Filadendronka -> RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama III deo (5.12.2019 9:27:59)
|
Duletovamama, citaj sto vise mozes i informisi se, najbolje ces ti da uvidis promene kod svog deteta. Da li ste imali neke promene - u vrticu, kod kuce? Mog malca je poceo da boli stomak na psiholoskoj bazi 100% kad je stigla beba u kucu. Takodje imamo slicno iskustvo jos jedne clanice. Vodi dnevnik tacno sta jede i kad se javljaju grcevi, mozda uvidis neki obrazac. Drzim palceve da je sve ok. 🍀 IZVORNA PORUKA: Duletovamama Pozdrav svim clanovima. Ako sam na pogresnom mestu, preumerite me. Mom detetu je ustanovljena alergija na mleko jos kad je imao sest meseci. Reaguje osipom po licu i na tragove mleka. Treba mi pomoc od mama sa isustvom. On vise nije beba, ima 6 godina, i od pre pola godine ima problem sa grcevima u stomaku. gastroenterolog, uz stomaka, alergo testovi, na nutritivne alergene i intoleranciju na hranu...Sve smo odradili i nasli su samo ono sto smo vec i znali. da ima alergiju na mleko. Izbacili smo sve industrisko osim hleba, i malo je bolje ali i dalje ima problem. bude super deset_ak dana. onda se celu nedelju mucimo sa grcevima i bolovima u stomaku. Od silnih pregleda nista nismo sanzali. Pomislih da mozda neko od vas ima dragoceno iskustvo koje moze da nam pomogne.... Od terapije smo dobili samo probiotik i to bas i ne pomze nesto. Ni kao beba nije imao problema sa grcevima. Ja sam vec ocajna. Resila sam da se posluzim internetom i sama se malo informisem i edukujem. Eto toliko za ovaj put. Hvala i izvinite ako sam oduzila
|
|
|
|