Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 7:55:05
|
|
|
|
imperial
|
Sutra radim betu,ali sam odavno planirala da danas uradim testić,mada eto bila sam baš sigurna da nema ništa,simptomi su čudo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 8:22:24
|
|
|
|
adulence
|
Cestitamo....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 8:37:02
|
|
|
|
tijatija
|
cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 8:51:45
|
|
|
|
ivaMark
|
Cestitke novim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 9:01:21
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: imperial ovo sam nešto greškom izbacila,nek moderatori obrišu ako mogu Imperial čestitam mila poruku sam obrisala
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 9:02:13
|
|
|
|
Štetica
|
Imperijal cestitam mila,ulepsala si mi dan,jos samo da nas sutra obradujes sa viiiisssoookkkooommm betom.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 9:08:30
|
|
|
|
imperial
|
Hvala vam devojke,divne ste, Trco hvala za obrisanu poruku,a ako možeš i onu drugu obriši(gde sam napisala da sam greškom napisala)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 9:11:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Imperial, čestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 9:20:36
|
|
|
|
pari
|
meni je 5.dan posle transfera... jedno glupo pitanje...kućne poslove obavljate normalno? npr.peglanje? ne vidim šta bi tu moglo da bude loše...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 9:29:57
|
|
|
|
nata11
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 9:43:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja jesam, ali nemoj dugo da ti pegla (zbpg toplote) bude blizu materice, ako imaš puno veša peglaj u delovima. IZVORNA PORUKA: pari meni je 5.dan posle transfera... jedno glupo pitanje...kućne poslove obavljate normalno? npr.peglanje? ne vidim šta bi tu moglo da bude loše...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 9:44:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Impa super, sutra nas čeka lepa beturina
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 9:45:33
|
|
|
|
pari
|
hvala dunja! vidiš nije mi palo to na pamet... Znači nije dobro utopljavanje? ja kad ležim, sedim...uvek se pokrivam nekim ćebetom i to uglavnom radim preko stomaka, tako sam navikla od malena...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 9:53:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Možeš da se utopliš, ali nemoj da ti izvor toplote kada kuvaš ili peglaš bude u nivou embriona. Ako kuvaš odmakni se povremeno od šporeta, isto i za peglu. Isto i za tuširanje, nemoj vreli tuš ka stomaku. Meni su tako doktori rekli oba puta u Ivanovićima.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 10:00:12
|
|
|
|
degu
|
Imperijal bravo draga Joj sreća je neopisiva kad ugledaš drugu crticu, taj osećaj nikad neću zaboraviti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 10:02:22
|
|
|
|
Snekile7
|
Imperial cestitam , joj divna vest, mogu misliti kakos e osecas, super. Ostale devojke, navijam za vas, samo napred, ajde da sto vise bude crtica...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 10:05:42
|
|
|
|
Snekile7
|
E da, imam pitanje, molim vas da ako mi odgovorite, ako neko zna. Po pitanju bolovanja, dok smo u postupku vto,imamo li pravo na bolovanje preko mesec dana,po zakonu ovde u Bgd, ja sam pocela primati diferelin, pre 2 dana, htela bih sto pre da uzmem bolovanje, pa bi mi mesec dana isteklo bas onda negde odprilike posle et, dok cekam rezultate, nebih volela da mi se desi tada da mi komisija ne odobri nastavak bolovanja. Pa mmolim za odgovor, ako neka zna?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 10:19:15
|
|
|
|
Maslacak15
|
Imperial cestitam draga . Degu kad rece da ides na UZ? Dunjice ti vec sutra ili nas jos drzis u neizvesnosti?[sm=smiley1.gif
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 10:22:35
|
|
|
|
degu
|
Maslačak, ja idem u utorak pa šta mi Bog da Po ciklusu ulazim u 7. nedelju a po mojoj računici mislim da danas ulazim u 7. nedelju, videćemo. Teši me to što su krenule mučnine i mirisi me izluđuju imam simptome. Snekili možda bolje da sačekaš koji dan s bolovanjem, nego da posle et moraš na posao. Žene uglavnom rade do aspiracije, mada se ti sračunaj kako ti je zgodnije.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 10:32:24
|
|
|
|
Milica cica
|
Čestitke novim i lepu i laku trudnoću
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 10:59:40
|
|
|
|
alex88
|
divno imperial,cestitam i zelim ti laku i skolsku trudnocu.Bas sam razmisljala o tebi kako ces da radis betu sutra kad je drzavni praznik ali testic je pozitivan i to je to
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 11:54:20
|
|
|
|
wivern
|
Cestitam Imperial
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 12:02:35
|
|
|
|
pari
|
je l' pijete folnu kiselinu stalno? ja sam prekinula od aspiracije, ne znam ni ja zašto... verovatno treba stalno da se pije...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 12:06:30
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: imperial Ja ću da umrem od sreće,upravo sam radila test i pokazala mi se lepa druga crtica, Cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 12:57:36
|
|
|
|
pilence83
|
imperijal dušice moja draga šta sam ja tebi rekla to je to. sve najlepše i od srca ti želim
|
|
|
Anketa
Članci na RRLuDa li čitate članke na RR?Da, sve (
18%)
Da, samo one koji me zanimaju (
58%)
Ne (
24%)
Ukupan broj glasova: 118Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!