Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 29.8.2013 9:12:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Moiraina jela je ova moja palentu, jer mi je to jedno vreme bila osnova za slane kasice zbog njenog zatvora. Nemam pojma, moguce da joj sad i ta gromuljicasta struktura nije bila ok. Probacu sutra opet ali cu definitivno staviti manje jogurta. i mozda dodati svega par komadica voca cisto da je zeznem
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 29.8.2013 9:14:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
uf kifla. meni je prodavnica na 6 km odavde a pekaru cak ni nemamo u selu tako da cu probati mozda ja da joj pravim kiflice. Imam neki recept u koji ne idu jaja a ne moram ih premazivati odgore. Mogu tako da probam pa da umače. A ako sam joj uvela jogurt jel to znaci da odmah mogu da krenem sa pavlakom i sirom??
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 29.8.2013 9:16:39
|
|
|
|
Olga75
|
kiselo mleko mozes sigurno a valjda i pavlaku i mladi sir ja sam zaboravila kako je to islo
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 29.8.2013 10:39:06
|
|
|
|
ivannna
|
Misha i Ljisha- i meni se to pre neki dan desilo,bas se mrstila na jogurt,pravila smesne face,cak su joj i oci malo zasuzile ( tako i meni kad jedem kiselu jabuku ) palentu je i ranije jela tako da znam da je ipak u pitanju jogurt,a ne znam onda kako i sta da joj dam za dorucak slano,jer smo do sada jeli vocne kasice a planirala sam da predjemo na slani dorucak a da ubacim umesto jogurta malo sirka? mi ga bas volimo i cini mi se da je blagog ukusa
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 29.8.2013 11:20:30
|
|
|
|
Janncica
|
ivannna sirko je slan,daj joj pavlaku bolje umesto jogurta,ako joj se vec ne svidja. Moj S obozava i pavlaku i jogurt
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 29.8.2013 11:23:45
|
|
|
|
ivannna
|
e vazi janncice,probacu sutra sa pavlakom,pa javljam kako je proslo
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 29.8.2013 12:43:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
isto vazi i za mene sutra cemo isprobati (evo kuvam rucak za moju frajlu koja dzonja a meni dusa spava tako bih rado i ja legla al... izes ga valjda to tako ide)
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 30.8.2013 6:45:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mame ja imam smokve ali nemam pojma jel smeju bebci da jedu smokve? Nigde nisam ni videla da ih neko spominje iskreno
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 30.8.2013 19:19:07
|
|
|
|
Sandra_n
|
Kada mogu da pocnem sa mlecnim proizvodima? Moj bebac sutra puni 7 meseci :)
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 30.8.2013 20:58:36
|
|
|
|
adulence
|
Ja sam sandra pocela sa u meseci... MiLj sto se tice smokvi stvarno ne znam...
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 31.8.2013 6:11:13
|
|
|
|
Sandra_n
|
Adulence ne vidim sa koliko meseci pise "u" :)
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 31.8.2013 6:21:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
u je blizu ili 7 ili 8 nego nasla sam za smokve kaze introduce figs between 6 and 8 months (moja sveki ima ladno smokve u dvoristu,kod nje sve uspeva, zlatne ruke ima zena) tako da smo ih juce probali i sve proslo ok. Ostala sam juce bez pavlake tako da joj nisam ujutru dala palentu sa pavlakom vec opet jogurt sa malo smokvice i palentu. Ajd racunam da se navikne malo na taj jogurt. Danas cu joj praviti neke kolacice sa bananom sto sam nasla recept. Inace Sandra ja sam eto pocela tek prosle nedelje sa jogurtom. Znaci punih sedam meseci i koji dan. Tako mi rekli u savetovalistu.
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 31.8.2013 6:26:42 >
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 31.8.2013 7:13:43
|
|
|
|
adulence
|
Sa 7 meseci...
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 31.8.2013 21:27:30
|
|
|
|
Sandra_n
|
A sta sve smem da mu dam od m proizvoda? Izvinite ja dosadna ali ne znam nista i jel sme zumance
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 31.8.2013 21:50:33
|
|
|
|
adulence
|
ja sam pocela sa jogurtom i kiselim mlekom,kasnije je jela i pavlaku ,a od skoro i abc sir...
