Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 26.7.2016 23:02:19
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Volim mjesto gdje živim, ali ovaj život...ovi uslovi, ovo je grozno! Nego smo uzeli nekakav kredit, pa ne možemo nikud, a rado bi otišli da radimo negdje gdje se vrednuje trud i rad. Crna Gora je mjesto gdje što više radiš i što si poštniji, to si veći debil! Ovdje samo džabalebaroši i prevaranti žive dobro. Choopo, isto vazi i za Srbiju. Ja ocu na Novi Zeland. A kako vreme prolazi cini mi se da cu morat da pocnem da radim na tome da stvarno i odemo tamo
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 26.7.2016 23:07:00
|
|
|
|
marijana22
|
Joj choopa nije to tako samo u CG
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 27.7.2016 8:48:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, ja bih negde na moru :)
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 27.7.2016 8:51:35
|
|
|
|
Khaleesi
|
Citam odgovore, i dosta nas bi bilo na moru kada bi moglo
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 27.7.2016 9:14:31
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja bih volela u Palma de Majorci. Sanjam da kupim kucu jednog dana tamo ili odem u staracki dom makar
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 27.7.2016 9:58:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mmmmm kucica pored mora definitivno!
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 4.11.2016 19:36:45
|
|
|
|
Animsaj9
|
Novi Zeland
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 4.11.2016 19:40:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Uh ne znam,negde gde bismo lepse živeli,raskosnije, bez razmisljanja kako cemo da izguramo mesec. ..
< Poruku je uredio suzi kju -- 4.11.2016 19:41:36 >
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 5.11.2016 7:17:43
|
|
|
|
branki*
|
jao,meni je novi zeland,pa cak i australija kao da na drugoj planeti zivim.negde u evropi definitivno,
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 5.11.2016 15:58:53
|
|
|
|
Divnica
|
Ja samo u Srbiji, ne bih mogla u drugoj drzavi, bas sam vezana za zemlju, malo nikakvu ali nema veze hahah jos sam i dosta nostalgicna, ne bih mogla u inostranstvu
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 5.11.2016 17:18:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Što dalje od Srbije to bolje. Kanada, Novi Zeland, Amerika... samo da je englesko govorno područje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 5.11.2016 17:30:29
|
|
|
|
Sandricak
|
More,more, more... i toplo stalno. . Dubaji :-)
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 9.11.2016 23:24:43
|
|
|
|
Mariya
|
Mm i ja se stalno zezamo da ćemo kad ostarimo kupiti kuću negde gde je prijatna klima,bez jake zime, prva ideja nam je Grčka Ni on ni ja ne bismo išli odavde, nije da je ovde sjajno ali ni drugde nije baš med i mleko. Volela bih da imam priliku da živim malo u Australiji,a u Evropi, da moram da idem negde u inostranstvo to bi bila Švajcarska, moja zemlja iz snova.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 25.12.2016 18:58:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaoo negde je vecito letooo, mzrim zimu!!!!
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 29.12.2016 19:43:38
|
|
|
|
Skockica
|
Ja zivim u Svajcarskoj malo vise od godinu dana i moram reci da sam zadovoljna, ako nista mnogo je bolje nego u Srbiji.
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 30.12.2016 7:38:49
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Skockica Ja zivim u Svajcarskoj malo vise od godinu dana i moram reci da sam zadovoljna, ako nista mnogo je bolje nego u Srbiji. Skockice u kom si gradu?
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 30.12.2016 22:53:04
|
|
|
|
adelle
|
samo na moru i da ima sto vise sunca :D
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 25.1.2017 18:33:56
|
|
|
|
Skockica
|
Emice, izvini tek sad vidim mi smo u Winteturu, kanton Cirih
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 25.1.2017 21:46:44
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Skockica Emice, izvini tek sad vidim mi smo u Winteturu, kanton Cirih Skontala sam bas sam se nadala da ce jednom biti neko na forumu ko zivi ovde i eto tebe ali daleko si brate mili
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 25.1.2017 22:12:37
|
|
|
|
Skockica
|
Hehe, nikad se na zna ;) Super je da barem mozemo razmenjivati iskustva o zivotu ovde, ja ovde nemam puno prijatelja jer moram priznati da je vecina nasih sto zive ovde isfolirana, samo se sa jednom zenom druzim i tu smo jedna za drugu sta god treba, to mnogo znaci. Koliko si dugo ti u Svici?
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 19.5.2017 9:00:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I dalje isto, na moru :) Zamisljam da sam trenutno na terasi u ljuljasci, pijem kaficu, citam knjigu, a ispred mene more...
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 24.6.2017 18:42:45
|
|
|
|
mali_mis
|
Trenutno, na moru.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 24.6.2017 21:45:24
|
|
|
|
Milena18
|
U Kanadi. Ali i da imam kućicu u nekoj toploj ostrvskoj zemlji da odem tamo povremeno kad mi dosadi sneg, led i uređeni život.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 24.6.2017 21:50:09
|
|
|
|
krin 40
|
Negde sam i kačila sličicu..Bora Bora
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 24.6.2017 22:01:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uhhh sad cu biti bas skromna i reci u jednoj malok kucici sa.ogroooomnim dvoristem.i puuuuuno zelenila..🌲🌲🌲
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Da li vam se svidja za decaka ime..Zoka81Ne mozemo da se odlucimo...Devin (
8%)
David (
92%)
Ukupan broj glasova: 108Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!