Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 17:24:18
|
|
|
|
Maslacak15
|
to je bilo davno.... Brzo se menja estradiol kad krene folikul da raste. Tada ti je i endometrijum bio tanak zar ne??? 9 og dana ciklusa ili kad bese si isla... Nizak estradiol= tanak endometrijum... uvek je tako.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 17:32:42
|
|
|
|
17 joka
|
Maslackic draga na tapeti nego šta Plašljiva vidi sa DR. obavezno oko tog TSH i srecno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 18:31:53
|
|
|
|
nina26
|
Daci,ako dr ima neznu ruku, nece ti trebati nista protiv bolova Gde primas tu inekciju sto te pece, u koji deo tela?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 19:22:44
|
|
|
|
plašljiva
|
Hvala Dunja, Joko Zakazala sam kod dr Jelene u subotu konsultacije. Treba da mi da terapiju pred VTO za ove mutacije. A i ja sam čitala o TSH i neverovatno mi je da je u martu bio 1,77, u avgustu 2,20 a danas 3,20. Baš me to sada sekira. Javiću vam šta mi je rekla. Poslala sam joj ja e-mail Dunjči ali nije još odgovorila. Cmook
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 19:47:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Javiće ti se mila, njeno vreme je oko 11 uveče, ne sekiraj se, verujem da će biti sve ok i da će se naći rešenje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 19:57:32
|
|
|
|
plašljiva
|
Hvala Dunjci, ti uvek nadjes nacin da me umiriš
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 20:45:28
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: nina26 Daci,ako dr ima neznu ruku, nece ti trebati nista protiv bolova Gde primas tu inekciju sto te pece, u koji deo tela? Nina, u stomak primam Fragmin.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 20:57:11
|
|
|
|
lesica
|
Samo da vam kažem da jaaaaako, ali jaaaako navijam za sve vas, i nadam se da ćete sve da nas obradujete
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 21:19:27
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: daca77 IZVORNA PORUKA: nina26 Daci,ako dr ima neznu ruku, nece ti trebati nista protiv bolova Gde primas tu inekciju sto te pece, u koji deo tela? Nina, u stomak primam Fragmin. Mislila sam da mozda ne primas u ruku, posto te toliko pece....ako pritisnes malo brze spric, ne bi trebalo da te pece toliko, mada ako je lek takav sam po sebi, mozda ni to nece pomoci.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 21:33:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao Ninče, ma mene je peklo kada brzo daju Ja sam to polako sebi sama davala, i nije bolelo. Ali, ne sme duže od 1 minute da traje ubrizgavanje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 21:42:40
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jao Ninče, ma mene je peklo kada brzo daju Ja sam to polako sebi sama davala, i nije bolelo. Ali, ne sme duže od 1 minute da traje ubrizgavanje. eto vidis sve razlicito reagujemo. mada meni je mnogo lakse bilo u nogu, ali to posle u kad ce biti FET??
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 21:45:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne znam tačno, folikul bi trebao da pukne sutra prekosutra, e sada ne znam koji dan vraćaju. Računam ako je drugi dan, kao prošli put kod VTO, onda bi trebalo ponedeljak ili utorak, videćemo :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 22:00:01
|
|
|
|
Štetica
|
Dunja,Daco,Joko navijam za vas. Da nam oktobar bude plodonosan. Dunja negde sam procitala da se FET radi par dana posle O,otprilike kada su i celije zamrznute(5-6dan), ali nisam sigurna dali sam to dobro shvatila. Uostalom javice se devojke koje su radile pa da me isprave ako gresim.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 22:32:06
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ne znam tačno, folikul bi trebao da pukne sutra prekosutra, e sada ne znam koji dan vraćaju. Računam ako je drugi dan, kao prošli put kod VTO, onda bi trebalo ponedeljak ili utorak, videćemo :) ja sam ovo skroz zaboravila, da se vracaju embrioni, kad pukne folikul meni znam da su najvise pratili endo, a za folikule mi nisu nista ni govorili... uh, uh, dobro, ajde ovaj put bicu hladne glave
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 22:37:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Pa mora da vrate embrione nakon ovulacije zato se prati folikul :) Kao kod prirodne trudnoće i kao kod VTO, sve je isto. Moguće da su tebi dali pregnil pa se zato nije čekalo? Meni nisu hteli, kažu da žele da rade iz potpunog prirodnjaka.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 22:38:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Dunja negde sam procitala da se FET radi par dana posle O,otprilike kada su i celije zamrznute(5-6dan), ali nisam sigurna dali sam to dobro shvatila. Uostalom javice se devojke koje su radile pa da me isprave ako gresim. E pa to ima logike, moji su zamrznuti 6. dan. U svakom slučaju, ako prežive a nadamo se da hoće , transfer je sledeće nedelje, pa koji god dan bude ;) Hvala Štetice
