|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
4.10.2013 10:26:03   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: 17 joka

znam da je sve ok sve briseve sam 17 radila na jednom mestu u zavodu za javno zdravlje a 25 kod dr.. u DZ
sad je glupo pitanje ali ja tek kad mi prodje ciklus mogu stavljati vaginalete?

Ja mislim da tek kada prođe, meni su uvek tako govorili.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 401
4.10.2013 10:26:57   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Cekamo Dacu da se javi danas sa aspiracijeuser posted image

Čekamo i navijamo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 402
4.10.2013 10:28:07   
17 joka
pa baš to , pisala sam u Prag videcu šta kazu...

toliko sam se iznervirala da nemogu da dišem kako treba
user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 403
4.10.2013 10:29:01   
17 joka
Dacika user posted image user posted image svim srcem

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 404
4.10.2013 10:42:37   
Dani.kv
Joko opusti se bice sve ok. Sredice se to, samo ne nabijaj nervozu
Stetice, Dunja embrioni se vracaju posle onoliko dana koliko su stari. Meni su vratili peti danuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 405
4.10.2013 10:43:50   
17 joka
e tako i moji neki 5-6 dan

Dani e ovo me je bas rzbesnelo a od ovoga mi raste TSHuser posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 4.10.2013 10:44:51 >

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 406
4.10.2013 10:47:13   
Dani.kv
Ne zezaj sad na kraju. Patike na noge i u jednu duuugu setnju

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 407
4.10.2013 10:50:09   
degu
Daco user posted image
Joko moje iskustvo s njima je da greše, ne znam kako al u našem dz brisevi budu gotovi isti dan. Nikad nisam verovala u njihove rezultate, frljaju se od candide do bakterija. Radila sam briseve dok nisam došla do sterilnih bez ikakve terapije. Poslušaj Jess, to bi ti rekle i sestrice da uradiš. user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 408
4.10.2013 10:50:21   
17 joka
eno me deka tri metra drva još u da uteram u podrum i slozim pa sutra jos tri da cepam sve cu ovo da izbacim iz sebe
user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 409
4.10.2013 10:56:22   
nina26
Dunjci, nisu mi nista davali, isto iz prirodnog, nego me valjda nisu ni informisali tada, pratili samo endo posto nije bio dobar u pocetku.

Daci, danas aspiracija??? kad preuser posted image

Joko, uradi na drugom mestu bris,cisto da ti bude lakse, a i da bude isti rezultat, nije strasno, canesten je dobar sredi se to brzo, a mislim da ti nece uticati to na uspeuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 410
4.10.2013 11:01:08   
17 joka
ja neznam šta bih bez vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 411
4.10.2013 11:32:48   
NoraBo
Joko odmah prestani ali odmah da se nerviraš!!!Meni je pre iui rezultat iz zavoda za javno zdravlje bio ok, a kako sam tada išla i na redovni pregled kod svoje dr i dom zdravlja u krivolačku sekret mi je bio treća grupa kod nje, i kad sam joj pokazala rezultate iz zavoda, rekla mi je da su njihovi sigurniji i da kod njih u dz imaju reagense koji su prevaziđeni, tako da me nijeuopšte lečila. Glavu gore i slaži drva, moj savet malo ispiranja octaniseptom, i bez brige user posted image

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 412
4.10.2013 13:00:38   
dunja RR
Draga da ti javnem, pitala sam doktorku, nije joj stigao tvoj mail.

Rekla je da je sasvim normalno da TSH skoči kada krene hladnije vreme + malo i stres od ulaska u postupak. Rekla sam joj kada krećeš u postupak, kaže da ima dovoljno ihahaj vremena da se sredi do postupka, dalje će ti sve ona objasniti. Zato ne briniuser posted image

IZVORNA PORUKA: plašljiva

Devojke drage,

Evo da Vam se malo izjadam, sve mislim tako će mi biti lakše. Ko može bolje da me razume nego vi. Od utorka krećem sa dugim protokolom VTO u Frontu, tj od 08.10. Zahvaljujući Dunji i ostalim devojkama sam pronašla internitu koji me sprema za VTO. Svašta sam tu saznala, da imam Hašimoto, urodjene trombofilije MTHFR i PAI gena, lupus mi je takodje povećan. Već tri nedelje sam na dijeti, batalila cigarete, tu i tamo se trudim da šetam. Uhvatil me blaga panika. Dr. mi je tražila da pred postupak ponovim hormone štitne TSH i FT4. Pijem i eurotirox već te tri nedelje i danas mi stigoše rezultati veći nego što su bili pre mesec dana. TSH 3,2 a FT4 16,50. Neznam koliko to može da utiče na ishod celog postupka. Umesto da se radujem svemu, ja se plašim. Verujem da je većina prošla slične faze. Ljubim Vas sve puno. Želim Vam svima najlepši dar od boga što pre.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 413
4.10.2013 13:30:27   
wivern

