Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:10:45
|
|
|
|
Shishica
|
Laku noc. Ne znam ni kako bi preuzela nagradu... A i ove Bosanke nas presisale..
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:11:31
|
|
|
|
Pretty78
|
stici cemo iiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:12:33
|
|
|
|
liliana
|
Joj, moje dete samo skače po meni i viče:"Mama, skupimo drvce!!!" Imamo drva za iduću zimu!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:12:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Pomagajte,neznam kako da ubacim dnevnik,već po treći put pišem i kada hoću da ga postavim obriše se,izludela sam više
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:21:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Do koliko traje danas? Ja bogme sutra vec necu moci ovoliko da budem aktivna kao danas Do ponoći
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:22:55
|
|
|
|
lesica
|
A od ponoći počinje sutrašnji dan
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:25:49
|
|
|
|
vikiveki
|
Ima li neka posebna procedura kada se upisuje prvi zapis u dnevnik?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:29:01
|
|
|
|
Maraj
|
jao, vidi ovi iz rr.ba nas "tuku" al za malo...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:29:13
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: liliana Joj, moje dete samo skače po meni i viče:"Mama, skupimo drvce!!!" Imamo drva za iduću zimu!!! ma da su sadnice u pitanju nikla bi ogromna suma
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:31:20
|
|
|
|
Leax
|
Ja saljem zahteve za prijateljstvo ali nema odgovora tako da ili je nesto u kvaru ili ...?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:33:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: nata11 Lesice kada kliknem na tebe pise profil nedostupan. Ja to pricam ceo dan, poslala sam 100 zahteva a niko me nije prihvatio Nemojte ovako da šaljete tj. nemojte kliktati na profil, sada smo testirali, postoji greška. Šaljite pozive ovako: Uđete u: Moja Ringeraja Privatne poruke i Prijatelji Pretraživač prijatelja U polje Pozvani uneset__e nick, ili deo nicka (kod moderatora kucajte bez RR), izbaciće vam spisak, pa odaberete I onda - važno, ne klikćete na avatar ili nick, već desno na ikonicu prijatelja (DVE GLAVE I ZNAK + ) i tu šaljete, klik na potvrdi. Ajmo tako I pogledajte listu bodova kako sada dobroooo izgleda, svi imate šanse KLIK
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:33:04
|
|
|
|
degu
|
Ja sam uspela na 2 zahteva da odgovorim, i ja sam ih slala al se ništa ne dešava, ili me možda ne žele za prijatelja
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:33:30
|
|
|
|
Anoniman
|
moze li neko da mi pojasni ovu tabelu i ovu logiku Pojedinci, sakupljena RR stabla (ukupna lista) 1. Maryna1 774 2. mali_mis 496 3. vikiveki 460 4. dijana1 438 5. *Maki* 434 2. bebi13 1867
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:38:02
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR A od ponoći počinje sutrašnji dan Znaci ispocetka bodovi i sve? Izvinjavam se,nisma stizala mozda pazljivo citati ranije
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:38:14
|
|
|
|
isidora88
|
da li se zna sta osvaja koje mesto?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:39:23
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: degu Ja sam uspela na 2 zahteva da odgovorim, i ja sam ih slala al se ništa ne dešava, ili me možda ne žele za prijatelja ako hoces saljem ti zahtev da prihvatis pa bar da znam sta se desava
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:40:59
|
|
|
|
Pretty78
|
poslalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:41:04
|
|
|
|
salle
|
od koliko sati je jutros pocelo takmicenje? ja sam bila na netu oko 5, ali jos nije pocelo, pa me interesuje u koliko je pocelo?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:41:07
|
|
|
|
lesica
|
Isidora imaš nagradni fond,pročitaj tu sve piše. Jako je puno nagrada da bi se sve napamet znalo.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:42:05
|
|
|
|
Figaro88
|
Kako bi bilo lepo kada bi svi mi bili stalno ovako aktivni
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:43:43
|
|
|
|
lesica
|
Salle,jutros u 8 je počelo i za današnji dan traje do 24 h. A onda od 00.01 počinje sutrašnji dan i traje do 24. Uglavnom u petak u 16.00 je kraj.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:44:52
|
|
|
|
salle
|
hvala :*
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:45:14
|
|
|
|
degu
|
Leax poslala sam ja tebi, funkcioniše ovako kako je Dunja napisala
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:47:19
|
|
|
|
salle
|
ja uopste ne dobijam poene za napravljen album, dnevnik, prijateljstvo, samo za forum i ako komentarisen neku sliku, ili bilo sta dr
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:49:34
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 da li se zna sta osvaja koje mesto? Natavno, nacrtana detaljna tabela u pravilniku.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....