mama kukunka -> RE: Epiduralna DA ili NE (5.4.2012 15:10:56)
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: Irin@ Front nije idealno porodiliste za epidural, jer ne osecas napone i to je opasno za bebu... Doktor koji je radio u Frontu je bio protiv epidurala dok nije poceo da radi u Misovicu i video kako zaista epidural treba da se primenjuje (moras da osetis napone). U Misovicu je besplatan, imas obavezan razgovor sa anesteziologom u osmom mesecu (moze i ranije i kasnije, ali vecina tada ide) gde dobijes sve informacije o epiduralu i samoj proceduri i daje se vec dugi niz godina, ova ustanova je prva davala epidural u Beogradu. Ovo zvuči malo sumanuto. Kakve ima veze u kojoj bolnici ko radi epidural je epidural, u Dragiši, Frontu ili Višegradskoj. I ja i sve moje bivše cimerke koje su se u Frontu porađale sa epiduralom osećale smo napone i te kako. U Mišoviću jeste besplatan i jeste komfornija bolnica, ali je to samo obična bolnica sa malim porodilištem, Front je jedini opremljen i aparatima i ljudstvom za sve nepredviđene situacije. I sledeći put u Frontu sa epiduralom! I izlazis sa propusnicom za ZOO vrt!!! ( i jednom za mene)
|
|
|
|