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ne znam tačno, folikul bi trebao da pukne sutra prekosutra, e sada ne znam koji dan vraćaju. Računam ako je drugi dan, kao prošli put kod VTO, onda bi trebalo ponedeljak ili utorak, videćemo :)

Dunja pa to su divne vesti :)
Navijam jakoooo user posted image
Ja sam ove nedelje trebala da dajem krv za analize ali sam se toliko ukocila da primam injekcije....bas sam zaribala user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 414
4.10.2013 13:36:53   
daca77
Samo da vam se javim...
Danas bila aspiracija i iz ovog mog folikulcica izvadili jednu jc...dr kaze da je sve ok i da ocekujem transfer u nedelju. Sada mi preostaje da molim Boga da jc prezivi do nedelje, a i posle.
Hvala svima na podrsci user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 415
4.10.2013 13:38:38   
17 joka

Hoce Dacika dušo user posted image user posted image user posted image hoce bice jedna mala lepa beka

Vivern cuvaj se ozdravi pa u pobede

< Poruku je uredio 17 joka -- 4.10.2013 13:40:29 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 416
4.10.2013 13:39:17   
Maslacak15
JOJ Daco cekam te ko prozebo sunce :):)

LEPO REKOH DA NIJE PRAZAN ! Izvinjavam se sto krsim pravila foruma ali pade mi kamen sa srca :)user posted image user posted image

Necu vise nista da kazem da ne izbaksuziram....user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 417
4.10.2013 13:40:14   
dunja RR
Wiv, spominjala sam te jutros doktorki kada mi je računala BMI. Upisuje ona tamo 169 cm, kažem ja ma nisam, ja sam 170, merila sam se sa jednom Ringerajkom user posted image

Kaže dr. skini cipele, izmeri me i ono 170, kožda čak i malo više ;)

BMI je sada 23, dr. oduševljena (bio u julu 26).

Inače, saznala sam da vraćaju embrione 5. dana, tako da računam krajem sledeće nedelje transfer.

Navijam da brzo prođe ukočenost, pa da idemo zajedno u nove pobede user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.10.2013 13:41:11 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 418
4.10.2013 13:40:55   
Bebana17
Daco, nego šta će nego da preživi, i narednih devet meseci user posted image user posted image user posted image

Broj jajnih ćelija ne znači ništa, ja imala 13 i ćorak, a moja mila drugarica sa VTO dve-tri, dve preživele kao embrioni do trećeg dana i sad su  te dve dva mala čeda u njenom stomaku.
Biće to sve dobro, samo napred user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 419
4.10.2013 13:41:05   
dunja RR

Dacika, kao što ti rekoh i preko telefona, biće to sve super user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 420
4.10.2013 13:41:53   
daca77
Joko, Maslacak hvala punouser posted image
Sa mnom je bila cura sa niskim AMH, ali stimulisani ciklus i dobila je 4 folikula, 2 prazna i 2jc. Meni ostaje da se nadam da ce ova moja jc preziveti sve sto sledi...

< Poruku je uredio daca77 -- 4.10.2013 13:43:01 >

Direktna veza do poruke: 421
4.10.2013 13:42:03   
Bebana17
Daco,  ti si se namučila da dođeš i do te jedne jc, pa će te valjda Bog pogledati user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 422
4.10.2013 13:45:36   
daca77
Bebana, nadam se da hoce pogledati...videcemo... Znam da je sve ovo jako slozeno i da sa jednom jc ne mogu puno ocekivati, ali meni preostaje da verujem u pozitivan ishod.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 423
4.10.2013 13:45:49   
Meisje
Dacooo,pa ti si u postupkuuser posted image user posted image user posted image Drzim fige jaaako,jedna a vredna!!!!

Direktna veza do poruke: 424
4.10.2013 13:46:36   
daca77
Hvala, Meiuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Imena za dve devojchice

Nekoliko imena u opciji...trazi se najbolja kombinacija :)

Petra (25%)

Anja (19%)

Sara (18%)

Dajana (5%)

Lena (33%)

Ukupan broj glasova: 246

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here