imperial -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (15.10.2013 23:10:19)
|
Evo ja ću kao neko ko prolazi kroz vto u frontu da malo stanem na njihovu stranu,nadam se da me niko neće osuditi,jer nas je dosta koje smo u postupku i priznaćete da nije ni malo prijatno čitati ovakve stvari na forumu gde dođeš da malo pokupiš pozitivne energije,koja nam je u ovom periodu preko potrebna,a naiđeš na najgore priče o ljudima od kojih ti da kažem sve zavisi....sve je individualno,ja sam sa doktorima u frontu prezadovoljna,pisala sam o tome da mi je prošlog meseca prekinut postupak zbog veoma debelog endometrijuma,mogu da se kladim da bi mi u bilo kojoj drugoj klinici sa takvim end.odradili postupak bez problema,ali mi je ovde načelnica otvoreno rekla da nisu idealni uslovi za vto i ja sam joj na tome zahvalna,danas sam ponovo krenula sa postupkom,primila sam prvu terapiju,bila kod načelnice na razgovoru gde je rekla da ovo pravi ciklus za vto,po meni svakom paru prilaze individualno,veoma detaljno vode računa o svemu,i ako postoji neki problem to kažu u lice,ja sam prošlog meseca bila u grupi sa još 4 devojke koje su juče radile betu,dve su pozitivne,sam rezultat govori za sebe,tako da devojke koje su u frontu u postupku,želim vam puno sreće i imajte poverenje u doktore u čijim ste rukama[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|