Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 13.6.2013 23:44:04
|
|
|
|
Dani.kv
|
U nekoj zemlji gde je vecito prolece i gde od plata moze fino da se zivi
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 13.6.2013 23:47:25
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Na moru. To mi je velika zelja i nadam se da ce se i ostvariti jednog dana.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 13.6.2013 23:49:08
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Dani.kv U nekoj zemlji gde je vecito prolece i gde od plata moze fino da se zivi isto tako
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 14.6.2013 1:12:55
|
|
|
|
viking
|
Sidnej ili Melburn.
< Poruku je uredio viking RR -- 8.7.2013 12:43:21 >
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 14.6.2013 9:33:15
|
|
|
|
lanajelena
|
Zelja mi je bio Dubai ali kako su mi kuma i drugarica tamo i kazu da brzo dosadi odustajem ,ima bas dosta mesta gde bih volela da odem ali se tesko rastajem sa Srbijom iako nema bas mnogo da pruzi
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 14.6.2013 9:38:45
|
|
|
|
minnica
|
Nemam ni volju, a ni petlju da odem bilo gde van zemlje, pa sve ostaje u domenu mašte.
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 14.6.2013 9:39:54
|
|
|
|
Olga75
|
negde na Novom Zelandu , stado ovaca , nigde nikog , ma Bog da me vidi
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 14.6.2013 11:12:50
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR negde na Novom Zelandu , stado ovaca , nigde nikog , ma Bog da me vidi samo kad bi bilo malo blize da mogu da skoknem do familije 2x godisnje. I ja bih volela negde gde ima more. Pa jos kad bih imala terasu sa pogledom pa pijem jutarnju kaficu i gledam more.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 14.6.2013 12:56:59
|
|
|
|
salle
|
madagaskar!!!!
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 6.7.2013 17:48:30
|
|
|
|
Štetica
|
PODGORICA. Kad sam bila dovoljno glupa da je napustim posle 4 prelepe godine,sad mogu samo da mastam.
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 6.7.2013 18:23:58
|
|
|
|
Ana RR
|
U ovom trenutku bilo gde, samo da nije Srbija.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 6.7.2013 19:29:25
|
|
|
|
Verolina
|
Ja volim Srbiju, ali tako bih volela da zivim pored mora
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 7.7.2013 9:18:59
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR U ovom trenutku bilo gde, samo da nije Srbija. da....
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 7.7.2013 11:15:11
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR U ovom trenutku bilo gde, samo da nije Srbija. Pazi šta želiš...postoji i Bosna
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 7.7.2013 11:31:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ja volim Srbiju, ali tako bih volela da zivim pored mora Čitaš mi misli Ili barem kućica pored potoka ili jezera...
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 7.7.2013 11:36:38
|
|
|
|
Ana13
|
IZVORNA PORUKA: Dani.kv U nekoj zemlji gde je vecito prolece i gde od plata moze fino da se zivi i da ima neka voda(more,reka,jezero) u blizini.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 7.7.2013 12:08:15
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: Ana RR U ovom trenutku bilo gde, samo da nije Srbija. Pazi šta želiš...postoji i Bosna hahahahaha, da znaš da čovek mora biti precizan inače...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 8.7.2013 12:40:36
|
|
|
|
ivaMark
|
IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: Ana RR U ovom trenutku bilo gde, samo da nije Srbija. Pazi šta želiš...postoji i Bosna Lu, mudro zboris A ja bih negde sa pogledom na moreee, pa makar i sa hladnijom klimom...makar samo da gledam to plavetnilo i prostranstvo ...
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 8.7.2013 14:20:54
|
|
|
|
isidora88
|
ja bih da zivim u cg, negde na primorju, samo da nije boka i da mi je kuca blizu plaze sa pogledom na more naravno, bas sam skromna
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 8.7.2013 14:57:31
|
|
|
|
Leax
|
Dominikanska republika i Kuba ,naravno nikada nisam bila ali iz putopisa su mi se jako dopale te drzave
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 8.7.2013 17:42:09
|
|
|
|
vukosava
|
Jednog dana u svojoj kuci.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 26.7.2016 22:05:08
|
|
|
|
Tajčica
|
Grčka, more.
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 26.7.2016 22:11:29
|
|
|
|
Khaleesi
|
Krf prelep je
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 26.7.2016 22:58:01
|
|
|
|
marijana22
|
Negde gde ima puno sunca
|
|
|
|
RE: Gde biste voleli da zivite? 26.7.2016 22:59:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Volim mjesto gdje živim, ali ovaj život...ovi uslovi, ovo je grozno! Nego smo uzeli nekakav kredit, pa ne možemo nikud, a rado bi otišli da radimo negdje gdje se vrednuje trud i rad. Crna Gora je mjesto gdje što više radiš i što si poštniji, to si veći debil! Ovdje samo džabalebaroši i prevaranti žive dobro.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
DjecaksonjiiOvo je bila moja peto(dilema) :)Milos (
16%)
Luka (
21%)
Vuk (
21%)
Hristijan (
6%)
Filip (
36%)
Ukupan broj glasova: 95Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!