Ana RR -> RE: Epiduralna DA ili NE (21.4.2012 22:48:23)
|
E kako se prepucavaju ta porodilišta, neverovatno. Jedni druge ne vole. Ja sam bila 5 dana u bolnici posle porođaja, ne mogu vam opisati koliko žena se porodilo za tih 5 dana, 90% njih sa epiduralom. NI JEDNA nije imala problem. Ja sam dobila epidural sa 4,5 prsta otvorenosti, napone sam savršeno osetila, porodila se iz trećeg napona. Doktorka, babica, anesteziolog, svi su bili predivni. Stavljanje katetera za epidural nisam osetila, obilazili su me na 5 minuta, milion puta pitali kako sam, da li me boli, da li mi je udobno.. sa moje strane sve pohvale za DM. Što se tiče Fronta, provela sam 10 sati sa svojom snajom u sobi dok je imala kontrakcije, nije se otvarala a bila je u jakim bolovima. Imali su debelu vezu, načelnik se lepo okitio paricama, ali je prošla gore nego iko, posle 24 sata su bebu izvukli vakuumom, a od početka je bila za carski rez. Inače im je koleginica, ali valjda ne vole te koje rade u drugim bolnicama. Ne kažem da su nestručni, u stvari ništa loše ne kažem o njima, ali meni je to bilo dovoljno da nikada u životu ne privirim u front.
|
|
|
|