Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.10.2013 11:16:16
|
|
|
|
tillia
|
Daco, super!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.10.2013 11:23:17
|
|
|
|
Jole84
|
Dacika neka ti je sa srećom
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.10.2013 15:21:46
|
|
|
|
jekulica
|
Jao, ivanicasale, blago tebi. Meni su u NF rekli da na drugostepenu dodjem 26.11., to jest ravno dva meseca nakon prvostepene. A do tad ce, naravno, gomila nalaza da mi zastari pa cu morati da optrcim jos jedan krug po cekaonicama i ordinacijama. Puno srece na komisiji ti zelim i da sto pre udjes u postupak. Mnogo srece i ostalima koji su sad u pripremama za vto.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.10.2013 18:42:06
|
|
|
|
ivanicasale
|
tillia jeste brzo nadam se da cu isto tako lagano doci do uspesnog kraja. Daco Joka hvala ti Svima nam zelim da sto pre zavrsimo i dodjemo nasim kucama sa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.10.2013 19:27:57
|
|
|
|
17 joka
|
nadam se da ce ovo nekome pomoci ili zatrebati pa cu i ovde podeliti vest, a modovi ako treba nek postave u neku odgovarajucu temu ako ovo nije Drage sve evo i sa vama da podelim ovu vest pa mozda nekom i pomogne, Javila se jedna farmaceutska kuca koja treba da registrruje lek Follitrope(folitropin-alfa) koji je identican sa Gonalom -F(folitropin-alfa) Lek je registrovan u 15 zemalja i vec 7 godina se upotrebljava za vto Da bi se studija zavrsila i lek registrovao i kod nas,potrebno je 24 zene koje bi se prijavile za vrlo jednostavnu studiju.Sve pacijentkinje ce biti detaljno pregledane na klinici Jevremova uz nadzor svih lekara i sestara klinike.Pacijentkinje koje dugo cekaju na proceduru za vto mogu da se ukljuce u besplatnu studiju i plus,kada se studija zavrsi dobija se na poklon 40 ampula Folliotrope 75 IU koje kasnije mozete iskoristiti ( za novi pokusaj) Svi koji su zainteresovani neka se jave na broj 063208371 .
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.10.2013 19:51:47
|
|
|
|
bebuska
|
Cao drugarice. Ja pocela sa stimulacijom. Imal ko da me prati? Srecno hrabre zene!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.10.2013 20:01:00
|
|
|
|
17 joka
|
Ja za dva tri dana
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.10.2013 20:05:32
|
|
|
|
bebuska
|
sacemo sve jedna za drugom. Jedva cekam kad krenu da pljuste pozitivne bete.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.10.2013 20:47:05
|
|
|
|
ivanicasale
|
Jekulica cula sam da je u Bg ludnica na komisiji,vi ne dobijate odmah potvrdu da li ste prosli ili ne a u Nisu to se dobija odmah kad ti rade uz.Tako je barem bilo prosle god na komisiji.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.10.2013 21:49:43
|
|
|
|
jekulica
|
Jao, ivanice, ja se unapred plasim koliko cemo vremena da izgubimo dok ne dobijemo potvrdu...i ta komisija je tek kroz dva meseca, a mislim da je i inace guzva u BG pa se ne nadam da cemo stici na red pre proleca. Da nije neko upucen da li bi tender za ukljucivanje privatnika ubrzao stvar? Cini mi se da se po novinama jos od juna provlaci prica o tenderu ali za sad nista.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.10.2013 22:55:18
|
|
|
|
17 joka
|
Jekulice, clan sam dosta raznih udruženja koji se bave tematikom VTO i znam da ce biti isto ili gore oko tendera nego prosle god. znam da nije lako cekati ali vredi nakraju kad sve bude gotovo i budes mazila veliku trbu pa privatne klinike bi mozda ubrzale stvari ali to oko tendera nebi islo lako nikad nazalost i nije ipak zivimo u Srbiji
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.10.2013 23:28:40
|
|
|
|
degu
|
