Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 28.2.2018 10:40:10
|
|
|
|
Dora89
|
U Vojvodini. Hoće li neko da mi kaže, pošto vas ima puno odatle, kako je tamo? Ja zamišljam kako se tamo živi miran život. Ide se na posao biciklom, nema gužve, u letnje popodne se sedi napolju, šeta ili kupa na Štrandu, a nedeljom ide u crkvu. Prosto ne mogu da povežem one priče o narkomaniji, seksualnim devijacijama i samoubistvima sa Vojvodinom. Pa me interesuje kako je stvarno tamo.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 28.2.2018 10:49:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Na Rodosu, u Dohi...
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 28.2.2018 11:40:22
|
|
|
|
emicaa
|
u septembru sam na Kritu upoznala jednu nasu zenu,prije 6 godina su se preselili tamo.Cerka joj imala 2 a sin 4 godine.Kaze da se nikad nebi vratila nazad.Nije znala ni engleski ni grcki ali ipak su se snasli. MM i ja misljenja da Dora ne krece sad u predskolsko otisli bi tamo da pokusamo.Da nam je bila ova pamet otisli bi cim smo se vjencali.
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 28.2.2018 11:43:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma Baliju ..kazu tamo sad 34 stepena
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 2.3.2018 0:58:17
|
|
|
|
Srecko47E
|
I dalje ostajem pri tome da zelim.more i plazu!
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 2.3.2018 9:05:03
|
|
|
|
Dora89
|
Au, svako piše za sebe, nikako da dobijem odgovor o Vojvodini.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 2.3.2018 9:10:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 U Vojvodini. Hoće li neko da mi kaže, pošto vas ima puno odatle, kako je tamo? Ja zamišljam kako se tamo živi miran život. Ide se na posao biciklom, nema gužve, u letnje popodne se sedi napolju, šeta ili kupa na Štrandu, a nedeljom ide u crkvu. Prosto ne mogu da povežem one priče o narkomaniji, seksualnim devijacijama i samoubistvima sa Vojvodinom. Pa me interesuje kako je stvarno tamo. Draga ja bih rekla kao isvugde. Zivela sam U Subotici, Vrbasu , NS To za miran zivot po selima i gradicima. NS bas i nije miran i guzva je. Ujutru ako krenem negde i ne stignem do pola 8h da prodjem moj bulevar posle stojim u redu nekad i do poal sata. Sto se tice samoubistva to znam da je Subotica jedno vreme bila No. 1 po samoubistvima pogotovo na Prozivci koliko se secam. sad ne znam. Narkomana imas svuda...sta da ti kazem i veca i manja mesta na zalost
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 2.3.2018 9:14:39
|
|
|
|
Dora89
|
Hvala, draga. Da,pretpostavljam da je NS dinamičan, a u ostalim mestima kao da je vreme stalo.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 2.3.2018 9:20:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Subotica nije losa, studenstki grad al opet je mnogo mirna za moj ukus. Mada sam je mnogo volela Ns je nekako bas po mom ukusu, Imas lepo mirnije delove gde smo i mi uzeli stan i tu je nas mir. Ako se zazelim ludnice sve je tu na 5-10 minuta ( mislim meni jer sam autom).
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 2.3.2018 9:23:24
|
|
|
|
Dora89
|
Fenomenalno! Novi Sad i Zemun su mi najlepši gradovi u Srbiji, a Subotica mi je na trećem mestu.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 2.3.2018 9:48:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Slazeeem se i ja volim Zemun, valjda jer sam kao dete cesto isla i ostao mi u lepom secanju jako.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 2.3.2018 9:59:40
|
|
|
|
Dora89
|
E, leva strana dunava ima tako specifičnu atmosferu...
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 21.4.2018 19:09:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U kuci
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 21.4.2018 21:11:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja i dalje istu zelju imam, kuca na moru
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 21.4.2018 21:22:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
To moze kao pride uz ovu u gradu
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 21.4.2018 21:23:07 >
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 21.4.2018 21:57:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze kuca na moru ☺
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 8.7.2018 9:40:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja i dalje istu zelju imam, kuca na moru Neke zelje se ne menjaju.
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 8.7.2018 10:05:29
|
|
|
|
Maraj
|
Na moru
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 8.7.2018 14:18:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kuca sa bazenom u nekim toplijim krajevjma
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 17.7.2019 18:56:01
|
|
|
|
MimaKos
|
Bilo gde na moru
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 17.7.2019 22:32:01
|
|
|
|
doramar11
|
Tu gde zivim :)
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 17.7.2019 22:57:46
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Tu gde zivim :) blago tebi sto si zadovoljna, ja bih bilo gde samo ne ovde...
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 18.7.2019 15:20:16
|
|
|
|
mama ivane
|
Bilo gde samo da je blizu mora😊
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 18.7.2019 15:22:50
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: mama ivane Bilo gde samo da je blizu mora😊 to sam i ja rekla :)) ali leti , a Svajcarska moze uvek :)
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 18.7.2019 21:29:38
|
|
|
|
emicaa
|
Moja zelja za zivotom na Kritu me nikad nece napustiti 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Secer u trudnocisvrckanaDrage mame i trudnice, POMAGAJTE! U 21 sam nedelji jutros sam radila KKS i secer, secer mi je bio 6.03, ali sam nekih pola sata pre vadjenja krvi popila kafu sa dve i po kasicice secera i pola cae koka kole. Da li ima mesta panici? Da li da ponovim secer?Normalan je (
14%)
Ponovi (
46%)
Odnesi dr pa neka vidi (
11%)
Da nisi unela secer bio bi normalan (
29%)
Ukupan broj glasova: 28Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!