Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:28:22
|
|
|
|
Anoniman
|
i ja sam zavrsila sa drvcima,nemam vise slobodne dane Sutra je red na neke druge devojke da dobiju pokloncice i da se bore za nas tim
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:28:51
|
|
|
|
salle
|
hahah, cuj lipsala, riknula sam bre!!! a u 4 ustajem da detetu dam sirup
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:30:44
|
|
|
|
Pretty78
|
idem da se otusiram pa da finisiram ovihzadnjih 15 minuta
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:31:34
|
|
|
|
Sanja90
|
Jos pola sata devojke,izdrzite
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:31:41
|
|
|
|
dijana1*
|
Jos malo, izdrzite Pa ispocetka
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:31:56
|
|
|
|
salle
|
mozda te stignem
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:32:34
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pandina Nemoj da me ubijes, dunja, molim te, ali moram jos nesto da te pitam. Necu biti kod kuce nekoliko dana, nemam pristup RR-u,jedino sa telefona a to ide malo teze. Je l'' to znaci da dzaba crkavah ceo dan? U stvari nije dzaba, dadoh dusu za nas tim Ovde je trenutni poredak za današnji dan (desno piše ponedeljak i tu kliknete) evo linka KLIK Vidite tu koji ste i u kojoj tabeli, i pronađete se na tabeli sa nagradama u pravilniku - u ponoć kada se završi današnje takmičenje.
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 23:33:25 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:32:36
|
|
|
|
Maraj
|
kazem ja da odbrojavamo sitno...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:32:56
|
|
|
|
Pretty78
|
ko ? koga? daj reci da i ja krenem u jakciju
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:33:48
|
|
|
|
Pretty78
|
daj link tabele
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:33:53
|
|
|
|
imperial
|
Meni je baš zabavno,naravno posao mi je takav da sam po ceo dan na netu,tako da ću da se borim za našu RR ovih dana
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:34:00
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: salle hahah, cuj lipsala, riknula sam bre!!! a u 4 ustajem da detetu dam sirup Uhhh,znam kako je ,neka brzo prodje to rano ustajanje
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:34:53
|
|
|
|
17 joka
|
ja i onako nemam dovoljno bodova
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:35:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: salle a kada cemo znati da li dobijamo dnevnu nagradu? Posle ponoći pogledaj link i pronađi se nalinku pa zatim u tabeli sa dnevjim nagradama u pravilniku. A ja ću svakako objaviti, verovatno ujutru
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:35:24
|
|
|
|
salle
|
ja do sada nisam nigde nista osvojila, tako da mislim da necu ni sada
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:35:43
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 Jos malo, izdrzite Pa ispocetka E sad ću lagano sebe da pokopam,jer ću se udaviti od smeha Uglavnom,to je suština! Drage moje,spremite tegle i flaše za obavljanje nužde,obavestite muževe i decu da vas narednih dana nema,i neka vam s' vremena na vreme donose hranu i vodu,iiiiii-do pobede!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:36:33
|
|
|
|
dijana1*
|
Joko ne odustaj, pa ovo traje do petka. Samo ti skupljaj bodove
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:37:21
|
|
|
|
leamalamut
|
Au zene pa gde nadjoste po 1000 stabala ? Svaka cast , 'ektar sume posadise!
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:37:30
|
|
|
|
Dada81
|
jao Lesice,a oci ce nam biti na vrh glave
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:38:08
|
|
|
|
Pretty78
|
ne moguuuuuuuuuuuuuuuu viseeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:38:29
|
|
|
|
Anoniman
|
joko,pa ti si druga na drugoj tabeli
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:40:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 joko,pa ti si druga na drugoj tabeli Ne gledaj tu tabelu, ona će važiti u petak - to su ukupni bodovi. Sada gledaš tabelu ponedeljak, tu je Joka peta a prvih troje osvaja, malo joj fali bodova : KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 23:41:39 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:40:32
|
|
|
|
Sanja90
|
Nesto se opet desava sa bodovima,ne evidentiraju se svi bodovi.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:41:14
|
|
|
|
Dada81
|
Ja nemam potrebe vise,jedva se popeh na 20 i neki broj,ali aktivnost za RR se broji ,pa zatoooo,naprezi oci Nego,zna li neko da i kaze zasto nem amoje objave dnevnika prvog i jedinog
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:41:37
|
|
|
|
isidora88
|
moze li neko da mi kaze sta osvaja prvi ili drugi na ovoj prvoj listi, ja se ne snalazim i nista mi nije jasno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?