Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (17.10.2013 13:34:52)
|
Joko srecan put draga[sm=smiley1.gif]!!! Da nam se vratis kao trudnica[sm=smiley32.gif] Inace vidim nema me jedno prepodne i imam sta da zateknem: Daca lansirala bar jos dve do tri nove teorije zasto postupak nije uspeo[sm=smiley1.gif]. Nepopravljiva je ali i ja sam tvrdoglava. Valjda je do godista :):) Stavka grudi: ne mora bas nista da znaci. Varira od zene do zene a i kod iste moze biti razlicito. Ja sam ziv primer. Prva trudnoca, bolele su ko djavo odmah posle ovulacije, nisam morela da ih dodirujem koliko su bolele. Druga trudnoca, nula, pocele su da bole u 11. oj nedelji i to ne mnogo. Sto se tice osecaja da ces da se razbolis i kijavice, to po meni znaci pre da su u pitanju simptomi rane trudnoce. Visoka BBT, osecaj kao da gorim pa i kijanje su bili moji najpouzdaniji simptomi. Tako sam znala drugi put pre testa i pre nego sto mi je kasnilo. A stomak, to vec nebih ni da komentarisem, zasto bi trebalo da ti stomak bude naduven ili sta bi vec htela ne mogu trenutno ni da zamislim. Pa meni je daleko vise naduven u PMSu nego u ranoj trudnoci. Jos nisi radila nikakve posebne stimulacije pa da to bude razlog da si naduvena.Toliko o tome[sm=smiley1.gif] A samo ti pricaj Daco, svakom treba izduvni ventil[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|