znam natu sa fejsa,a kako je tema kako zamisljamo forumasice,moram da kazem da sam ja u pocetku natu skroz drugacije zamisljala od onog kako ona izgleda,zamislhala sam je kao malo,sasvim malo puniju,sa tamno smedjom paz frizurom i siskama,ponekad kao nosi naocare i da je razmazena.a,vi sad ,dok ona ne okaci sliku,procenite kako izgleda
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 12:48:17
|
|
|
|
vocicana
|
Nata je zgodnjikava brinetica ili satirana na plavo sa kovrdzavom kosicom, sa nekim krupnim lepim ocima poput srne , nadam se da sam bar nesto ubola
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 13:18:31
|
|
|
|
amdn
|
Evo mene ko me nije video, fotka je sa samostalne izlozbe.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 13:27:49
|
|
|
|
vocicana
|
Divna autentucna umetnica, potpuno si neobicna I jedinstvena! Divno!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 13:41:13
|
|
|
|
Rosita
|
Vocicana, prava si neznica, mislim da je onima koji te znaju nemoguce ne voleti te . Amdn, skroz si svoja, to je tako lepo u danasnje vreme!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 13:48:32
|
|
|
|
vocicana
|
Rosita hvala bas puno komplimenata, sta ces lepse nego kada zena zeni kaze ovako nesto lepo.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 13:53:23
|
|
|
|
amdn
|
drage hvala na komplimentima, dovoljna mi je kosa da budem drugacija, pa se ne trudim da budem od ``onih`` umetnica, nadam se da razumete :) ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 14:05:16
|
|
|
|
dijana1*
|
Voci prava lepotica Amnd sto Rosita kaze bas si svoja i prava umetnica
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 14:45:57
|
|
|
|
Zemunka85
|
Voci, prenezna si. Amdn pravo osvezenje za videti
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 14:57:11
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Voći, nestvarno si lepa, još si mi lepša nego na fb tamo gde nisi trudna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:08:03
|
|
|
|
nata11
|
Vocicana od svega navedenog imam samo krupne oci evo trazim fotku
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:15:16
|
|
|
|
nata11
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:18:03
|
|
|
|
vocicana
|
Bas si slatka I nezna, kao lutkica. Ne znam koliko godina imas, ali delujes mlado!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:19:33
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Boze, Di ljubim te I hajde rodi nam tog drugara vise Zemunka hvala Mamaj, ti si moja ljubimica, bas si poseban tip. Hvala devojke, sve vas
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:20:47
|
|
|
|
vocicana
|
Rekao minje moj nacelnik, Maki duso, ti treba da rodis jedno 4-5 komada, stalno da budes trudna, lepa si nam svima kada si trudna
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:22:08
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: vocicana Bas si slatka I nezna, kao lutkica. Ne znam koliko godina imas, ali delujes mlado! 29
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:23:53
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: vocicana Bas si slatka I nezna, kao lutkica. Ne znam koliko godina imas, ali delujes mlado! 29 A tek da je vidite uzivo,pored mene izgleda ko da mi je cerka
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:28:51
|
|
|
|
vocicana
|
Toliko mi je simpaticno bilo kao i sada kada sam se ukljucila na forum, to Serpica I sve divne stvari I recepti za zatrudnjivanje, da si mi draga iako ne znam kako izgledas. A ne znam sta da kazem za to da izgleda kao dete kraj tebe. Ali sigurna sam da si zgodna cica.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:29:49
|
|
|
|
vocicana
|
Ooo dusa mlada, lepo lepo. To su mi bile najlepse godine kao I sada ove, uzivaj maksimalno!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 5.12.2015 15:33:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci predivna si zeno amdn kosa ti je bas efektna,i ti si lepotica Nato skroz ali skroz drugacije sam te zamisljala,prelepa si i ti,kosa ti je divna.Ti si moje godiste
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.