Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:09:06
|
|
|
|
lesica
|
Jovice,od ponoći se računa.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:11:24
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 jaooooooooooooo dostaaaaaaaaaaaaaaaaa dunja vici kraaaaaaaaaj Nema kraja do petka u 16.00 Bez zeze, fora je da budete aktivni svih 5 dana, zbog onih glavnih nagrada /Nivea, Keprom, Torbe, Nakit. A za dnevni plasman delimo dnevne nagrade (imate ih u tabeli), tačno je obeleženo šta koje mesto dobija. Vrlo je moguće da ko danas osvoji dnevnu nagradu, sutra opet osvoji neku od dnevnih, prekosutra opet itd. I onda na kraju, skupe mu se svi bodovi i osvaja jednu od glavnih Znači glavne su za one koji budu vredni svo vreme. A za dnevne možete da se borite samo jednog dana, ukoliko tako želite. Zlatno drvo je nezavisno od drugih nagrada, i njega može svako da pronađe/osvoji, bez obzira da li je već osvojio ili će osvojiti neku od ostalih nagrada.
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 23:14:12 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:11:57
|
|
|
|
17 joka
|
aaaaaaaa ovo je da riknes ja imam 850 a trudim se pola dana i malo vise
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:12:37
|
|
|
|
Pretty78
|
ali ja vise ne mozeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:13:30
|
|
|
|
Pretty78
|
1. Gaga zoki 665 2. Honey 662 3. 17 joka 646 4. leamalamut 481 5. imperial 481 7. Pretty78 922 meni ovo nije jasno
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:13:39
|
|
|
|
pandina
|
Preety, ti si razbila, sta te briga!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:14:36
|
|
|
|
pandina
|
E to ni meni nije bilo jasno, pa mi Dunja lepo objasnila. NA prvoj si listi mnogo jaca, zato te nema na drugoj automatski.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:15:11
|
|
|
|
Pretty78
|
ja od jutros visim a svuda sam ispod crte
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:15:33
|
|
|
|
Maraj
|
meni i dalje ni je nista jasno. Ovde pise prvih pet tamo prvih deset ko osvaja sta osvaja nemam pojma. Verovatno me i kompijuter toliko ozracio da sam prolupala, al sacekacu ponoc, pa valjda ce mi biti jasno...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:16:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Čekaj, i ja sam se da pogubila, ne mogu višeee
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 23:18:16 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:16:27
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 ali ja vise ne mozeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ni ja odbrojavam sitno, bice ko za Novu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:17:35
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: Pretty78 ali ja vise ne mozeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ni ja odbrojavam sitno, bice ko za Novu da da hahahahahah
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:17:46
|
|
|
|
Cindarella
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 ja od jutros visim a svuda sam ispod crte Ja sam protrosila 3-4 sata.Radila mi je samo rr i palila sam mnooogo prozorcica zaredom i kliktala.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:18:10
|
|
|
|
Maraj
|
I kako je sad tu 10 clanova na spisku a tamo gde su pravila i nagrade pise prvih pet. Aj sacekacu ja ipak ponoc mozda e prosvetlim
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:18:41
|
|
|
|
pandina
|
Nemoj da me ubijes, dunja, molim te, ali moram jos nesto da te pitam. Necu biti kod kuce nekoliko dana, nemam pristup RR-u,jedino sa telefona a to ide malo teze. Je l' to znaci da dzaba crkavah ceo dan? U stvari nije dzaba, dadoh dusu za nas tim
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:19:27
|
|
|
|
isidora88
|
moze li link za tabelu sa raspodelom poklona, ja to nigde ne vidim
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:21:33
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Čekaj, i ja sam se da pogubila, ne mogu višeee Objavi kraj slobodno
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:22:39
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 ja od jutros visim a svuda sam ispod crte I ja od jutros na RR a isto svuda ispod crte,šta ćeš nisam se još uhodala, a već sam crkla
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:23:43
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: Pretty78 ja od jutros visim a svuda sam ispod crte Ja sam protrosila 3-4 sata.Radila mi je samo rr i palila sam mnooogo prozorcica zaredom i kliktala. Aaaaa to nam sada kazes Meni je internet katastrofa. Ima li neka nagrada da dobijem neki dobar internet
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:24:54
|
|
|
|
muzicarka
|
ja sam tek sad otkrila ovo desavanje tako da sam zakasnila za danas
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:25:34
|
|
|
|
Cindarella
|
Pa bre,niste me ni pitale. Nije kraj,imate fore do 15-og,ja dalje necem moci.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:25:47
|
|
|
|
muzicarka
|
a je li ogranicen broj postova dnevno?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:26:01
|
|
|
|
salle
|
a kada cemo znati da li dobijamo dnevnu nagradu?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:26:45
|
|
|
|
Maraj
|
ja sam lipsala...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:27:25
|
|
|
|
lesica
|
Za nagrade ćete znati sutra najverovatnije,dok se sve proveri.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?