Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:09:06
|
|
|
|
lesica
|
Jovice,od ponoći se računa.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:11:24
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 jaooooooooooooo dostaaaaaaaaaaaaaaaaa dunja vici kraaaaaaaaaj Nema kraja do petka u 16.00 Bez zeze, fora je da budete aktivni svih 5 dana, zbog onih glavnih nagrada /Nivea, Keprom, Torbe, Nakit. A za dnevni plasman delimo dnevne nagrade (imate ih u tabeli), tačno je obeleženo šta koje mesto dobija. Vrlo je moguće da ko danas osvoji dnevnu nagradu, sutra opet osvoji neku od dnevnih, prekosutra opet itd. I onda na kraju, skupe mu se svi bodovi i osvaja jednu od glavnih Znači glavne su za one koji budu vredni svo vreme. A za dnevne možete da se borite samo jednog dana, ukoliko tako želite. Zlatno drvo je nezavisno od drugih nagrada, i njega može svako da pronađe/osvoji, bez obzira da li je već osvojio ili će osvojiti neku od ostalih nagrada.
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 23:14:12 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:11:57
|
|
|
|
17 joka
|
aaaaaaaa ovo je da riknes ja imam 850 a trudim se pola dana i malo vise
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:12:37
|
|
|
|
Pretty78
|
ali ja vise ne mozeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:13:30
|
|
|
|
Pretty78
|
1. Gaga zoki 665 2. Honey 662 3. 17 joka 646 4. leamalamut 481 5. imperial 481 7. Pretty78 922 meni ovo nije jasno
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:13:39
|
|
|
|
pandina
|
Preety, ti si razbila, sta te briga!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:14:36
|
|
|
|
pandina
|
E to ni meni nije bilo jasno, pa mi Dunja lepo objasnila. NA prvoj si listi mnogo jaca, zato te nema na drugoj automatski.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:15:11
|
|
|
|
Pretty78
|
ja od jutros visim a svuda sam ispod crte
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:15:33
|
|
|
|
Maraj
|
meni i dalje ni je nista jasno. Ovde pise prvih pet tamo prvih deset ko osvaja sta osvaja nemam pojma. Verovatno me i kompijuter toliko ozracio da sam prolupala, al sacekacu ponoc, pa valjda ce mi biti jasno...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:16:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Čekaj, i ja sam se da pogubila, ne mogu višeee
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 23:18:16 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:16:27
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 ali ja vise ne mozeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ni ja odbrojavam sitno, bice ko za Novu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:17:35
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: Pretty78 ali ja vise ne mozeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ni ja odbrojavam sitno, bice ko za Novu da da hahahahahah
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:17:46
|
|
|
|
Cindarella
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 ja od jutros visim a svuda sam ispod crte Ja sam protrosila 3-4 sata.Radila mi je samo rr i palila sam mnooogo prozorcica zaredom i kliktala.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:18:10
|
|
|
|
Maraj
|
I kako je sad tu 10 clanova na spisku a tamo gde su pravila i nagrade pise prvih pet. Aj sacekacu ja ipak ponoc mozda e prosvetlim
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:18:41
|
|
|
|
pandina
|
Nemoj da me ubijes, dunja, molim te, ali moram jos nesto da te pitam. Necu biti kod kuce nekoliko dana, nemam pristup RR-u,jedino sa telefona a to ide malo teze. Je l' to znaci da dzaba crkavah ceo dan? U stvari nije dzaba, dadoh dusu za nas tim
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:19:27
|
|
|
|
isidora88
|
moze li link za tabelu sa raspodelom poklona, ja to nigde ne vidim
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:21:33
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Čekaj, i ja sam se da pogubila, ne mogu višeee Objavi kraj slobodno
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:22:39
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 ja od jutros visim a svuda sam ispod crte I ja od jutros na RR a isto svuda ispod crte,šta ćeš nisam se još uhodala, a već sam crkla
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:23:43
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: Pretty78 ja od jutros visim a svuda sam ispod crte Ja sam protrosila 3-4 sata.Radila mi je samo rr i palila sam mnooogo prozorcica zaredom i kliktala. Aaaaa to nam sada kazes Meni je internet katastrofa. Ima li neka nagrada da dobijem neki dobar internet
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:24:54
|
|
|
|
muzicarka
|
ja sam tek sad otkrila ovo desavanje tako da sam zakasnila za danas
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:25:34
|
|
|
|
Cindarella
|
Pa bre,niste me ni pitale. Nije kraj,imate fore do 15-og,ja dalje necem moci.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:25:47
|
|
|
|
muzicarka
|
a je li ogranicen broj postova dnevno?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:26:01
|
|
|
|
salle
|
a kada cemo znati da li dobijamo dnevnu nagradu?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:26:45
|
|
|
|
Maraj
|
ja sam lipsala...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:27:25
|
|
|
|
lesica
|
Za nagrade ćete znati sutra najverovatnije,dok se sve proveri.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?