dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (15.10.2013 21:03:02)
|
IZVORNA PORUKA: pari Uglavnom rekli su mi da što pre nađem hematologa koji treba da mi napiše izveštaj i svoju preporuku, da dođem na front sa tim i da će oni tad odlučiti da li će to usvojiti ili ne...i da sam čak dovela u poitanje i svoj postupak... Bila sam baš razočarana i nervozna kad sam otišla odatle...jurila dr danas...bila do privatnog interniste koji mi je napisao izveštaj pa ću sa tim sutra u front...a ako to ne prihvate, u četvrtak imam zakazano kod prof Elezovića pa ću u petak u front... Eto, ja se raspisala... ali morala sam da podelim sa vama...baš mi je žao što sujeta preovladava u ovakvim slučajevima i što dr ne mogu da misle na nas i našu dobrobit nego na sebe... Znam za još jednu devojku kojoj se slično desilo, možda i vidi ovo sada.Jel to Garalleička? Ona je ipak, iako je Front bio protiv, koristila fragmin i sada hvala Bogu gura 7 mesec. Mislim da ima istu mutaciju kao ti. Pa jbt. ti si otkrila problem, ej, problem sa trombofilijama, Da li su oni normalni?! Umesto da budu srećni! Ja sam jednu VTO u Segedinu prokockala zato što nisam odradila trombofilije prethodno, nisam ni znala da to postoji jer se tada ovde slabo pisalo o tome, a doktori su bili istog stava kao ta načelnica pa mi nisu spominjali, kontam. A da sam tada znala, i primala fragmin, pitanje je da li bi bila biohemijska ili jedna lepa zdrava trudnoća.
|
|
|
|