Anoniman -> RE: Insulinska rezistencija (27.3.2013 16:10:03)
|
ja koristim maslinovo hladno cedjeno i za kuvanje. stavim malo maslinovog, malo voce, pa na to bacim praziluk.. pa onda redom povrce. kada nesto przim koristim svinjsku mast (mada sada ne, jer postim), ali mi je jedini problem sto ne mogu naci domacu. za salatu obavezno maslinovo i limunov sok. balsamiko ima u sebi grozdjani sok, pa kontam da to ne bi trebalo.. sta vi mislite? ja nikako da napravim lchf brasno..mada inace retko ista spremam. ranije sam bas cesto mesila, spremala kolace... sada je to proslost. sad recimo 1-2x mesecno nesto spremim, ako nam dolaze gosti. ja cisto probam da vidim kako je ispalo, pa im ostatak posaljem da nose. [sm=smiley36.gif] sto se zitarica tice, ja kupim taj hleb od 70% razenog i 30% psenicnog brasna i traje nam nedelju dana. sad poslednji put nismo ni stigli da ga pojedemo, trecina nam se ubudjala pa sam bacila. ali recimo volim da kupim projice.. tonus sam probala, ali mi nesto kod njega smeta, izaziva mi alergiju. [sm=zmeden.gif] trebalo bi da same spremamo beskvasni hleb, jer ni kvasac nije dobar za insulin. ja probala jednom, dvaput.. ispao mi bzvz i odustala sam. pitanje za world (posto se ona hrani po lchf-u, moze i za ostale, ako znate): smeju li ovsene mekinje ili pahuljice da se jedu uvece? i sme li uvece da se koristi lchf brasno, recimo za przenje palacinki isl?
|
|
|
|