Anoniman -> RE: Insulinska rezistencija (1.4.2013 17:40:21)
|
nisam ni videla lepo tvoj tiker, tak sad vidim [sm=smiley36.gif] ja nemam terapiju, endokrinolog mi nista nije dala, samo savet o ishrani. danas mi ginekolog rece da insulin moze da smeta samo kod zaceca, da ne bi trebalo da izaziva spontani. uglavnom, prokomentarisala je da mi je verovatno sad insulin dobar, cim sam olako ostala trudna. [sm=zmeden.gif] eto, ja pojma nemam, uglavnom resila sam da iskuliram. inace, ona je protiv bilo kakvih lekova u prva tri meseca, i protiv utrogestana. kaze da se samo kod nas trudnice kljukaju svim i svacim, u inostranstvu nema ni pregleda, niti jednog leka u prva tri meseca. ja sam prosli put koristila utrogestan od 7. nedelje, jer sam u vreme kada je trebalo da imam ciklus malo braonkasto prokrvarila. dala mi ga je druga dr, koja je tada bila dezurna, pa se nije mesala, ali je u principu protiv toga. jos me je danas namazala sto pijem mamavit, jer je protiv tih preparata, kaze da je to samo farmaceutska propaganda, da se zdravo hranim, jedem dosta voca i povrca i pijem samo folnak, to je dovoljno. ja je inace jako volim, uvek me umiri, imam povrenje u nju, jer do sada nikada nije pogresila. ali malo me je ta prica o prirodnoj selekciji ipak rastuzila...
|
|
|
|