Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 13:27:01
|
|
|
|
Lepterija
|
Pre sat vremena sam obrisala tragove utrogestana bledo roze boje. Srasno sam se uspanicila, ne znam da li je krv, nista me ne boli. Zvala sam drugaricu babicu, ona kaze da je mozda doslo do neke reakcije ph vrednost i sl. pa se utrogestan obojio. Je li se neko susreo s necim slicnim? Bas mi frka, posle sam isla u wc, nema nista
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 13:33:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni se to dešavalo u prošloj trudnoći, pre bete, ali nigde krvi nije bilo. Čitala sam tada da utrog. može da oksidira u dodiru sa vazduhom i tada bude boje svetle cigle. IZVORNA PORUKA: Lepterija Pre sat vremena sam obrisala tragove utrogestana bledo roze boje. Srasno sam se uspanicila, ne znam da li je krv, nista me ne boli. Zvala sam drugaricu babicu, ona kaze da je mozda doslo do neke reakcije ph vrednost i sl. pa se utrogestan obojio. Je li se neko susreo s necim slicnim? Bas mi frka, posle sam isla u wc, nema nista
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 13:34:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Sledeće nedelje IZVORNA PORUKA: Štetica Ciklama super mila,sad uzivaj u trudnoci. Dunja kad ides na uz?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 13:44:34
|
|
|
|
imperial
|
Ja se osećam kao da treba da dobijem svakog trenutka,jel moguće da ciklus krene pre bete,ili kada se očekuje ciklus kad ne uspe vto?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 13:59:56
|
|
|
|
vikiveki
|
Ženice ,divne ste,uvek čitam postove i navijam na sve i da svaka od vas dobije ...kada neko čeka rezultate bete ili UZ i ja jedva čekam pozitivne rezultate ...sada navijam za Imperial i Dunju....a najbolja stvar je kada vidim da je neka od crtica prešla na prvo tromesečje trudnoće
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 14:04:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Ciklus pada (tj. ne pada nadam se) dve nedelje od aspiracije, mada kod nekih bude i posle bete. Ja sam u prvoj VTO prokrvarila tačno dve nedelje od aspiracije, tj. dva dana pre bete (iako je beta bila pozitivna, tj. desila se biohemijska trudnoća). Ipak, želim da kod tebe ne bude krvi IZVORNA PORUKA: imperial Ja se osećam kao da treba da dobijem svakog trenutka,jel moguće da ciklus krene pre bete,ili kada se očekuje ciklus kad ne uspe vto?
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.11.2013 14:30:35 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 14:32:34
|
|
|
|
imperial
|
Noćas me je baš boleo stomak,2-3 puta me je bol probudio,i ceo dan se osećam bezveze,ipak hvala svima na podršci,divne ste sve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 14:33:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja slabo ovih dana dolazim na forum, puno posla, sastanaka, a po ceo dan imam mučnine. Tu mi je i najbolja drugarica, došla iz Dubaia, a kod mene boravi. pa nemam kada na RR, ni vremena a ni snage, stalno mi je muka (ne povraćam). Stomak mi je u čvorovima od fraxija, boli strašno, bila sam jutros kod dr., od večeras prelazim na noge, tj davaću injekcije u butinu.
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.11.2013 14:35:30 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 14:34:58
|
|
|
|
dunja RR
|
ALI IMPA, TO JE VERUjem onaj bol koji i treba da bude, embrion se ušuškava. Ne brini IZVORNA PORUKA: imperial Noćas me je baš boleo stomak,2-3 puta me je bol probudio,i ceo dan se osećam bezveze,ipak hvala svima na podršci,divne ste sve
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 14:47:48
|
|
|
|
Olga75
|
Imperial , ja sam zatrudnela prirodno ali neke dve nedelje nakon tog snosaja ( to mu je doslo taman pred mecu ) ja sam imala osecaj da cu svaki cas dobiti , neki taj menstrualni bol je trajao i trajao , cak sam i uloske stavljala za svaki slucaj i trajao je i nakon izostanka menstruacije i posle pozitivnog testa tako da je sve moguce
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 14:53:17
|
|
|
|
bany_86
|
Drage moje,dugo me nije bilo,pa svratih samo da vas sve pozdravim i porucim da nikada ne odustajete.. .. Dunjci ,tek sada vidim lepe vesti,CESTITAM.... .. Svim cekalicama zelim da vam sto brze prodje vreme do bete i uz.. Meni je uspela vto u martu,i sada cekam svoju devojcicu.. Puno od nas dve..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 15:43:08
|
|
|
|
pilence83
|
drage devojke danas mi je 3. dan od et. imam bolove u stomaku kao da treba da dobijem i povremeno zažiga u predelu levog jajnika. sad znam da nije svakoj isto, ali malo sam se i uplašila da li to tako treba. ja ležim, tj danas već malo manje, planiram da prošetam malo bar pored zgade, ali me nekako strah zbog ovog bola
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 16:26:38
|
|
|
|
naci1
|
pilence dizi se iz kreveta meni su posle embriotransvera rekli da ne lezim,da setam i ponasam se normalno prvo zbog cirkulacije a drugo da nema svrhe ponasati se drugacije od onog kako sam se ponasala pre toga sem da ne teglim nista...vidi kako je lepo vreme idi setaj i uzivaj sto vise mozes navijam da nas i ti obradujes sa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 16:33:07
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: pilence83 drage devojke danas mi je 3. dan od et. imam bolove u stomaku kao da treba da dobijem i povremeno zažiga u predelu levog jajnika. sad znam da nije svakoj isto, ali malo sam se i uplašila da li to tako treba. ja ležim, tj danas već malo manje, planiram da prošetam malo bar pored zgade, ali me nekako strah zbog ovog bola Pilence sve je to normalno...idi prosetaj, popij kaficu negde i uzivaj
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 16:37:10
|
|
|
|
imperial
|
Pilence,normalno je to.... Mene još nešto muči,jel obavezno mora da se ima problem sa tvrdom stolicom,jer ja tih problema nemam,baš naprotiv....???
