Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:17:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: nata11 Lesice kada kliknem na tebe pise profil nedostupan. Ja to pricam ceo dan, poslala sam 100 zahteva a niko me nije prihvatio Nemojte ovako da šaljete tj. nemojte kliktati na profil, sada smo testirali, postoji greška. Šaljite pozive ovako: Uđete u: Moja Ringeraja Privatne poruke i Prijatelji Pretraživač prijatelja U polje Pozvani uneset__e nick, ili deo nicka (kod moderatora kucajte bez RR), izbaciće vam spisak, pa odaberete I onda - važno, ne klikćete na avatar ili nick, već desno na ikonicu prijatelja (DVE GLAVE I ZNAK + ) i tu šaljete, klik na potvrdi. Ajmo tako I pogledajte listu bodova kako sada dobroooo izgleda, svi imate šanse KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 19:20:09 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:18:42
|
|
|
|
pandina
|
Dunja, procitaj sta sam pitala na prethodnoj strani.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:19:43
|
|
|
|
pandina
|
ZA pojedinacnu upotrebu portala nema me na listi.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:22:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Nema te zato što si se popela među ukupne dobitnike, na listu prioriteta. Tamo si trenutno 9. Čitajte pravilnik, flipnuću vam ovde, sve je lepo na pisano
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 19:23:51 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:23:38
|
|
|
|
World
|
uu ludilo od desavanja.. ne stizem da iscitam sve, ali nema veze, bice teksta za kasnije natenane.. :D nadajmo se samo da nikome u ovih 5 dana nece stvarno zatrebati nesto.. :D
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:24:18
|
|
|
|
pandina
|
Izvini, molim te, zurim da pohvatam sto vise, pa ne stigoh da procitam detaljno pravilnik.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:25:09
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Čitajte pravilnik, flipnuću vam ovde, sve je lepo na pisano
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:25:56
|
|
|
|
Dada81
|
I ja bih da znam caku,pa da ovo brze ide,tj.da brze dobijamo poene
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:26:17
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pandina Izvini, molim te, zurim da pohvatam sto vise, pa ne stigoh da procitam detaljno pravilnik. Ma pitaj samo draga, neka idu bodovi. Zezam se malo, ali ne znam više gde mi je glava
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:26:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pandina Izvini, molim te, zurim da pohvatam sto vise, pa ne stigoh da procitam detaljno pravilnik. U svakom slučaju, sada ideš u napad na bolje nagrade, ne brini se ništa
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:27:51
|
|
|
|
milenatea
|
zenskeeee, moram da idem, otvorila sam temu Na poslu... Dunja ako ne valja brisi je, a sada odoh stvarno pa pisemo ujutru ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:28:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 I ja bih da znam caku,pa da ovo brze ide,tj.da brze dobijamo poene Verujte samo pročitajte pravilnik, biće vam mnogo lakše. Napravite prioritet, šta donosi više bodova, na to se bacite, a drva usput skupljajte, to vam je najbolje opcija.
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 19:29:07 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:28:58
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ja nikako ne mogu da se snadjem, nisma nigdje nasla kako da kliknem i na koga, kako glasamo??? Izvinjavam se...nisam u toku...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:29:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Samo mi žao što ovu temu neko drugi nije otvorio, nakupio bi se bodova
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:30:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: milenatea zenskeeee, moram da idem, otvorila sam temu Na poslu... Dunja ako ne valja brisi je, a sada odoh stvarno pa pisemo ujutru ljubim vas sve
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:31:23
|
|
|
|
pandina
|
joj, dunj, ne bih volela da sam sad na tvom mestu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:33:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Ja nikako ne mogu da se snadjem, nisma nigdje nasla kako da kliknem i na koga, kako glasamo??? Izvinjavam se...nisam u toku... Nema glasanja mila, idi u prvi post i pročitaj natenane, svako skuplja bodove za sebe a svi zajedno se sabiraju za RR. Imaš šanse jer od ponoći kreće nova runda sa 0 bodova.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:35:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Zapostavicu i muza i dete i kucu ako me sada ne ostavi nikada nece
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:36:50
|
|
|
|
isidora88
|
da li se zna sta koje mesto osvaja?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:37:14
|
|
|
|
Cindarella
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Samo mi žao što ovu temu neko drugi nije otvorio, nakupio bi se bodova Pu.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:40:50
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 Zapostavicu i muza i dete i kucu ako me sada ne ostavi nikada nece jao i ja, i posao i sve ovo redom, nikad u ovo vreme nisam na rr, i sada sve hocu da prestanem al ne vredi
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:41:16
|
|
|
|
Maraj
|
jao, al je gusto ovde. mm vec poceo da koluta od mog kuckanja odoh na temu da napisem sta upravo radi...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:42:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: dunja RR Samo mi žao što ovu temu neko drugi nije otvorio, nakupio bi se bodova Pu.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 19:42:15
|
|
|
|
nata11
|
Do koliko traje danas? Ja bogme sutra vec necu moci ovoliko da budem aktivna kao danas
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:02:28
|
|
|
|
nata11
|
Ja cu da padnem u nesvest ne mogu vise dosta je bilo za danas.
|
|
|
Anketa
Zensko imemica0NAjlepse zensko ime?NAstasija (
71%)
VAsilija (
19%)
Jefimija (
11%)
Ukupan broj glasova: 75Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!