Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 29.9.2013 10:50:43
|
|
|
|
tillia
|
Hvala vam svima na podrsci,sad cemo cesce komunicirati! Takodje svima zelim puno, puno, puno srece!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 29.9.2013 12:11:20
|
|
|
|
sunascee
|
Pari, ja sam bez problema otvorila bolovanje. Ako ti bas dr bude pravila problem, a ne verujem da hoce, kazi da ti ne tolerisu kasnjenje na poslu i nemas pravo na slobodne dane i otvorice ti sigurno. Samo pozitivno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 29.9.2013 14:39:23
|
|
|
|
ivanicasale
|
Degu i ja cu radeti vto u Novam sadu podili iskustva sa nama Tilia ja sam iz Zajecara a prvu vto sam radela u Leskovcu,mi smo uzeli stan 10 min.od klinike i ceo dan smo bili u setnju.Samo opusteno injekcije ne bole nista ja sam primala Gonal u stomak i samo malo me pecne i to je to,ali ja sam primala terapiju na klinici nisam zelela sama sebi da dajem a mm nije mogao da me bocka jer ga je bilo zao.Kada kreces sa stimulacijom?Uzivaj i samo setnje,izlasci itd.Dobrodosla
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 29.9.2013 18:53:12
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage devojke, danas mi je stiglo nesto od nalaza i uglavnom je sve ok jedino mi je virus Rubella Igg 390 a do 10 je ok. Preko 10 znaci pozitivan. Rubella Igm mi je negativna. Da li znate sta to znaci? Trombofilije stizu sledece nedelje i onda sam spremna. Jedva cekam da udjem u novi postupak Sve vas puno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 29.9.2013 19:08:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Trebalo bi da znači da si nekada preležala Rubeolu, što je ok.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 29.9.2013 19:11:47
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Juuupiii Hvala ti Dunja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 29.9.2013 19:43:28
|
|
|
|
17 joka
|
Sanjalice i ti još malo ovde ima da bude ludnica
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 29.9.2013 23:24:58
|
|
|
|
Chipsy
|
Sanjalice, da , Igg je znak da si nekada imala taj virus, tako je bilo i mojoj sestri sa CMV . Jesi li mogla da dobijes uput da uradis te analize ili si placala?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 0:59:20
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: ivanicasale Degu i ja cu radeti vto u Novam sadu podili iskustva sa nama Naravno, sve ću pisati
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 6:50:23
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy, ja sam sve placala. Isla sam u BG da uradim analize jer kod mene u NS-u neke analize ne rade a jos su i skuplji na nekim.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 9:45:17
|
|
|
|
tillia
|
Ja cekam 20 dc, to ce biti 15.10. pa pocinjem sa pripremom, oko 2 ned.,pa stimulacija.Tako bi trebalo.Nadam se da cu moci sama sebi da dajem injekcije, pa me od toga najveci strah. A ti radis privatno ili u Betaniji?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 12:41:14
|
|
|
|
ivanicasale
|
Tilia u Betanijji o trosku fonda.Tako da sa obzirom kolika je lista cekanja ja cu tek sledece godine da pocnem sa procesom.Ne znam da li mogu da biram lekara koji ce da mi radi vto,jer ja bih volela da mi radi dr.Vesna ako je moguce da biram.Sta vi mislite?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 12:46:18
|
|
|
|
ivanicasale
|
Tillia to znaci da si na kratkom protokolu jel da?A zasto sama sebi da dajes injekcije?Zar ne mogu na klinici da daju injekcije????
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 12:52:25
|
|
|
|
tillia
|
Ne, duga šema je u pitanju. Komplikovano mi je odlaziti svaki dan i zbog posla, pa samo zbog toga. Mislim da možeš da se odlučiš koga želiš, ali dr Vesna je kao što i sama znaš zauzeta, pa verovatno te prebace nekom drugom.Tako bar ja mislim.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 13:32:01
|
|
|
|
ivanicasale
|
Dobila sam Nis.Idem na drugostepenu u petak 04.10 na moj rodjendan.Jupiiiiiii
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 13:57:21
|
|
|
|
tillia
|
Extra,bice to mnogo brze nego sto si mislila!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 15:36:43
|
|
|
|
daca77
|
Drage, samo da vam se javim iz Bg. Danas sam ponovo isla na UZ, nakon injek. Cetrotide, folikul je 17mm, ponovo sam primila jos jedan Cetroide i ubacila 1 Menopur. Sutra kontrola, pa cemo videti... Navijam jako za sve vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 15:38:26
|
|
|
|
viking
|
Ajde Daco, neka je sa srećom!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 15:43:39
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Vik
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 17:24:51
|
|
|
|
mina@
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ajde Daco, neka je sa srećom! Daco!!!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 18:37:09
|
|
|
|
nata11
|
Srecno Daco
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 19:39:04
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Srecno Daco
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 20:53:37
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Drage, samo da vam se javim iz Bg. Danas sam ponovo isla na UZ, nakon injek. Cetrotide, folikul je 17mm, ponovo sam primila jos jedan Cetroide i ubacila 1 Menopur. Sutra kontrola, pa cemo videti... Navijam jako za sve vas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 30.9.2013 21:38:14
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika duso zelim ti draga isto sto i sebi Ivanice ti to ekspresno bravo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 1.10.2013 6:52:42
|
|
|
|
pari
|
daco
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Za buduce MAMEljubavceDa li cesto razmisljate kako ce vam dete izgledati?da (
74%)
ne (
26%)
Ukupan broj glasova: 96Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!