Peace* -> RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama III deo (13.10.2014 8:21:57)
|
MK, ne koristiš Autan? Ja špricam sebi na ruke, i bukvalno samo prevučem po rukicama i nogicama. Na lice nikada nisam stavljala. I Marka su juče napali komarci, ali sam nosila Fenistil sa sobom, i kako vidim ujed, tako namažem, onda ne natekne. Zvala sam dečiju bolnicu, odabrala sam novu dr, pa da zakažem. Zakazali su me za pregled upoznavanja za 26.12. [sm=smiley3.gif][sm=smiley29.gif] Onda sam iskopala da dr radi i privatno, tako da ću da zovem oko 9h da zakažem to upoznavanje ranije. Ne mogu da čekam inhalatorni PRICK do nove godine, kada od toga zavisi terapija koju smo do sada uvodili 1. sept (već kasnimo). A i naša dr je planirala konrolni nutritivni PRICK za novembar. Platim pa se klatim, daleko mi je 26.decembar. Vodila sam ih subotu kod pedijatra, obojica kašlju i slinave već dve nedelje. Ajde mali iskašljava, ali veliki kao da umire. [sm=smiley5.gif] Elem velikog pregledao dr, i prilazi mu mali: - Čiko, i ja sam kašljao noćas kad sam spavao. Dr mislio da mali hoće da se pregleda zbog čokoladice, jer svi klinci kod tog dr dobiju čokoladicu nakon pregleda. Poslušao ga, pregledao uši i kaže: - Zini jako, daću ti čokoladicu. - Ja ne smem čokoladicu! Dr u mene, onaj pogled "Jel moguće da zna!?" Kaže: - Daću ti bateriju! - Važi. Pogledali grlo, daje mu dr bateriju. Marko gleda u čudu: - Šta ću sa ovim? - Stavi u neki autić pa da možeš da ga voziš! - Jao super! Imam jedan takav! Hvala! [sm=smiley27.gif] Juće keva donela Luki neki sir šo voli, i Marko mi prilazi, kaže "Jel smem ja taj sir?" Bože kako sam umorna od tog pitanja. Sve mi je teže da se kontrolišem... Ne smeš sine. Dobjo... i odlazi. Viče moja mama za njim "Čekaj, tebi sam donela nešto drugo!" - vraća se oduševljeno - "Štaaa???" i keva mu daje album Nindža kornjača - kad u nesvest nije pao od sreće. Buba malena. Bio je u petak na prvom izletu sa vrtićem. [sm=smiley1.gif] Spakovala sam mu kiflu za doručak, čips za užinu (tražili su da bude grickalica), šnicle u paradajz sosu sa testom za ručak, i bundevaru za posle ručka. Sve je bilo ok. Vaspitačica je nosila Aerius za svaki slučaj. Moje čedo veliko! [sm=smiley27.gif] LO, dobro došla na temu, želim vam da sve teče glatko! Sorry drugari na dužini posta. [sm=smiley4.gif]
|
|
|
|