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 18:07:09
|
|
|
|
degu
|
Imperijal, ja sam 6. nedelja i nikakve tvrde stolice nema, niti zatvora, čak naprotiv e sad da li će kasnije biti videćemo. A za bolove sve potpisujem, ja sam prva govorila ma nemoguće da je isti, baš isti kao menstrualni, ali jeste 100% isti, tako da ženice drage opustite se kolko god možete i nemojte baš toliko da osluškujete telo. Nisam znala to za utrogestan, znači i to nas može zadesiti da se ne traumiramo. Ciklamo bravo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 19:12:32
|
|
|
|
Lepterija
|
Ja ceo dan kao na iglama. Nije se ponovilo to roze, ma sta bilo. Nadula sam se od zatvora. Ma sve smo razlicite, ja npr. nemam mucninu uopste. Samo taj zatvor, nadutost, podrigivanje. Uzimala Laxomucil pa mi nije pomogao, dobila alergiju i prestala da ga pijem. Ta alergija trajala 2 dana, licila na ujede komaraca ili buva. Dodje mi nekad spavaca bolest, do podne ne mogu da se ocitavim. A te bolove dok sam cekala betu, sve sam imala i jos gore nego kad sam trebala dobiti. Nista ne brinite oko toga. Ja doduse nisam mogla da izdrzim pa sam uradila test 10.dt i bio pozitivan, ali ne savetujem vam da se ne biste istraumirale. Ipak je moja beta bila 443 14.dt jer su blizanci, pa verujem da je zato test bio pozitivan.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 19:32:37
|
|
|
|
wivern
|
Auuuu kad se setim zatvora nije mi dobro.....ja nikako nisam uspevala da se ispraznim a svasta sam nesto pokusavala...to je uzasan, uuuuuuuzaaaaaasaaan osecaj
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 20:11:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja imam normalnu stolicu, ali pijem siofor pa kontam da je od njega.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 9.11.2013 20:30:51
|
|
|
|
ivanicasale
|
Meni su sada u Nisu trazili i pozivno pismo,bilo je obavezno. IZVORNA PORUKA: Bebana17 Palčice, kao što rekoh: nisam dobila pozivno pismo. Ginekolog mi nije pravio probleme, naravno, bilo mu je dovoljno da vidi potvrdu i rešenje o uključivanju u program vto o trošku RFZO, i dao mi je bez problema zeleni uput. Ovi iz RFZO-a (koji šalju pozivno ) isto nisu pravili problema zato što ga nisam imala, bitne su ti te stvari koje sam napisala, i sa njima sve završavaš. A u Valjevu tek niko te neće ni pitati za pozivno pismo Bitno je da te obaveste ovi iz RFZO-a da su ti zakazane konsultacije, a posle sve ide brzo i lako.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 1:32:54
|
|
|
|
Chipsy
|
Pari, imperial, pilence, mickey, navijam za vas!!! Ja sam se odlucila za Segedin, ali dr ne moze da me primi u naredne 4 nedelje . Poslala sam mail da mi ipak zakaze, ali ga nema sa odgovorom... Videcu sta ce biti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 7:09:09
|
|
|
|
imperial
|
Ja ću da umrem od sreće,upravo sam radila test i pokazala mi se lepa druga crtica,
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 7:12:11
|
|
|
|
pari
|
WAU imperial!!! diiiivnooooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 7:38:13
|
|
|
|
pari
|
je l' ti sutra beta imperial? jao kako je to divno!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 10.11.2013 7:51:40
|
|
|
|
Dani.kv
|
Lepe vesti za dobro jutro. Cestitamo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
musko imeMeca TesiKoje od ponudjenih je najupecatljivije?Maksim (
31%)
Vid (
15%)
Tadija (
23%)
Relja (
22%)
Jakša (
10%)
Ukupan broj glasova: 381Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!