Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 29.6.2017 17:48:25
|
|
|
|
Dragce86
|
Volim gde zivim - Beograd :) To je moj grad oduvek! Ali ne bih imala nista protiv Praga, arhaican kao iz bajke <3
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 12.8.2017 9:31:47
|
|
|
|
branki*
|
nemam neko posebno mesto gde bih volela da zivim.gde god da imam dobar posao,stan i porodicu mi je ok,svejedno mi je.mozda jedino ,eto,kuca na moru,ako bih bas birala.
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 12.8.2017 11:32:17
|
|
|
|
Sarav
|
Ja bih menjala zemlje i kontinente dok ne nađem mesto da znam da je ono pravo 😍Volela bih da živim neko vreme u Japanu, Novom Zelandu, Rusiji i Švedskoj, mada možda bih se opet trajno vratila u Srbiju. Nemam pojma..
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 12.8.2017 11:49:03
|
|
|
|
krin 40
|
https://postimg.org/image/g2i0j3t95/
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 12.8.2017 19:55:05
|
|
|
|
krin 40
|
Sarav,maštam "za sve pare"😁
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 13.8.2017 9:16:41
|
|
|
|
vocicana
|
Volela bi da letaprovodim uSpaniji a zime u Austriji, to je mastarija, kada bi bila u mogucnosti a da nemam radne obaveze, tako bi rasporedila. Onda bi jedno leto provela u Majamiju a zimu potom u Ardenima. Tako bisvake godine menjala destinacije.
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 1.9.2017 16:56:47
|
|
|
|
dddaca
|
Negde na moru. Da je dovoljno urbano, da ne bude dosadno zimi, da ima dosta radnjica da ne moram u kupovinu u drugi dan, po mogucstvu da ima neke zidine i stari grad
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 4.9.2017 22:00:54
|
|
|
|
krin 40
|
Voći,ukratko,krstariće bi smo "za sve pare"❤
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 4.9.2017 22:12:53
|
|
|
|
mama Jo
|
U veeeeelikoj kuci, opremljenoj po mom ukusu, a mesto mi nije bitno toliko.... Novi Sad ☺
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 4.9.2017 22:23:34
|
|
|
|
krin 40
|
Mama Jo može ta velika kuća i u Sremske Karlovce?Prelepi a blizu N.Sada❤
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 12.9.2017 17:44:57
|
|
|
|
Dragce86
|
Sremski Karlovci su preleepiii! Ali vise za posetiti i uzivati u nekom lepom restoranu na Dunavu, ali za zivot mislim da su dosadni a i zgrade su jako ruinirane ( ofucan je nekako, nazalost ), sve staro, odavno se nije tamo nista novo sagradilo :(
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 12.9.2017 18:17:05
|
|
|
|
isidora88
|
Negde na moru, ne prevelik grad, samo da imamo normalne uslove za zivot, da je drzava uredjena i da se postuju zakoni i propisi, da deca imaju dobro skolovanje i dalje mogucnosti za neki uspeh u zivotu.
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 19.10.2017 11:11:47
|
|
|
|
emicaa
|
kad tad cu zivjet na Kreti,pa bar kad odem u pemziju
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 19.10.2017 11:25:24
|
|
|
|
degu
|
Negde gde se može normalno živeti i raditi
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 19.10.2017 11:26:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne bih volela da je neki dosadan grad sa pretezno starim stanovnistvom koji odumire i gde nema mladih, novih firmi i zaposlenja i gde nema nekih aktivnosti.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 19.10.2017 13:16:21
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Mm cesto kaze da bi voleo na Kubi da zivi pa me je malo zarazi... Kuba uopste nije los izbor 😊
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 19.10.2017 13:22:56
|
|
|
|
degu
|
Ja bih u Holandiji
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 19.10.2017 13:24:58
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Holandija je divna zemlja, ja vec par godina imam zelju da je posetim... cini minse kao zemlja iz bajke 😊
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 19.10.2017 21:08:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
u Japanu
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 20.10.2017 0:02:51
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Volim moj Beograd. Ali ako mora-bilo gde samo da mi je more tu.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 25.2.2018 19:09:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Volela bih da imam kucu na moru, al da li bih i zivela tamo..mozda, zavisi.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 25.2.2018 19:18:22
|
|
|
|
Dora89
|
Na moru ili u nekoj razvijenoj evropskoj zemlji.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 25.2.2018 20:00:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Iza sedam gora, planina i mora 😁
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 25.2.2018 21:48:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
Na Bahamima.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?