< Poruku je uredio dunja RR -- 3.10.2013 22:39:48 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 3.10.2013 23:06:09
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice tako transfer ce biti oko 20 dc a i sama kazes iduce nedelje pa kad god svim srcem Nina tebe i Zoi Štetice cekamo i tebe uskoro srecno draga
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 9:59:46
|
|
|
|
17 joka
|
eto da vam se javi baksuz 14 septembra radih vag. ,cervikalni bris na urea, mico i hlamidiju, sve sterilno normalna flora , nema izolovanih patogenih bakterija 25 septembra radila papa i kolposkopiju DR. uzeo opet i vaginalni sekret naravno papa je II grupa a došlo za sekret IIId kako neznam zar za nedelju dana da budu drugaciji rezultati nikad nisam imala prroblema niti ih imam poludela sam mora meni nesto da iskrsne dao mi DR. vaginalete imaju tri u pakovanju Kansen 200mg sta da radim to mi sad smetnja da idem na FET?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:02:49
|
|
|
|
Olga75
|
pa idi jos kod nekog da proveris nekako mi je kratko da od sterilnog za nedelju dana bude svasta
< Poruku je uredio Olga RR -- 4.10.2013 10:03:09 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:04:40
|
|
|
|
lesica
|
Joko, i ja bih proverila još jednom na drugom mestu. Hajde draga, polako, nije isključeno da je došlo do neke greške.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:05:23
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka eto da vam se javi baksuz 14 septembra radih vag. ,cervikalni bris na urea, mico i hlamidiju, sve sterilno normalna flora , nema izolovanih patogenih bakterija 25 septembra radila papa i kolposkopiju DR. uzeo opet i vaginalni sekret naravno papa je II grupa a došlo za sekret IIId kako neznam zar za nedelju dana da budu drugaciji rezultati nikad nisam imala prroblema niti ih imam poludela sam mora meni nesto da iskrsne dao mi DR. vaginalete imaju tri u pakovanju Kansen 200mg sta da radim to mi sad smetnja da idem na FET? Joko ispiraj se Octeniseptom, pa za koji dan ponovi VS, videces da ce biti ok.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:07:29
|
|
|
|
17 joka
|
Jess,ali ja nemam zaista nikakav problem i to me buni i dva razlicita rezultata u 7 dana
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:09:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Joko, to se lako i brzo sredi, imaš vremena. Piši klinici da vidiš da li smeš te vaginalete, i odmah kreni! Ja sam imala pre dve-tri nedelje blagu upalu grlića materice, ne bakterije ali sam imala leukocite u cerv.brisu. Popila sam jedan diflukan stavila jedan Canesten, pa sam išla na put par dana, pa sam posle još dva canestena, i eto sredilo se za pet dana. Znači imaš vremena, to se brzo sredi, ne paniči! IZVORNA PORUKA: 17 joka eto da vam se javi baksuz 14 septembra radih vag. ,cervikalni bris na urea, mico i hlamidiju, sve sterilno normalna flora , nema izolovanih patogenih bakterija 25 septembra radila papa i kolposkopiju DR. uzeo opet i vaginalni sekret naravno papa je II grupa a došlo za sekret IIId kako neznam zar za nedelju dana da budu drugaciji rezultati nikad nisam imala prroblema niti ih imam poludela sam mora meni nesto da iskrsne dao mi DR. vaginalete imaju tri u pakovanju Kansen 200mg sta da radim to mi sad smetnja da idem na FET?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:16:36
|
|
|
|
17 joka
|
Pa Dunjice poludela sam bes me je naterao da plačem znam da je sve ok sve briseve sam 17 radila na jednom mestu u zavodu za javno zdravlje a 25 kod dr.. u DZ sad je glupo pitanje ali ja tek kad mi prodje ciklus mogu stavljati vaginalete?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:22:40
|
|
|
|
Maslacak15
|
A da ih uradis jos jednom Joko, mozda jeneko kontaminirao uzorak? Ali svakako uzimaj vaginalete. Brzo ce se to srediti. Cekamo Dacu da se javi danas sa aspiracije
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
POSLE PORODJAJAPoisonEvePosle koliko vremena nakon porodjaja ste izasli sami sa suprugom? Pozeljno bi bilo da u komentaru navedete i kome ste ostavili dete na cuvanje.Nakon mesec dana (
30%)
Nakon dva- tri meseca (
15%)
Nakon tri-cetiri meseca (
9%)
Nakon cetiri-pet meseci (
9%)
Duze od sest meseci (
37%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!