Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 21.7.2019 16:38:26
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Moja zelja za zivotom na Kritu me nikad nece napustiti 😊 ko ja i Svajcarska, kakva zemlja za zivot ...
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 27.7.2019 16:58:42
|
|
|
|
vocicana
|
Volela bih na prvom mestu da ovde gde smo sada negde u predgradju imamo veliku prizemnu kucu sa ogromnim dvoristem, a akda bih birala negde na svetu, Belgijs ili jug Holandije. Volela bih da posetim Ameriku, samo istocnu stranu ii neka ostrva...no puste zelje.
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 27.7.2019 17:24:59
|
|
|
|
MimaKos
|
I ja bih volela da poset_im Ameriku ali nikada tamo ne bih mogla da zivim, ali u Kanadi bih
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 31.7.2019 11:33:04
|
|
|
|
Maraj
|
Na moru
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 31.7.2019 12:39:45
|
|
|
|
jess021
|
Na selu.
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 31.7.2019 14:25:04
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Na selu. ovo sam i ja pricala dok nisam shvatila kako je zivot na selu tezak, svaka cas_t tim zenama...
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 1.8.2019 13:46:26
|
|
|
|
Duškić
|
To i ja kazem. Tezak je zivot na selu, fizicki.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 1.8.2019 14:10:23
|
|
|
|
jess021
|
Nisam mislila da sejem psenicu, kukuruz, da gajim krave, ovce. ...vec samo da zivim u nekom manjem mestu u kuci.
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 1.8.2019 15:20:27
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja volim grad jer mi je sve na dohvat ruke. A vikendicu neku u planini, s vremena na vreme, moze.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 1.8.2019 15:28:13
|
|
|
|
Axi87
|
U Solunu mozda.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 2.8.2019 10:53:19
|
|
|
|
Dora89
|
Sve manje želim da živim u ovoj državi. Nadam se da će bar moja deca otići odavde, ako svi pre toga ne odemo. Italija mi je san snova. A i Malta mi je super!
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 2.8.2019 13:51:02
|
|
|
|
MimaKos
|
Ovo sam ja pricala,da su moji bili pametni i otisli 90''tih, gde bi nam sada bio kraj...
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 2.8.2019 13:53:46
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Nisam mislila da sejem psenicu, kukuruz, da gajim krave, ovce. ...vec samo da zivim u nekom manjem mestu u kuci.
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 7.11.2019 15:27:09
|
|
|
|
branki*
|
na moru u grckoj.kud nisam upoznala nekog grka svojevremeno
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 7.11.2019 16:48:19
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: branki* na moru u grckoj.kud nisam upoznala nekog grka svojevremeno [/quote Branki kada sam bila mala stalno sam govorila kako cu se udati za Grka da bih zivela na moru. Bogu hvala pa nije tako 🤣🤣 Izludela bih od svekrve i zenskog dela rodbine. Teski su oni.
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 7.11.2019 20:00:44
|
|
|
|
branki*
|
haha ,natali,ti si govorila kad si bila mala,ja porastoh,pa opet pricam bla bla truc moguce da bih i ja izludela,ne voim taj tip sto se tice uplitanja od strane zenskog dela.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
imeGaga zokiDa li vam se svidja imeSofija?da (
78%)
ne (
22%)
Ukupan broj glasova: 83Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!