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 1.9.2013 4:07:02
|
|
|
|
Sandra_n
|
Super:)
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 1.9.2013 10:18:13
|
|
|
|
branki*
|
ja isto kao i adulence..kiselo mleko,zuto imlek,pa pavlaka,pa abc sir..
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 1.9.2013 23:33:44
|
|
|
|
ivannna
|
probali smo pre neki dan pavlaku,samu,na kasicicu,bas me zanimala reakcija i manje se mrstila nego na jogurt
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 2.9.2013 5:42:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
nama pavlaka nije prosla ali nam je ovaj put prosao sam jogurt. Ja joj i juce i prekjuce spremila tri dorucka. Pa polako. Juce sam spremila palentu sa jogurtom da bude gusto, palentu s jogurtom na retko, palentu sa pavlakom, i jogurt sa hlebom. Pavlaku nije htela ali je ovaj jogurt sa hlebom prosao a cak je vise bilo jogurta i bas je bilo retko. Danas opet isprobavanje.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 3.9.2013 10:33:38
|
|
|
|
ivannna
|
kako pravite onaj spanac u bruketima? sa malo vode ili kako? danas nam je za rucak u planu spanac,krompir i zumance koliko puta nedeljno bebe treba da jedu celo zumance?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 3.9.2013 10:43:31
|
|
|
|
Olga75
|
Ivanna , prokljucas vodu , ubacis briket da baci kljuc ( trajace jer je smrznut ) kad ga blansiras spremas ga kao i svezi
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 4.9.2013 22:35:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ajoj al mi se danas dusa namucila eno je jos se muci u snu od kad je legla budi se na pola sata. Ja kreten danas uzmem i izgnjecim joj kajsiju i ocigledno je bilo vecih parcica i ona to ne moze da svari, tako da je uvece tek povratila a ceo dan se patila i nista nije vise htela da jede vec samo da sisa. cini mi se bez obzira na ova dva zubica da cemo se drzati blendirane hrane. A opet sve mislim vreme je da joj gnjecim. U svakom slucaju ja videla da je muka uhvatila vec oko jedan sat a u dva joj je trebao biti rucak, meso sa povrcem i nije ga skoro ni liznula. A meso bas voli
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 9.9.2013 14:09:36
|
|
|
|
jole82
|
Zdravo zivo..ovde neka tisina E pa da se pohvalimo da smo poceli da jedemo i kiselo mleko i jogurt i pavlaku (danas prvi put) Posto ja jos nisam uvela gluten, za sve zainteresovane evo info, a mozda i vec znate...kako god.. Uglavnom nadjoh juce u tempu "Pasta for kids" (BEZ gmo, glutena, mlec proizvoda, jaja, secera, soje i svega ostalog..dakle samo od kukuruza i vode).. Danas sam T pravila pastu sa teletinom, tikvicama u sosicu od pavlake i persuna...spucala je oko 300g i htela jos..moram da priznam da se i meni svidelo, posto naravno sve probam sta joj spremam :) I da videla sam onaj pirincani griz sto sam vas pre pitala (dakle isto bez glutena) ali imali su samo sa malinom i cokoladom, a ja sam htela cist...
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 10.9.2013 6:13:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jole i mi isto ruckamo mlecno. Nije bas odusevljena ali prolazi. Pavlaka joj se svidja ali ako je umucena zajedno sa necim nece je samu. Dala sam joj limun malko da glodje i iskreno kiselije face je pravila za jogurt, sto mi je bas cudno. Izgleda joj se limun svidja.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo 20.9.2013 5:07:38
|
|
|
|
Sandra_n
|
Zdravo mame evo i mene nije me bilo jer smo bili na odmoru a sada se polako spremam jer u oktobru dolazimo za srbiju malo me strah jer put traje 11 sati avionom nadam se da ce bebac biti dobaar.Inace mi smo danas prvi put jeli piletinu i pojeo je samo 70 gr :( nadam se da ce sutra biti bolje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?