Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:14:25
|
|
|
|
mica0
|
kako se prijavljuje za mejlinge?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:15:14
|
|
|
|
madamme
|
nemoguce da rr.rs nije prva!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:16:23
|
|
|
|
degu
|
pa stvarno, ne mogu da zamislim da je neko aktivniji od vas devojke ja sam se kasno priključila Jel našao neko tu zlatnu voćku?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:16:53
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: mica0 kako se prijavljuje za mejlinge? e to ni ja ne znam...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:17:39
|
|
|
|
17 joka
|
ma , mi smo vec pobednici divne ste sve vas obozavam
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:17:40
|
|
|
|
Maraj
|
zlatna je degu otisla jos jutros...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:18:07
|
|
|
|
Pretty78
|
jeste cind....zato je i nema....otisla u zlataru,utopila zlatno drvo i nestala
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:18:09
|
|
|
|
Sanja90
|
Pa i ja sam trudna samo sto sam vec prijavljena za to,a za razvoj deteta sam se sad prijavila,ali nista od bodova
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:18:10
|
|
|
|
serpica
|
Imamo jos dva sata do kraja danasnjeg dana,bas bih volela da mogu jos da kuckam ali pada mi glava... Ne znam samo da li se sakupljaju svi poeni za sva pet dana da bi dobili konacnog pobednika?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:18:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A drvca sve negde na dnu strane pa roll baby roll
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:18:56
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: degu pa stvarno, ne mogu da zamislim da je neko aktivniji od vas devojke ja sam se kasno priključila Jel našao neko tu zlatnu voćku? Jeste Cind i to jos popodne
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:19:05
|
|
|
|
mica0
|
procitah u dunjinom postu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:19:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Zlatnu sljivku je jos danas nasla cindarella
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:19:36
|
|
|
|
degu
|
O bravo za voćku
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:19:58
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 jeste cind....zato je i nema....otisla u zlataru,utopila zlatno drvo i nestala
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:20:32
|
|
|
|
serpica
|
Ma dzabe ivanka kad pogledam moju mizarnu brojku sramota me ali stvarno ne znam gde vise da ih sakupim...znas li da cind ima 20x vise od mene svaka cast devojko ja se bas i ne snalazim
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:20:33
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: serpica Imamo jos dva sata do kraja danasnjeg dana,bas bih volela da mogu jos da kuckam ali pada mi glava... Ne znam samo da li se sakupljaju svi poeni za sva pet dana da bi dobili konacnog pobednika? Sakupljaju se Serpi od jutros u 8 od kad je počelo,do petka u 16 kad se završava,tada će se prebrojati ukupan broj glasova.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:21:56
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: mica0 kako se prijavljuje za mejlinge? I mene zanima, mislim da sam prijavila ali sada bas nesto i nisam sigurna
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:22:17
|
|
|
|
madre
|
e zene, meni sa strane non stop izlazilo ovo sarenkasto drvo, simbol ove igre, sta sa njim? tek malo pre sam kliknula na njega
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:22:58
|
|
|
|
serpica
|
Ihhhh pa onda imamo sanse jel da devojke??? pobedicemo rr.baaaa
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:23:08
|
|
|
|
Cindarella
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 jeste cind....zato je i nema....otisla u zlataru,utopila zlatno drvo i nestala Cuvam cerki za miraz.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:24:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Madre, skupljaj ta drvca, klikći na njih, donose po 1 poen.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:26:45
|
|
|
|
Pretty78
|
zna li se bar neki poredak....ja ne kapiram bas ove poJene
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:28:47
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 jeste cind....zato je i nema....otisla u zlataru,utopila zlatno drvo i nestala
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:29:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 zna li se bar neki poredak....ja ne kapiram bas ove poJene Sa strane imaš da piše KLIKNI, pa klikneš na to i izađu tabele dobotnika, a opet na toj strani piše i za potrale, sa strane zlatnim slovima. Stvarno ne znam šta oni rade u BIH kad imaju toliko poena a mi se ovde polomismo!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
imenagmi15Zenska imenaDoroteja (
36%)
Helena (
64%)
Ukupan broj glasova: 115Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!