Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 24.1.2015 13:40:39
|
|
|
|
mama krava
|
Joj, Rosi, ja koliko se secam nisam nesto mLogo starija od tebe, ali mas' i leva i aleva paprika su mi omaz detinjstva! I sad nam je to omiljeni zimski dorucak i cesto ja praktikujemo i mm i ja, a mm je beogradsko dete ! Ova nasa smizla nesto nije zainteresovana da proba, jer je to sad fora da nece ni da proba nesto sto joj nije "na oko" primamljivo, ali je zato pihtije probala na vreme, tj sa 18 meseci i jede ih opako! A i to nam baba donosi sutra! Tako da ce i debeljko biti ponudjen! Mljacccc
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 24.1.2015 13:57:32
|
|
|
|
Rosita
|
Hahah, zenska, nemam ti pojma, nesam to jela, isto ko i tvojoj sceri, nije mi primamljivo. Vidis da sam tek unela mast u kucu Vise je to problem u glavi. Nije ni da se cuvam masnog, sa kilazom nemam problema. Ali sad kad operisem zucnu kesu moracu da se manem mnogih djakonija :( Bitno da sam popila moku
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 24.1.2015 14:57:51
|
|
|
|
Anoniman
|
i ja volim mast na hleb, odozgo aleva paprika i so. mljac! K to meni lepo jede, bas problema recimo pojede za veceru i zalije sa jogurtom.
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 24.1.2015 15:44:28
|
|
|
|
milicicak
|
Ja ne mogu da smislim mast i alevu papriku ni mini bubi nisam davala... Nemajka
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 24.1.2015 15:48:10
|
|
|
|
Anoniman
|
daj detetu, to je jako zdravo. ako se tebi ne dopada, mozda bubi hoce.
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 24.1.2015 21:34:29
|
|
|
|
milicicak
|
Ja bih radije da mini buba za veceru jede humus i prsutu a za dorucak ovsenu kasu nego mast i hleb :) a nemam problem sa mascu, i kuvam i przim sa njom... Mini buba voli pihtije ali ne voli rusku salatu
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 24.1.2015 22:11:34
|
|
|
|
mama krava
|
Hahahaa... Ni ova moja velika nece rusku, ni da proba, al pihije jede!
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 14.2.2015 14:26:50
|
|
|
|
milicicak
|
Mi danas uvodimo kikiriki :) ako ubedim gospodjicu da ga proba :)
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 15.2.2015 8:10:19
|
|
|
|
milicicak
|
Juce je nisam ubedila da proba kikiriki, probala je jutros. I PLJUNULA :) uz komentar: Mama, nisi stavila secer btw, u smokiju ima sojinog brasna pa sam se malo smorila
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 15.2.2015 8:11:52
|
|
|
|
branki*
|
milicicak,ima onaj dambo smoki u velikoj zelenoj kesi,kupuje se u maksiju,on sadrzi samo kukuruz i so.
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 15.2.2015 8:22:07
|
|
|
|
milicicak
|
Znam, branki, hvala :) njega odavno jedemo :) htela sam da mini bubi uvedem nesto od decijih radosti, al cvrc ne moze jos :)
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 17.2.2015 14:08:30
|
|
|
|
mama krava
|
A da probas sa kikiriki puterom i dzemom!??? Ja to OOOOBOOOZAVAM!
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 17.2.2015 14:11:24
|
|
|
|
World
|
a smiju li kakao puter?
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 17.2.2015 21:06:10
|
|
|
|
milicicak
|
Sad cete reci da sam luda al bas sam htela da joj dam smoki, to je meni decija radost pa mi sve nesto krivo sto to propusta. Znam, debil sam :) A kikiriki sam uvela bas zbog kikiriki putera, da mogu da kombinujem kikiriki puter i humus za sendvice.
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 17.2.2015 21:36:19
|
|
|
|
mama krava
|
A, sto da si luda! Ja te potpuno razumem! I nek jede smoki!
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 19.2.2015 19:45:32
|
|
|
|
milicicak
|
Home made kikiriki puter sa domacom prsutom prosao odlican 10 Sutra cu da isprobam kombinaciju sa dzemom. World, sme kakao puter al to jos nisam probala. Ako neko pozeli da pravi domaci kikiriki puter, uopste nije komplikovano. Kupila sam 200g nesoljenog blansiranog pecenog kikirikija i mlela ga u Baby buletu dok se nije pretvorio u puter, 5 minuta posla :)
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 19.2.2015 21:28:03
|
|
|
|
Rosita
|
super, em nema reakcije, em lepo jela! Mogli bismo i mi uskoro kikiriki.
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 22.2.2015 8:14:56
|
|
|
|
milicicak
|
Ne znam gde da napisem pa cu ovde. Gladaju mm i mini buba neku reklamu sa slatkisma i ona mu kaze: Ja to ne smem. Jel obecavas da cu smeti kad porastem? Moja velika devojka...
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 25.2.2015 12:05:50
|
|
|
|
milicicak
|
Probali smo pre neki dan Starkov Integrino sa pomorandzom, to nam je trenutno omiljeni keks :)
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 13.3.2015 8:35:15
|
|
|
|
Peace*
|
Evo da vas uputim samo gde smo... IZVORNA PORUKA: Peace* I dalje čekamo UniCap iz Dečije bolnice, reagensa nema, tender oboren te se ne zna kad će biti reagensa... Pošto u utorak idemo kod dr, prošlo je godinu dana od prethodnog PRICKa, i mislim da će ga sad ponavljati, juče sam odvela dete privatno i izvadili su mu krv da se urade Sec IgE na mleko i kazein, rezultati će biti u subotu. U vrtiću deca padaju od varicella, nadam se da nećemo dobiti pre kontrole...
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 13.3.2015 13:59:15
|
|
|
|
Peace*
|
Јуче се убеђујем са Марком да идемо да вадимо крв, и кажем му да морамо да бисмо видели може ли пити млеко. Извадили крв, плакао као киша, седимо у лабораторији и чекамо КС (кад га већ боду - дај све), доноси тета резултат, он вади лизалицу из уста и каже "Јел смем да пијем млеко?". Жена се збунила. Једва смо се објаснили да ће резултати за млеко бити тек у суботу а да то носимо др у уторак.
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 13.3.2015 20:19:20
|
|
|
|
Rosita
|
Joj, dusa mala. Moj izvadi jogurt iz frizidera i doda mi, kaze ti to ne smes, to mama pije...
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 22.4.2015 18:43:38
|
|
|
|
milicicak
|
Reuveli badem bez problema I gospodjica se navukla na Mancmelou, odusevljena je sto moze da jede nesto sa reklame
|
|
|
|
RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama... 22.4.2015 21:40:55
|
|
|
|
mama krava
|
Super! Ma veliki ste vi, verujem da je npr JOGURT sledeci!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Mrsavljenje posle porodjajaSta preporucujete kao najbolju metodu?dijeta (
38%)
set_nja (aktivnosti) (
49%)
kreme za zatezanje i sl. (
0%)
nesto drugo(navesti sta) (
13%)
Ukupan broj glasova: 47Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!