Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 13:18:58
|
|
|
|
moja ciklama
|
Hvala Vam devojke... Degu..Imperial..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 14:08:32
|
|
|
|
Chipsy
|
Imperial Snekille, nemas razloga jos uvek da uzimas bolovanje, bar ja tako mislim. Gde bese radis VTO?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 15:19:20
|
|
|
|
vonavoj
|
imperial,cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 15:36:20
|
|
|
|
imperial
|
Joj divne moje,hvala vam puno,malopre su me zvali iz fronta da mi pomere betu za utorak jer je sutra praznik a ja nemogu da dočekam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 16:21:22
|
|
|
|
plašljiva
|
Imprijal draga čestitam baš si me obradovala......prelepe vesti Devojke ja odmaram, beta je sl.utorak danas 5dpt. Kažite mi kako izdržati vreme do bete Puno pozdrava za sve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 16:29:03
|
|
|
|
Lepterija
|
Bravo Imperijal. Jos ja juce pisem da ne radite betu pre kao ja, a ti brze-bolje ;) super, bas mi je drago.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 16:46:38
|
|
|
|
jole82
|
Imperijal čestitam biće i lepa beta
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 17:28:51
|
|
|
|
Jole84
|
Imperijal čestitam,neka ti je laka trudnoća
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 17:32:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Čestitam Imperial
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 17:44:09
|
|
|
|
lesica
|
Imperijal, čestitam!!! Drage devojke, koje čekate ovih dana komisije, transfere, bete... od srca vam želim da nastavite ovaj lepi pozitivni trend, i tamo u julu, avgustu nas sve obradujete najslađim zmotuljcima.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 21:23:49
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Imperijal ceeeeestiiitaaaam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 22:56:49
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Snekile7 E da, imam pitanje, molim vas da ako mi odgovorite, ako neko zna. Po pitanju bolovanja, dok smo u postupku vto,imamo li pravo na bolovanje preko mesec dana,po zakonu ovde u Bgd, ja sam pocela primati diferelin, pre 2 dana, htela bih sto pre da uzmem bolovanje, pa bi mi mesec dana isteklo bas onda negde odprilike posle et, dok cekam rezultate, nebih volela da mi se desi tada da mi komisija ne odobri nastavak bolovanja. Pa mmolim za odgovor, ako neka zna? U principu mislim da nece praviti problem, mada uvek mozes da naletis na nekog idiota pardon na izrazu.. Ja sa komisijom imam jako lepa iskustva, uvek su me prozivale preko reda...bile jako ljubazne... cak su me i posle kiretaze napale da ne zatvaram odmah bolovanje nego da mi ga produze jer je to sve bilo jako stresno...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 23:30:20
|
|
|
|
Štetica
|
Devojke imam jedno pitanje,za komisiju u Frontu treba li onu sterilnu casicu za uzorak mm i kondom za uz da kupim i ponesem ili ima kod njih? Znam da je bzv pitanje,ali mi ostalo negde u secanju da sam procitala da mi to nosimo,pa nebih bas da se cimam ujutru po Bg da trazim apoteku.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 7:00:40
|
|
|
|
pari
|
štetice, ne treba ništa da nosite osim analiza i zdravstvenih knjižica! srećno!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 10:00:40
|
|
|
|
mihi
|
Dunja mnogo mij je drago zbog tebe i supruga. Zelim da sve prodje bez problema i da sto pre zagrlis svoju bebu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 11:15:09
|
|
|
|
mickybap
|
Danas mi je 11 dan od transfera i pojavilo mi se malkice braon na dnevnom ulosku,ali onako gusce pomesano sa vaginoletom,ne znam kako da vam objasnim,ali tek tek malo mrvica..ne znam sta je to...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 12:32:40
|
|
|
|
Žapkić
|
Imperial, čestitam od
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 12:51:41
|
|
|
|
lokica77
|
imperijal cestitam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 13:47:04
|
|
|
|
sunascee
|
Imperial, cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 14:48:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Danas čula srculence jako kucaaa, sve je sjajno, sada smo 7+4, tj. negde piše 7+6, tako da još malo pa ulazimo u treći mesec :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 14:51:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala draga moja, od kada te ne videh ovde, fališ, fališ Danas sam čula bebanino srce, išla sam sama (tj. moja best friend iz Dubaia je išla sa mnom), nisam ni rekla mm da idem na UZ, samo sam mu posle javila. Priređujem mu šok za šokom IZVORNA PORUKA: mihi Dunja mnogo mij je drago zbog tebe i supruga. Zelim da sve prodje bez problema i da sto pre zagrlis svoju bebu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 14:59:14
|
|
|
|
tillia
|
Dunja, super! Imperia čestitam Ja imala UZ nakon 6 dana stimulacije. Na desnom jajniku 7 folikula, a na levom 6. Sledeći UZ je u petak.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 15:03:17
|
|
|
|
Torbica
|
Dunjaaaa, predivna vest, jako mi je drago, cestitam malom junaku!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 15:04:22
|
|
|
|
imperial
|
Dunjice super,sada ce sve biti kako treba,presrecna sam zbog tebe Hvala svim devojkama koje nas podrzavaju,velika je ovo borba,ali vredi svaki korak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 11.11.2013 15:09:51
|
|
|
|
lokica77
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Danas čula srculence jako kucaaa, sve je sjajno, sada smo 7+4, tj. negde piše 7+6, tako da još malo pa ulazimo u treći mesec :)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
"maltretiranje"snješkaŠta biste uradile da vas muž udari pred djetetom/djecom koja sve gledaju i vrište? Molim vas dobro razmislite prije nego date odgovor. Odmah bih ga ostavila (
74%)
Pružila mu još jednu šansu (
19%)
Ostala bih (
7%)
Ukupan broj glasova: 216Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!