Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:54:15
|
|
|
|
madre
|
ovo je ludilo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:55:26
|
|
|
|
degu
|
Bogami nam beže za 10000, ja ne znam kako je to moguće
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:55:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Moram da priupitam.Nikad nista nisam osvojila,doduse,nisam se ni takmicila. Cind, neke nagrade šalju sponzori a neke su sponzori poslaal nama pa se kod nas preuzimaju (tu spadaju i Eucerin i Nivea), takav je dogovor sa sponzorom. Da li imaš nekog u Beogradu? Ne brini, dogovorićemo se da vam svima odgovara:)
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:57:52
|
|
|
|
Dada81
|
Bravo Ivanka
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:57:57
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: degu Bogami nam beže za 10000, ja ne znam kako je to moguće Stvarno kako?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:58:49
|
|
|
|
Cindarella
|
Imam sestru,studira,ali je ona pod znakom pitanja. Svejedno,hvala. Rr nisam nikada za ove 3 godine videla aktivniju,a oni nam opet ,,beze'' za 10000,kako?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 21:59:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Ko se nije prijavio za mailinge, ajmo, to donosi puno bodova
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:01:14
|
|
|
|
Dada81
|
To je stvarno puno poena razlike..
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:01:37
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: degu Bogami nam beže za 10000, ja ne znam kako je to moguće Stvarno kako? A pa ne znam, ja sam tako videla, možda nešto ne gledam dobro, ipak sam ustala u 5h Dunja kako ide ta prijava?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:01:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Jednostavno bili su danas aktivniji, i pucali na ono što donosi više bodova. Ali ja ne odustajem Jer vi ste sjajne, i znam da možemo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:02:00
|
|
|
|
isidora88
|
dunja gde se prijavljuje za to?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:02:10
|
|
|
|
17 joka
|
dunjice slabo idu ovi bodovi,bar meni
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:02:30
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ko se nije prijavio za mailinge, ajmo, to donosi puno bodova Izvini Dunjci,sta je to,mora Bosanka opet da pita
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:02:49
|
|
|
|
Pretty78
|
Gde da se prijaviiiiiiiiiim
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:02:56
|
|
|
|
isidora88
|
i ko osvaja eucerin i niveu? oni sa najvise bodova ili nekim ozborom sponzora?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:04:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Prijava za mailing trudnoće (popuniti DATUME I mail adresu) KLIK Prijava za mailing razvoja deteta (popuniti DATUME I mail adresu) KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 22:07:28 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:06:52
|
|
|
|
Anoniman
|
eucerin dobija ko nadje zlatno drvce. Sad sam procitala kako se dele nagrade. Ima i tabela, pa pogledajte.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:07:19
|
|
|
|
serpica
|
A ko je vec prijavljen nista? .... Mali doprinos od mene za danas nadam se da cu sutra biti aktivnija,ljubim vas sve i srecno sutra...opet
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:08:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 eucerin dobija ko nadje zlatno drvce. Sad sam procitala kako se dele nagrade. Ima i tabela, pa pogledajte. Dva dana sam crtala tabelu, sve vam je tu, tako je bebi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:08:37
|
|
|
|
Dada81
|
Hvala Dunja
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:11:34
|
|
|
|
Pretty78
|
jaooooooooo bre dunja na sta me navuceeeeeeee......imam rr otvorenu u tri prozora da mi nesto ne promakne
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:11:45
|
|
|
|
Sanja90
|
Dunja ja se prijavila za mailing za razvoj deteta i ono nista,nisam dobila nikakve bodove
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:13:45
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: bebi13 eucerin dobija ko nadje zlatno drvce. Sad sam procitala kako se dele nagrade. Ima i tabela, pa pogledajte. Dva dana sam crtala tabelu, sve vam je tu, tako je bebi jeee
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:14:10
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Svaka cast za nagradnu igru ali me strasno iritira ova zelena kockica dole desno sto mi se non-stop otvara.... i kad kliknem na nesto drugo ona samo iskoci...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 22:14:24
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 Dunja ja se prijavila za mailing za razvoj deteta i ono nista,nisam dobila nikakve bodove ni ja....cak sam i trudna...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Da li vam se svidja imemarujaPlaniram da svojoj cerkici dam ime Milica,po mojoj baki.Da imate cerku Milicu zvali bi je:Mica (
55%)
Mia (
23%)
Mima (
23%)
Ukupan broj glasova: 208Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!