Yula
|
Anchi, i moj bekac super jede jagnjetinu. Danas sam mu prvi put dala dinju, vrlo malo umesala sa bananom. Sutra cu je dati sa svezom jabulom, a preksutra ce je jesti samu. Nesto kaskam sa uvodjenjem novih namirnica, nemam ideju sta bih jos sve mogla... Uporedo sa dinjom uvodim i spanac, danas bio drugi dan. On je malo tezak za bubrege pa ga zato izbegavam tri dana za redom. Mislim da cu mu sledeci put spanac dati u ponedeljak i to uz pirekrompir, uz dodatak kozjeg krem-sira. Nedavno sam uvela cveklu. Nekako mi najvise jede zeleno povrce, evo zapravo sta sve jede: povrce- krompir, tikvice, karfiol, brokoli, prokelj, boraniju, grasak, blitvu, cveklu, bundevu, kelerabu ( koju mu nisam odaaavno davala, retko je ima na pijaci, u radnjama nikako ). voce- jabuka, banana, kajsija i breskva iz teglice, avokado. zitarice- kupovne Nestle cerealije ( bez pirinca zbog sumnje na blazu alergijsku reakciju na isti ), palentu, griz, ovsene mekinje. meso- teletina, junetina, piletina, ovcetina. maslinovo ulje, puter. Planiram da mu u Srbiju uvedem neke nove zitarice, tipa kinoa, jer ovde nisam nalazila cistu, vec uvek u kombinaciji sa psenicom. Nije mu se nesto dopalo kada je jeo, mozda sam trebala duze da kuvam i bolje da sameljem. Pokusacu opet uskoro.
< Poruku je uredio Yula -- 7.5.2014 23:43:29 >