Kinesce -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (14.10.2013 18:07:04)
|
Zdravo [sm=smiley1.gif]. Prvo da pozelim srecu svima koji su u postupku i cekaju bete [sm=bravo.gif]. Imam par pitanja za devojke koje su iz Beograda i radile su preko fonda,konkretno zanima me gde ste radile analize.Odstampacu spisak analiza sa sajta ministarstva zdravlja i odnecu ginekoogu ali on nije siguran gde treba da me uputi pa da se raspitam na vreme.Znam da se hlamidija,mikoplazma i ureaplazma rade u Frontu,zanima me koliko se ceka,nedelju,dve,mesec?Na sajtu pise samo za hlamidiju i mikoplazmu da li ste vi radile i uraplazmu iako tamo ne pise da treba? Gde se radi serologija? Hormoni u Frontu,jel tako,sem antimilerovog? Toxoplasma i Rubellu gde radim?Ja sam radila Torch pre dve godine u Klinici za infektivne i tropske bolesti... Papu,kolposkopiju i UZ cu privatno. Da li treba vaginalni i cervekalni bris jel to podrazumevaju pod onim "bakterije" u okviru makrobioloskog ispitivanja? Da li nalaz HSG-a ima neki rok,procitah negde 6 meseci,nelogicno... Gde mm da radi spermogram.U Frontu?Da li direktno dobija od doktora opste prakse upute za spermogram i briseve i ostalo ili mu on daje uput za urologa pa urolog daje sve te upute?na sajtu se ne spominje spermokultura,da li ste i to ipak radili?
|
|
|
|