dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (16.10.2013 20:46:51)
|
Ja sam ovaj put ušla u VTO kao da je ni ne radim. Radim normalno što se posla tiče, ali hvala Bogu posao mi dozvoljava da radim od kuće, mada sam eto, danas morala do poreske uprave da nešto završim (čak je i naša Erato išla samnom, duša moja [sm=smiley31.gif]). Ali radim puno, više nego inače, jer znam da bi se upropastila u protivnom, posle loših iskustava od ranije. Sada mi mozak nije slobodan ni trenutka, tako mi prija sada jer znam kako je kada pukneš, ne želim više to sebi. Moja dnevna rutina od transfera koji je bio u četvrtak: Danju posao, intenzivno, popodne viđanje sa drugaricom (obavezan pozitivac), u 22.50 serija Killing na Fox Crime. Posle toga leganje, utrogestan i čitanje knjige Katarina pola sata (za VTO dušu dala, 700 strana, divna), pa spavanjac. Po kući nisam radila ništa jer sam je lepo sredila pre transfera, osim što sam juče očistila pod, ali zato sutra mislim da oribam malo kupatilo (sa sirćetom i sodom b, bez hemije). Juče sam bila i kod frizera (samo pranje i sušenje, mada meni to dođe kao feniranje takva mi je koda), šetam dosta, i sama i sa mm. Mm je otputovao jutros, sutra mi dolazi mama, i tako ..
|
|
|
|