Peace* -> RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama III deo (10.9.2015 10:59:14)
|
Drage moje žene, nije me bilo 100 godina, sad sam čitala malko u nazad... Bili smo na moru. Kao i svake godine, moj mozak na moru bude na godišnjem, ne mislim i olako dete jede svasta. [sm=smiley29.gif] Tako je seo i pojeo porciju pohovanih lignji prvi put u životu - oduševljen - ne bi ništa. Onda je probao više vrsta ribe sa roštilja, osuo se po stomaku, nisam znala šta je, ali mozak na godišnjem, pa dadoh opet i ne bi ništa. Jeo je onu "Dobra ovseno-zobena kaša", obratite pažnju, među posnim Dobrim kašama imate one koje sadrže natrijum-kazeinat i one koje ne sadrže. Uvela sam i Nesquick, ne znam odakle mi da sadrži mleko??? Uvela Frutabelu neku sa tamnom čokoladom i višnjama. Čak sam mu dala i kroasan sa viršlom iz pekare (skoro sve viršle imaju mleko a lisnata testa mlečne margarine). Sve u svemu - nije mu ništa bilo. Napunio je 5 godina pre par dana, već mesec dana mi jaše po glavi kad ćemo na test, čak je zahtevao da na dan rođendana odmah ujutru idemo da vadimo krv... On je zapamtio da je dr rekla da je sledeća kontrola kad napuni 5 godina, a žena je mislila negde posle Nove godine. Sa Lukom Show oko nekog mladeža na leđima koji se prvo inficirao, pa posle delimično izgubio pigment, + alergija na sunce, dr kaže "On je osoba koja ne voli sunce i nemoj ga terati na sunce". Eto... Kako ste svi vi?
|
|
|
|