Joko jel to znači da bi te žene dobile besplatan pokušaj vto, nezavisno od ova dva? Da li u to mogu biti uključene i žene starije od 40 godina? Lično nisam zainteresovana, ali reko možda je nekom potrebna informacija. Daca nam se nije javljala?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.10.2013 11:48:51
|
|
|
|
Snekile7
|
Evo da se i ja upisem, i pozelim svima nama puno bebica ...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.10.2013 11:52:29
|
|
|
|
july.milana
|
I ja da se javim,nisam davno.Moja tri eskima su prezivela odmrzavanje,dva od 10 celija i jedan od 8 i u ponedeljak bio embrio transfer.Jutros me fiska u pupku,ne znam o cemu se radi . Da vas sve pozdravim i pozelim puno srece i ili .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.10.2013 12:00:27
|
|
|
|
dunja RR
|
July divno, srećno draga Gde si beše radila FET?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.10.2013 12:16:56
|
|
|
|
Dani.kv
|
July zasto cekaju ponedeljak? Meni su eskime vratili odmah isti dan, posle par sati. Dunja pratim te i cekam novosti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.10.2013 12:20:46
|
|
|
|
Dani.kv
|
Nisam lepo procitala. Puno srece
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.10.2013 12:55:56
|
|
|
|
july.milana
|
U Nemackoj sam radila,ovde zivim pa je tako najjednostavnije.Prvi put su mi vracena dva i nije uspelo,sad tri smrzlaca pa da vidimo.Inace ovog puta ne radim, cak ni po kuci skoro nista do sad.Sta mislite kad najranije da napravim test?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.10.2013 13:04:49
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke, bila sam kod Tulica na konsultacijama za pocetak pripreme vto. Briseve mi trazio ponovo, cervikalni, vaginalni i spermokulturu. Treba da se javim 20 tog dana ciklusa, treba da pocnem sa dipherelinom i ici cu na duzi protokol. Izgleda da necu ni uz,imati kontracepciju. Zanima me, cemu sluzi kontracepcija u ovom slucaju, jel treba svako da je uzima ili...., i sta predstavlja duzi protokol, koliko ce onda trajati pripreme?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.10.2013 13:30:38
|
|
|
|
ivanicasale
|
pa ja mislim da bi privatnici ubrzali stver,ali ko zna kad ce se ubaciti.Brzo ce to da prodje julu drzim palceve da sve bude ok i da budes
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.10.2013 13:51:21
|
|
|
|
july.milana
|
Ja sam uzimala kontracepcijske pilule dva meseca,a uzimaju se da smire jajnike prije stimulacije i da uklone ciste ako ih ima.Posle prvog meseca sam imala cistu i uzimala sam ih jos jedan mesec.Onda je bilo u redu i poceli sa stimulacijom.Puno srece
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.10.2013 17:19:14
|
|
|
|
17 joka
|
Veverko neznam za zene sa 40 nigde nepise za god. a za besplatan pokusaj ne nedobija se ali imas inekcije koje kostaju polovinu postupka , moze se i iskoristiti zamrzavanje tih dobijenih jajnih celija i onda te ispadne vrlo jeftino sam postupak,a ako jos bude moguce da se unovce te inekcije milina. znam osobu koja ima problem kao mi AZO ali oni imaju mali broj koji izvade iz kanala i rade VTO a nemaju sredstava ovo je tako dobro za njih i bas se radujem July srecno draga i uspesno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.10.2013 22:10:49
|
|
|
|
17 joka
|
evo da javnem da je moja stigla i da ujutru krecem sa terapijom tek sad postajem svesna da idemo po nase eskime
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.10.2013 22:36:16
|
|
|
|
pari
|
joko, navijamo!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 2.10.2013 23:09:42
|
|
|
|
viking
|
Joko, idete u Prag?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Ime za devojčicu? 😀Palacinka123Koje vi birate?Neda (
16%)
Lena (
20%)
Dunja (
20%)
Lara (
14%)
Maša (
16%)
Iva (
14%)
Ukupan broj glasova: 260Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!