Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 15:12:23
|
|
|
|
hanka
|
Dunja superiska
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 15:12:53
|
|
|
|
lokica77
|
IZVORNA PORUKA: imperial ,velika je ovo borba,ali vredi svaki korak i te kako vredi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 15:21:59
|
|
|
|
minnica
|
Dunja, za malo !
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 15:34:07
|
|
|
|
Leax
|
Draga ovo su divne srecne vesti
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 15:37:03
|
|
|
|
Lepterija
|
Bravo Dunja za Ja ne znama zasto meni nisu pustili otkucaje, mozda sti su dva srca :) pojma nemam. Ti rece sad ces u treci mesec. Meni bas nije jasno to po mesecima, negde pise jedno, negde drugo. Kad se ulazi u taj treci, s koliko punih nedelja? Meni je sutra punih 9, valjda sam usla? U cetvrti valjda sa 13 punih nedelja, to mi dodje 10.12. Da li sam onda 10.11. usla u treci, bas me bune ti meseci i nedelje 40 ili 42
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 15:49:10
|
|
|
|
madre
|
imperial, bravo, cestitam dunja, diven vesti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 16:05:59
|
|
|
|
pari
|
dunja, diiiiivnooooo!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 16:26:38
|
|
|
|
Žapkić
|
Dunja, pa ja sad tek videh da si ti trudna!!! Čestitam ti od
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 16:40:10
|
|
|
|
zece
|
Дуња честитки мила многусе радувам за тебе
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 16:41:17
|
|
|
|
Dani.kv
|
Cestitamo drugu eskimu. Neka vam je lepa i laka trudnoca a ti se Dunci malo primiri
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 16:54:01
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dunja, cestitam ti od To su divne vesti. Saljem ti puuunooo Ovih dana ima puno lepih vesti, samo da tako i nastavimo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 16:55:16
|
|
|
|
17 joka
|
Imperijal jako mi je drago, čestitam Ciklamo,Dunjice, rasplakale ste me, puno ste me obradovale svim devojkama zelim velike bete, mislim na vas stlno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 16:58:53
|
|
|
|
degu
|
Bravo Dunjice Sad uživajte konačno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 17:00:06
|
|
|
|
17 joka
|
Veverko puno srece sutra
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 17:15:34
|
|
|
|
Štetica
|
Dunja sreca,sreca,radost,sreca,sreca ,uzivancija. A sad lepo iseli se u trudnicke teme.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 17:25:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Danas čula srculence jako kucaaa, sve je sjajno, sada smo 7+4, tj. negde piše 7+6, tako da još malo pa ulazimo u treći mesec :) Prelepa vest mila moja Čestitam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 17:29:07
|
|
|
|
adulence
|
Jaooooooo Dunja nista lepse nisam mogla da procitam...e sad draga uzivaj...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 17:39:53
|
|
|
|
Gocavg
|
cestitam dunja nek ti je laka trudnoca a sad brzo se seli u prvo tromesecje cekamo te,,mada sam ja trece ali prati sve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 18:07:21
|
|
|
|
mickybap
|
da li mi moze neko reci,sa vaginoletom progesteron mi izlazi svetlije braon,zasto to
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 18:59:51
|
|
|
|
Maslacak15
|
Divno Dunja!!! Cestitam . Zelim ti da provedes narednih osam meseci uzivajuci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 19:00:40
|
|
|
|
Maslacak15
|
mickybap moze biti posledica implantacije ali bi mogla i da kontaktiras kliniku i potrazis savet. Kad treba da radis test ? Koji je dan od transfera?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 19:53:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala vam devojke, sjajne ste
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 19:58:50
|
|
|
|
Didy
|
Dunja, čestitam, divna vest! Ne mogu da zamislim tvoju sreću. Uživaj u svemu što je pred tobom!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 19:59:17
|
|
|
|
isidora88
|
dunja stavi ticker
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 20:04:27
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 dunja stavi ticker
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
POSETA PEDIJATRUbukimukiKOD POJAVE NOVIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA STA PRVO RADITEODMAH IDEM PEDIJATRU (
45%)
SACEKAM DAN DVA (
45%)
PRVO SE POSAVETUJEM SA MAMAMA DECE SLICNOG UZRAsta pa tek onda pedijatru (
10%)
Ukupan broj glasova: 58Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!