Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:28:22
|
|
|
|
Anoniman
|
i ja sam zavrsila sa drvcima,nemam vise slobodne dane Sutra je red na neke druge devojke da dobiju pokloncice i da se bore za nas tim
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:28:51
|
|
|
|
salle
|
hahah, cuj lipsala, riknula sam bre!!! a u 4 ustajem da detetu dam sirup
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:30:44
|
|
|
|
Pretty78
|
idem da se otusiram pa da finisiram ovihzadnjih 15 minuta
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:31:34
|
|
|
|
Sanja90
|
Jos pola sata devojke,izdrzite
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:31:41
|
|
|
|
dijana1*
|
Jos malo, izdrzite Pa ispocetka
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:31:56
|
|
|
|
salle
|
mozda te stignem
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:32:34
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pandina Nemoj da me ubijes, dunja, molim te, ali moram jos nesto da te pitam. Necu biti kod kuce nekoliko dana, nemam pristup RR-u,jedino sa telefona a to ide malo teze. Je l'' to znaci da dzaba crkavah ceo dan? U stvari nije dzaba, dadoh dusu za nas tim Ovde je trenutni poredak za današnji dan (desno piše ponedeljak i tu kliknete) evo linka KLIK Vidite tu koji ste i u kojoj tabeli, i pronađete se na tabeli sa nagradama u pravilniku - u ponoć kada se završi današnje takmičenje.
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 23:33:25 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:32:36
|
|
|
|
Maraj
|
kazem ja da odbrojavamo sitno...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:32:56
|
|
|
|
Pretty78
|
ko ? koga? daj reci da i ja krenem u jakciju
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:33:48
|
|
|
|
Pretty78
|
daj link tabele
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:33:53
|
|
|
|
imperial
|
Meni je baš zabavno,naravno posao mi je takav da sam po ceo dan na netu,tako da ću da se borim za našu RR ovih dana
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:34:00
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: salle hahah, cuj lipsala, riknula sam bre!!! a u 4 ustajem da detetu dam sirup Uhhh,znam kako je ,neka brzo prodje to rano ustajanje
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:34:53
|
|
|
|
17 joka
|
ja i onako nemam dovoljno bodova
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:35:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: salle a kada cemo znati da li dobijamo dnevnu nagradu? Posle ponoći pogledaj link i pronađi se nalinku pa zatim u tabeli sa dnevjim nagradama u pravilniku. A ja ću svakako objaviti, verovatno ujutru
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:35:24
|
|
|
|
salle
|
ja do sada nisam nigde nista osvojila, tako da mislim da necu ni sada
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:35:43
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 Jos malo, izdrzite Pa ispocetka E sad ću lagano sebe da pokopam,jer ću se udaviti od smeha Uglavnom,to je suština! Drage moje,spremite tegle i flaše za obavljanje nužde,obavestite muževe i decu da vas narednih dana nema,i neka vam s' vremena na vreme donose hranu i vodu,iiiiii-do pobede!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:36:33
|
|
|
|
dijana1*
|
Joko ne odustaj, pa ovo traje do petka. Samo ti skupljaj bodove
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:37:21
|
|
|
|
leamalamut
|
Au zene pa gde nadjoste po 1000 stabala ? Svaka cast , 'ektar sume posadise!
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:37:30
|
|
|
|
Dada81
|
jao Lesice,a oci ce nam biti na vrh glave
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:38:08
|
|
|
|
Pretty78
|
ne moguuuuuuuuuuuuuuuu viseeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:38:29
|
|
|
|
Anoniman
|
joko,pa ti si druga na drugoj tabeli
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:40:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 joko,pa ti si druga na drugoj tabeli Ne gledaj tu tabelu, ona će važiti u petak - to su ukupni bodovi. Sada gledaš tabelu ponedeljak, tu je Joka peta a prvih troje osvaja, malo joj fali bodova : KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 23:41:39 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:40:32
|
|
|
|
Sanja90
|
Nesto se opet desava sa bodovima,ne evidentiraju se svi bodovi.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:41:14
|
|
|
|
Dada81
|
Ja nemam potrebe vise,jedva se popeh na 20 i neki broj,ali aktivnost za RR se broji ,pa zatoooo,naprezi oci Nego,zna li neko da i kaze zasto nem amoje objave dnevnika prvog i jedinog
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 23:41:37
|
|
|
|
isidora88
|
moze li neko da mi kaze sta osvaja prvi ili drugi na ovoj prvoj listi, ja se ne snalazim i nista mi nije jasno
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?