serpica -> RE: Pozitivna disciplina - tri fenomenalne knjige kao pomoc u vaspitanju! (8.2.2014 21:21:59)
|
"Kako odgajati sinove"[sm=zmeden.gif] ja ne mogu da verujem sta cujem a jel ima "kako odgajati cerke"? Posto je po meni to mozda bolje za procitati[sm=smiley36.gif] Salu na stranu,jako je lepo imati neki prirucnik koji ce ponekad resiti neku nedoumicu ili pomoci u nekoj situacij,ja licno u te knjige ne verujem,svako dete je prica za sebe,kao i svaki roditelj,tako da ono sto vazi kod mene ne znaci da vazi i kod tebe i tvog deteta,zatim,kriterijumi su razliciti kod svakoga od nas,kao i principi,ne moze mene neka knjiga da ubedi da uradim nesto ako ja znam da to kod mog deteta nece da upali,cak moze da izazove kontraefekat. Mislim da treba da osluskujemo svoju decu,da se trudimo da ih razumemo i stavimo se u njihov polozaj,da ponekad mi budemo deca da bi mogli da shvatimo kako se osecaju.Tu nam ne moze pomoci nijedna knjiga,jer nigde nije napisano ono sto ustvari pise u ocima nase dece.Eto...odoh malo u off,ali ne zamerite.
|
|
|
|