Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:42:40
|
|
|
|
Pretty78
|
a ja sam ako sam dobro skonto druga u drugoj tabeli i za dlakupeta u prvoj jel
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:43:08
|
|
|
|
Maraj
|
ni ja ispod pise da dobijaju prvih deset, a boldirani su prvi 5 nemam ti pojma...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:43:49
|
|
|
|
17 joka
|
meni je bitno da RR-ji donosim bodove sad ako bude neka nagrada ok,ali sumnjam ovo mi bas sporo ide
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:45:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj ni ja ispod pise da dobijaju prvih deset_, a boldirani su prvi 5 nemam ti pojma... Prvih 10 dobijaju glavnu nagradu U petak (za ukupne bodove svih 5 dana), sada gledate DNEVNE nagrade prvih 5 prvih 3 prih 3
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 23:46:12 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:47:12
|
|
|
|
pandina
|
Ni ja se ne snalazim u toj tabeli sa nagradam nikako.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:47:22
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 a ja sam ako sam dobro skonto druga u drugoj tabeli i za dlakupeta u prvoj jel Jete Pretty baš tako, malo ti fali da budeš peta u prvoj.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:48:05
|
|
|
|
Dada81
|
Ja i dalje ne vidim svoj dnevnik
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:48:33
|
|
|
|
isidora88
|
dunja sta ja osvajam danas? meni moras objasniti, ja sam i dalje plava
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:49:31
|
|
|
|
pandina
|
Pa, ja sam u prvih deset. Samim tim nisam u dnevnim nagradam. Ne verujem da cu moci narednih dana da se aktiviram posto putujem i onda cu da otpadnem za glavnu nagradu jer se racuna svih pet dana. Ne razumem bas najbolje.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:50:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Pretty78 a ja sam ako sam dobro skonto druga u drugoj tabeli i za dlakupeta u prvoj jel Jete Pretty baš tako, malo ti fali da budeš peta u prvoj. Evo da objasnim na tvom primeru. kada bi bila peta u prvoj tabeli osvojila bi šolju i jastuk sa štampom po želji ako budeš druga u drugoj tabeli osvajaš majicu Ali ne zaboravi da se ovi danas bodovi sabiraju, i ako do petka budeš u prvih 10 ukupnih (a za sada se dobro kotiraš), osvajaš neku od glavnih nagrada.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:51:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pandina Pa, ja sam u prvih deset_. Samim tim nisam u dnevnim nagradam. Ne verujem da cu moci narednih dana da se aktiviram posto putujem i onda cu da otpadnem za glavnu nagradu jer se racuna svih pet dana. Ne razumem bas najbolje. Jesi u dnevnim, treća si u drugoj tabeli, za sada (ima još 9 minuta) KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 23:52:33 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:52:26
|
|
|
|
Maraj
|
a jao znaci ja danas "becila" oci za solju i jastuk
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:53:09
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 dunja sta ja osvajam danas? meni moras objasniti, ja sam i dalje plava
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:53:37
|
|
|
|
Pretty78
|
a tabele dje su?
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:53:55
|
|
|
|
Sanja90
|
Jos malo pa gotovo za danas
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:54:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja te tabele nisam ni gledala, važno mi je da rr dobije dosta poena a ja ako dobijem dobijem, ako ne nema veze
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:54:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 IZVORNA PORUKA: isidora88 dunja sta ja osvajam danas? meni moras objasniti, ja sam i dalje plava Ako ostaneš pra osvajaš City Fashion Jewellery minđuše
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:54:50
|
|
|
|
Anoniman
|
moj poklon je Laguna Isidora,ti dobijas City Fashion Jewellery
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:55:34
|
|
|
|
Pretty78
|
a gde su bre te dunjine tabele :D
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:55:38
|
|
|
|
salle
|
druga na trecoj listi, sta dobijam? hhihihihi, al sam dosadna :D
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:55:55
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Maraj a jao znaci ja danas "becila" oci za solju i jastuk Bolje ista nego nista
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:56:00
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: Maraj a jao znaci ja danas "becila" oci za solju i jastuk Ha, ha, ha, e ovo je najbolje sto danas procitah!!!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:56:22
|
|
|
|
Sanja90
|
Ovo je ko cekanje nove godine na mom satu jos 4min.do kraja kod vas?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:56:31
|
|
|
|
vikiveki
|
kada počinje odbrojavanje
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:56:33
|
|
|
|
17 joka
|
za vas devojke bile ste vredne
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?