Torbica -> RE: Pozitivna disciplina - tri fenomenalne knjige kao pomoc u vaspitanju! (15.2.2014 22:14:58)
|
Evo utisaka, kao sto sam ocekivala - i bi mi! [sm=smiley1.gif] Stvarno jako uigran tim psihologa, pedagoga i sociologa, tri su a kao jedna. Trening jako interesantan, interaktivan, koristan, primenljiv, konkretan i smislen. Jos sabiram utiske i "prepakujem" u glavi. Zana posto se znamo kaze da ja za neke stvari ocekujem 100%, pa me je pozvala na individualan razgovor sledece nedelje radi fokusa da stavimo na papir sta smo sve uradile od pocetka. Izgleda da sam previse samokriticna [sm=zmeden.gif] jer ja stalno govorim da moze jos bolje.... Ne obracajuci puno paznje na ono sto je uradjeno/promenjeno/primenjeno. Tako da cu na jedan brain storming kod nje, jedva cekam! Doduse, jesam temeljna, a ovde se toliko puno mogucnosti otvara i stalno mi se cini da iako idem lepim tempom, kaskam.. E, jos jedan od razloga sto mi se cela ova prica jako svidja je upravo ovo - povratna reakcija, strucna. Bila sam na nekoliko individualnih i uvek sa njih izasla bogatija. [sm=smiley1.gif] Trening vredi svaku paru, ustvari nema tih para kojima bi covek mogao da kupi svoj mir i da nadje resenja svojih dilema i problema, pogotovo u ovako oset_ljivoj sferi koja se tice uzasno vazne stvari - odnosa sa decom i ucenja dece disciplini. (nikako disciplinovanje dece, velika je razlika)
|
|
|
|